info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

"Un club de viatges"

Fil-per-randa es dedica a la difusió del patrimoni cultural, monumental i medioambiental. Sempre entenent la cultura com un valor universal.

La difusió del patrimoni l’assolim fem servir el turisme “cultural” com a mitjà de contacte entre els nostres clients i els esdeveniments que es desenvolupen a València, Espanya, Europa o per qualsevol indret del món.

Quin tipus de gent viatja amb Fil-per-randa ?

Persones adultes d'entre 35 i 65 anys, interessades pel patrimoni cultural i natural amb ganes de caminar, tant per ciutat com per camp. Algunes persones viatgen soles.

Allotjaments amb Fil-per-randa

Els allotjaments són en hotel d’una certa qualitat 3 i 4 estrelles. No busquem hotels de gran confortabilitat perquè no és l’allotjament l’objectiu del viatge, valorem per damunt els itineraris i els continguts patrimonials del viatge sense oblidar la confortabilitat dels allotjaments. Els viatgers de Fil-per-randa exigeixen un hotel còmode, digne, net i sense luxes.

No rebutgem la possibilitat de visitar un indret interessant perquè no hi haja un hotel de gran qualitat per la zona. A vegades contractem cases rurals i hostaleria rural depenent sempre de l’oferta que n’hi ha per la zona a visitar. Els viatges de turisme rural són menys exigents en la qualitat de l’allotjament per raons òbvies.

Com són els viatges de Fil-per-randa ?

Hi ha dos tipus fonamentalment. Els que tenen una base de turisme cultural i els que tenen una base de turisme natural (aquests darrers es complementen amb rutes senderistes amb baixa dificultat que no són de gran exigència física. No estan pensades per a esportistes de muntanya.

Caràcter Cultural

Fem passejades (normalment de matí deixant la vesprada lliure) per ciutats històriques caminant els indrets més interessants acompanyats per un col·laborador de Fil-per-randa o un guia local. Sovint tenim previst visites opcionals a Museus, esglésies, etc, el tiquet dels quals, si calguera pagar-los, no estan mai inclosos al preu del viatge.

Visita a Museus, esglésies, etc.

Les entrades de les visites programades sovint les reservem, i fins i tot, avancem la compra dels tiquets quan ens ho exigeixen, però no sempre aquesta gestió és efectiva perquè poden haver-hi canvis en origen de gestió, d’organització, etc. Per tant Fil-per-randa no pot responsabilitzar-se en el cas que no es puga accedir-hi.

Caràcter Natural / Senderista

Els nostres viatges no estan pensats per a fer esport de muntanya. Els viatges i excursions de Fil-per-randa són per a conèixer l’entorn natural caminant. El paisatge humà i els aspectes culturals dels indrets a conèixer són primordials a l’hora de planificar i realitzar els viatges.
Per tant són excursions còmodes i poc exigents en allò que respecta a la forma física. Estan pensades com a passejades pel camp, amb interès paisatgístic i botànic. Un logo indica les seues característiques.

Què significa sense dificultat?

Ritme tranquil, sense desnivells i amb distàncies a recórrer entre 6 i 8 Km. El terreny pot ser variable però sense dificultats tècniques. Sense cap mena d’exigència física, la ruta la pot fer qualsevol persona que acostuma a caminar, això sí amb calcer adequat.

Què significa amb dificultat mitjana?

Ritme tranquil, sense desnivells i amb distàncies a recórrer entre 6 i 8 Km. El terreny pot ser variable però sense dificultats tècniques. Sense cap mena d’exigència física, la ruta la pot fer qualsevol persona que acostuma a caminar, això sí amb calcer adequat.

Què passa si un dia no t’abelleix caminar?

No passa res, pots quedar-te passejant per la rodalia, poble o indret pròxim a l’excursió a descansar o fer qualsevol altra cosa que puga interessar-te.

Dubtes?

Si tens alguna consulta que fer-nos no ho dubtes contacta'ns i a la brevetat te respondrem.