Condicions Generals de Fil per Randa


Totes les activitats, siguen viatges, excursions, passejades, etc., estaran acompanyades per un representant del club de viatges FIL-PERRANDA.

En aquest programa no hi ha activitats facultatives, les excursions estan incloses en el preu del tiquet. No hi està inclòs cap tiquet de transport públic, ni d’entrada, sempre que no estiga especificat a l’itinerari.

Tots els viatges i excursions que tinguen un bitllet d’avió, ferri i autobús estan coberts per una assegurança de viatge. Consulteu la possibilitat de contactar assegurances opcionals de viatge i anul·lació.

En cas que hi haja que pagar-les, les taxes de pernoctació en ciutat no estan mai incloses en el tiquet.

En els viatges sotmesos a fluctuació en el canvi de moneda, qualsevol variació es veurà repercutida en el preu final. Les reunions informatives es faran als locals de la Societat Coral ‘El Micalet’, situada al carrer de Guillem de Castro, núm. 73, baix, de València, a les 20h.

FIL-PER-RANDA no es fa responsable si no es pot accedir a algun dels llocs programats per causes que no són de la seua responsabilitat.

INSCRIPCIÓ

Totes les persones que ho desitgen podran formalitzar la inscripció, d’una o diverses places, el dia que consta en el programa per a cada activitat.

A partir d’aquest dia i, durant dos dies, es procedirà a lliurar un dipòsit, la quantitat mínima del qual no serà mai inferior al 30% del total del preu del viatge.

La inscripció no serà efectiva fins que no s’haja realitzat el dipòsit corresponent.

El lliurament del dipòsit comportarà l’elecció per part del participant - entre les vacants - de la plaça de seient a l’autobús.

Si en el transcurs d’aquesta setmana no es produeix l’abonament del dipòsit, les places reservades es cancel·laran i les disposarem per a les persones en llista d’espera.

En un termini màxim de 15 dies d’antelació a la data d’eixida del viatge, caldrà abonar la totalitat del tiquet.

És responsabilitat del client facilitar a l’agència les seues dades (nom etc.) correctament, exactament com estan a la seua documentació (passaport, DNI...). Qualsevol incidència o sobrecost afegit d’incompliment d’aquest punt, estarà assumit en la seua totalitat pel client. És responsabilitat del client tindre la documentació personal en regla.

FIL-PER-RANDA es reserva el dret d’admissió.

ANUL·LACIÓ DE lA INSCRIPCIÓ

Si es volguera anul·lar la inscripció, caldria fer-ho amb les següents condicions:

  • 1. Si falten 30 dies o més per a l’inici de l’activitat, es podrà recuperar tot l’import lliurat, excepte 15 euros en concepte de gestió. A més a més...
  • 2. Si hi falten de 30 a 15 dies, es podrà recuperar un 80% de l’import total del viatge.
  • 3. Si hi falten 15 dies fins a les 24 hores abans de l’eixida, es podrà recuperar un 20% de l’import total del viatge.
  • 4. Si hi falten 24 hores fins la no presentació a l’hora de l’eixida, comportarà la pèrdua total de l’import lliurat.
  • • Els viatges que tinguen transport amb avió, vaixell, ferri o tren tenen unes despeses excepcionals d’anul·lació, mposades pels criteris de la companyia (s’haurà d’abonar el 100% del cost total dels bitllets de transport). En el cas d’allotjament o serveis prestats en determinats països, també tenen unes despeses d’anul·lació especials, que hauran de ser assumides pels viatgers.
  • • El fet de no presentar-se a l’hora i el lloc indicats comportarà la pèrdua total de l’import lliurat.
  • • FIL-PER-RANDA es reserva el dret d’anul·lar qualsevol activitat programada sense cap altra obligació que retornar l’import lliurat.

NOTA IMPORTANT

El preu del viatge per plaça està sempre calculat en habitació doble. L’habitació individual suposa un suplement marcat pels preus de l’hotel. FPR facilitarà la possibilitat de compartir habitació, posant en contacte les persones que així ho sol·liciten. En cas de cancel·lació d’una de les dues places, FPR no pot fer-se càrrec del suplement d’habitació individual, per tant és responsabilitat de les persones que hagen sol·licitar compartir habitació.

Les taxes d’avió i carburant están calculades a día d’emissió d’aquest catàleg. El preu final de les taxes serà definitiu el dia d’emisió del billet de vol.

Atesa l’antelació amb la que s’elabora el programa, FPR es reserva el dret de realitzar modificacions i alteracions en TOTS els serveis i horaris previstos inicialment. La participació en qualsevol de les activitats del programa suposa l’acceptació de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals.