Llista d'espera

Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.

En començar la primavera el mediterrani sencer esclata de colors en un nou naixement de la vida. Grècia no es queda enrere. Us presentem un viatge per descobrir algunes de les meravelles que guarda el bellíssim país. Un periple per les terres gregues on gaudirem dels llocs -tots ells patrimoni de la humanitat- més increïbles de la Mediterrània. Acompanyats pels millors guies d'art i història anirem desgranant cadascun dels monuments més bells. L'acròpolis, lloc únic al planeta que és un compendi de tota l'antiguitat clàssica. El teatre d'Epidaure, Olímpia o Delfos ens aproximaran a aquella llunyana època plena de meravelles. La Història anirà transcorrent portant-nos a l'edat mitjana en Mistra o als monestirs bizantins més autèntics a prop d'Atenes. I el blau del mar grec, profund, nítid, de tonalitats maragda. Acompanyat pels verds de les oliveres i els estirats xiprers. Un viatge imprescindible.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Martínez, Guia i administració FPR
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1690

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Illa de Rodes i Symi. Atenes i el Cap Sunion.

Vos presentem com a gran novetat en FPR el viatge al Dodecanès, complementat amb la sempre fascinant visita a la ciutat d'Atenes. Les illes que s'agrupen enfront de la costa anatòlica al Sud de l'Egeu són anomenades Dodecanès, per ser-ne dotze i tenen un patrimoni arquitectònic de gran interès. Per la seua posició estratègica, l'illa de Rodes des de l'antiguitat ha estat ocupada i envaïda infinitat de vegades, d'açò conserva meravelles de l'art i de l'arquitectura. La Vila medieval de Rodes, patrimoni mundial de la Unesco, constituïx un testimoni de la immensa importància de l'orde militar de Sant Joan de l'Hospital, tant com a força militar com poder religiós. A més descobrirem els principals llocs d’interés  al voltant de l'illa com Lindos.etc. A prop, aixoplugada quasi tocant Turquia es troba la bellíssima Symi, ciutat i illa d'armadors amb delicioses cases neoclàssiques. Atenes sempre és un descobriment amb la seua Acròpolis i els monuments associats. El Museu, l'àgora, els teatres i la vida trepidant al barri de Plaka o Monastiraki. Tot un viatge per gaudir fora de la temporada turística del millor de l'Egeu.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • Illa de Rodes i Symi. Atenes i el Cap Sunion.

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1790

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

El sud de la Toscana. Totes les edats de l’Art.

La Toscana és una de les regions més fabulosa, coneguda i desitjada  d'Europa. Fi-per-randa viatges sempre ha sentit un amor especial per les terres italianes. Volem recuperar el viatge a la Bella Toscana a l'inici de la primavera, quan la regió encara no ha estat assaltada per les hordes de turistes que la envaeixen en altres èpoques de l'any. Des de Siena, imprescindible ciutat rival d'aquella Florència medieval, farem un Tour, en majúscula, per gaudir del millor de l'Art i la Història que ens ofereix la irresistible terra que va de l’Apení al mar Tirrè. Visitarem la Siena del Perugino, l'Arezzo de Piero de la Francesca, l'obra de Pontormo a Santa maria de Galuzzo i el  claustre superb del sempre diví Sodoma. No ens cansaran les places medievals com la de Cortona o els paisatges del Chianti. Un goig per l'ànima per fruir de Totes les Edats de l'Art.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • El sud de la Toscana. Totes les edats de l’Art.

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1390

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Reservar

Últimes places lliures

Zamora i Toro. Capitals del romànic castellà.

Des de les portes de les altes muralles de Zamora es pot veure el pelegrinar urbà de les cigonyes, companyes inevitables de torres i campanars d'un dels nuclis antics més bonic i complet que existeix a Espanya. Ací admirarem l'art més pur del romànic en les mènsules, arquivoltes, cimboris i portades de les seues esglésies, que conformen el bressol de llegendes impossibles, fruit de l'esplendor viscut durant el segle XII. El viatge a Zamora i Toro pot ser un dels més enlluernadors de la península, A més hem afegit les visites a Medina del Campo, ciutat de gran esplendor medieval que va vore la mort de la seua reina més insigne, Isabel I La Catòlica.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 16/03/2023 al 19/03/2023
 • Zamora i Toro. Capitals del romànic castellà.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
545

4 dies

16/03/2023

19/03/2023

Reservar