Tarragona, Reus. La ruta del cister


Del 01/11/2018 al 04/11/2018
4 dies
per persona 370
 • Del 01/11/2018
  al 04/11/2018
 • 4 dies
 • Mitja pensió.
 • Arquitectura
 • Bus

 • Santi Tormo

Descripció

Tarragona, Reus. La ruta del cister

Hem preparat un programa per a gaudir de les delícies de la ciutat de Tarragona, dels seus principals monuments: la catedral de Santa Maria, el passeig arqueològic, les muralles, l’amfiteatre. Poder assaborir la vida dinàmica d’aquesta ciutat mediterrània i els vestigis que la Tàrraco romana ens deixà al seu voltant: l’arc de Berà, l’aqüeducte romà de Ferreres o el mausoleu de Centcelles. A més hem afegit l’espiritualitat dels tres grans monestirs catalans que són, sense cap dubte, un viatge per si mateixos. Poblet, Santes Creus i Vallbona de les monges. Sense deixar de banda, una passejada per la medieval Montblanc, la modernista Reus i la vista de la Mediterrània a Altafulla.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 03/09/2018

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 10 €
 • Habitació individual + 100 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 370 €


Programació

1 novembre. Tarragona. Compendi d’història

Eixida a les 8 hores de Nuevo Centro. Arribada a Tarragona i vista del Museu Arqueològic Nacional de Tarragona, aquest és el més antic de Catalunya en la seua especialitat. Dinar.  Després farem una camianada per la ciutat vella: anirem a la catedral de Santa Maria, el carrer Major i les placetes d’època medieval, després el balcó de la Mediterrània i les restes de l’amfiteatre romà, així com el passeig arqueològic. La rambla plena de vida ens portarà a l’hotel. Hotel a Tarragona. 3 nits.

2 novembre. Santes Creus i Vallbona

El monestir de Santes Creus va acollir la primera comunitat monàstica de l’orde a Catalunya, lloc triat per reis i nobles per al seu repòs etern. Hi destaquen el gran claustre, la sala capitular, l’església i el mausoleu de Pere III el Gran. Després Vallbona de les Monges, fundat per l’eremita Ramon de Vallbona l’any 1153, va ser el principal monestir femení al Principat. Hi destaquen l’esplèndida església dels segles XIII al XIV. Dinar a Altafulla i tornant a Tarragona veurem l’arc de Berà i la Torre dels Escipions. Sopar.

 

3 novembre. Monestir de Poblet. Montblanc

Ens endinsarem en el monestir de Poblet. L’abat dominava set baronies, més de cent viles, i era almoiner major, canceller i conseller dels rei –Josep Pla.
Després la vila de Montblanc. Podrem admirar el clos emmurallat que hi construí Pere III, l’església de Santa Maria, la casa Alenyà, etc. Tindrem temps per a gaudir tranquil·lament de la ciutat. Tornada a Tarragona. Sopar.

 

4 novembre. La vil·la romana de Centcelles

De tornada a València, encara ens esperen les visites l’aqüeducte romà de Ferreres i de la vil·la romana de Centcelles. Anirem a la ciutat de Reus. Lloc de naixement del gran mestre Antoni Gaudí, i la seua ruta modernista; entre altres, hi descobrirem la casa Navàs- la casa Rull, la casa Gasull, així com l’església de Sant Pere. Dinar a Reus. Arribada a València cap a les 21 h.Visitarem