Llista d'espera

Gènova-Ligúria-Cinque Terre.

La Ligúria és una de les vint regions que té Itàlia i està composta per quatre províncies: Gènova, La Spezia, Savona i Imperia. La costa a l'est de Gènova és coneguda com a Riviera di Levante, és aspra, allí trobem la comarca de les Cinque Terre. A l'oest o Riviera di Ponente ni ha una gran quantitat de pobles aferrats a xicotetes cales i badies que puntegen les muntanyes alpines i que donen un aire màgic a la costa. Nadal i Cap d'Any és viscut amb molta intensitat. La nit de Cap d'Any els castells de focs artificials il·luminen tot el litoral donant-li un encant encara major a la costa lígur. Gènova, la capital, serà el lloc des d'on anirem coneixent la meravellosa Ligúria i des d'on eixirem a descobrir les Cinque Terre- patrimoni de la humanitat- amb els seus pobles que miren un mar d'un blau intens. A més  recorrerem els pobles lígurs com Albenga, Portofino, Noli, etc, que ens donaran una visió completa de la bellíssima costa lígur.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 30/12/2023 al 06/01/2024
 • Gènova-Ligúria-Cinque Terre.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1590

8 dies

30/12/2023

06/01/2024

Llista d'espera

Llista d'espera

Etrúria i els Jardins de Bomarzo.

Etrúria va ser una antiga regió històrica situada en el centre d'Itàlia, entre les actuals Toscana, Lazio i Úmbria. El topònim deriva dels etruscos o tirrens, els pobladors que s’assentaren creant una poderosa confederació. Les ciutats-estat independents, van ser les més importants d'Itàlia central i septentrional fins a la seua caiguda davant de Roma en el segle III aC. Necròpolis antigues, pobles medievals, viles renaixentistes, natura incontaminada. Paisatge intens el de la Túscia, aquesta regió conserva un patrimoni únic i irrepetible. Memòria d'una gran civilització perduda que descobrirem completament. A més hem afegit les visites a dos llocs extraordinaris: Bomarzo i el seu parc dels monstres un dels llocs més màgics d’Itàlia i que donà nom a una famosa novel.la. I l’espectacular catedral d’Orvieto amb la capella pintada pel gran Signorelli.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 11/03/2024 al 17/03/2024
 • Etrúria i els Jardins de Bomarzo.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1390

7 dies

11/03/2024

17/03/2024

Llista d'espera

Llista d'espera

Uzbekistan. La Ruta de la Seda. Pasqua 2024

Al centre d'Àsia seguint les petjades d'Alexandre el Gran, Gengis Khan, Tamerlan o Marco Polo, el viatge a Uzbekistan és un viatge cultural que permet descobrir alguns dels llocs més bonics del centre del Continent, al llarg de les grans rutes de les caravanes que unien Europa, la Índia i la Xina..El camí que al llarg de segles utilitzaven de canal amb propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i experiències culturals entre Occident i Orient és el que hui proposem com a gran viatge de Pasqua. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la fascinant història de la Ruta de la Seda.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 10
  dies

  10 dies

  Del 28/03/2024 al 07/04/2024
 • Uzbekistan. La Ruta de la Seda. Pasqua 2024

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2085

10 dies

28/03/2024

07/04/2024

Llista d'espera