El Tibet. Sostre del Món. Lhasa, Chengdu,...


Del 03/08/2019 al 17/08/2019
15 dies
per persona 3375
 • Del 03/08/2019
  al 17/08/2019
 • 15 dies
 • Avió
 • Gran viatge
 • Mitja pensió.
 • Història

 • Santi Tormo

 • Guia Local.

Descripció

El Tibet. Sostre del Món. Lhasa, Chengdu,...

L’altiplà tibetà està dominat per les més altes muntanyes del món: l’Himàlaia, que des de fa molts segles abriga una civilització brillant. El budisme, introduït al segle X, serà l’esdeveniment més gran en la història del país. Aquesta terra, lloc misteriós que fascinarà els exploradors i viatgers europeus, tindrà com a protagonisme espiritual i “polític” el dalai-lama. La monarquia “sagrada” que representa i el món que l’envoltava serà liquidada per la invasió xinesa l’any 1959. Després de la fugida, el dalai-lama es convertirà en símbol d’una cultura tradicional que lluita per la supervivència. Us presentem el viatge al sostre del món. Partint de la capital, Lhasa, i del fabulós Potala recorrerem una part d’aquesta terra mítica amb les visites als principals centres espirituals, els grans monestirs que donen sentint al país i són els pilars d’aquesta cultura mil·lenària. Un viatge imprescindible al món.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 06/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 08/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 550 €
 • Assegurança cancel·lació + 70 €
 • Visat + 126 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3375 € + 340 € de taxes


Programació

3 agost. Anada

Concentració a les XX.HH al Nuevo Centro. Trasllat a l’aeroport de Barajas. Vol transcontinental a Madrid-Chengdu. Nit a bord.

 

4 agost. Chengdu. Megalòpolis picant

Arribada a Chengdu, megalòpolis  xinesa, capital del Sichuan i del “menjar picant.” Farem una visita al famós carrer Jinli, que ens transportarà al vell Chengdu. Antigues residències xineses, cases de te, hostals, etc., ens introduiran en la mil·lenària cultura xinesa. Després el temple de Wuhou, construït en memòria del marqués de  Wu, estrateg i primer ministre. Ha sigut restaurat des del segle IV diverses vegades. Sopar en restaurant. Hotel a Chengdu, 2 nits.

 

5 agost. Chengdu.  La Casa dels Pandes

El Museu del Panda Gegant es va obrir l’any 1993 per promoure l’educació científica i millorar la consciència pública sobre la protecció d’aquests meravellosos animals. Dinar en restaurant. A la vesprada, visita del monestir Wenshu. Sopar lliure.

 

6 agost. Lhasa. La Terra dels Déus

Vol de Chengdu a Lhasa. Temps per a passejar i gaudir de l’espai natural mentre ens aclimatem a l’altitud de la capital dominada per les muntanyes més altes del món, l’altiplà tibetà alberga una de les civilitzacions més esplendoroses de la terra, en què el budisme constitueix el major fonament de la seua història. Dinar i sopar lliure. Hotel a Lhasa, 3 nits.

 

7 agost. Lhasa. Potala

Dedicarem el dia a la visita de la capital tibetana, per gaudir del palau de Potala,residència i fortalesa dels dalai-lama . Aquest va ser construït sobre 13 plantes.  Al centre de la ciutat es troba el Jokhang, que és el primer i més important temple budista del Tibet. Al voltant d’aquest, podrem veure els pelegrins pel Barkhor, carrer que envolta el temple. Una “energia” especial inunda tots aquests indrets. Dinar en restaurant local. Sopar lliure.

 

8 agost. La contornada de Lhasa. Temples i palaus

Visitarem del temple de Drespung, el més gran del Tibet, i en què abans de la Revolució Cultural vivien més de 8.000 monjos, així com el Norbulingka, palau d’estiu dels dalai- lames. El monestir de Sera ‒de les roses salvatges‒, que és un dels que formaven les “universitats monàstiques”, està situat a 2 km de Lhasa. Hi anirem. Dinar en restaurant local. Sopar lliure.

 

9 agost. Tsedang. Seguint el Brahmaputra

De bon matí, eixirem a la descoberta de la vall de Yarlung-Tsanpo (Brahmaputra), riu que travessa una de les gorges més profundes del món. Aquesta vall és el bressol de la cultura tibetana i dels seus primers emperadors, i visitarem, entre altres punts d’interés, la fortalesa Yumbulhakan i el temple Traduk. Dinar de restaurant. Sopar lliure. Hotel a Tsetang, 2 nits.

 

10 agost.  Monestir de Samye. Mandala celest

Visitarem el monestir de Samye. El riu Brahmaputra és el protagonista d’un paisatge imponent que, com a característica més notòria, presenta gegantins arenals. Gaudirem d’un dels monestirs més màgics del Tibet, decorat amb magnífics frescos. Té la forma d’un mandala gegant amb el temple principal al centre representant el Mont Meru. Dinar en restaurant. Sopar lliure.

 

11 agost. Yamdok Yumtso. Glacera Karola. Espill sagrat

Dia de viatge a través d’un dels paisatges més màgics del Tibet  envoltats per muntanyes nevades perpètuament amb llacs d’un blau espectral que reflecteixen el tranquil pas dels núvols. El llac Yamdok Yumtso, a 4.441 metres sobre el nivell del mar, és un dels llacs sagrats del Tibet, amb vistes a les glaceres, on pasturen tranquil·lament els iacs. Després,  arribarem a la ciutat de Gyatse. Dinar en restaurant.  Sopar lliure. Hotel a Gyantse, 2 nits.

 

12 agost. Gyantse. La vida sota el castell

Dia a Gyantse per a gaudir de la “vila de les delícies tibetana”, que destaca pel monestir de Pelkhor. Aquest va ser construït en el segle XV i és l’únic monestir que conté tres diferents sectes budistes. Domina la ciutat la gran fortalesa, que és la millor conservada del Tibet. Guarda a l’interior un museu contra l’imperialisme britànic. Dinar i sopar lliure.

 

13 agost. Shigatse. Porta de l’Everest

Trasllat a Shigatse. Visitarem el monestir de Shallu, del segle XI, que conté els frescos del deambulatori  més bells del Tibet  i on superbs mandales  en són l’atracció principal. Aquest monestir és un prestigiós centre d’estudis i “entrenament psicològic”. Dinar en restaurant. Sopar lliure. Hotel a Shigatse, 2 nits.

 

14 agost.  Monestir Sakya. Esperit tàntric

Trasllat de Shigatse al recòndit monestir de Sakya (152 km), situat a l’encreuament del riu Trum-Xu, i dominat per escarpades roques grises, és el  bressol de l’escola Sakyapa, de gran influència tàntrica i amb un dels ambients més espirituals de la regió. Dinar en restaurant. Sopar lliure.

 

15 agost.  De Tashilhunpo a Lhasa

Trasllat a Lhasa (270 km), tot seguint de nou el riu Yarlung-Tsanpo, entre muntanyes solitàries. De primer, la visita al monestir de Tashilhunpo, el segon més gran del Tibet  i  un dels pocs  que va eixir intacte de la  tempesta anomenada Revolució Cultural. Dinar en restaurant. Sopar lliure.  Hotel a Lhasa.

 

16 agost. Chengdu

Vol a Chengdu. Temps lliure per a tancar visites i compres o per gaudir d’altres indrets a prop de la ciutat. Dinar i sopar lliure. Hotel a Chengdu.

 

17 agost. Tornada

Temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport. Vol a Londres-Barajas i trasllat a València. Arribada cap a la mitjanit.Visitarem