Queden poques places

La Corunya i Lugo. Any xacobeo

Anomenada així- costa da morte- per la gran quantitat de naufragis que ocorren en aquesta part de Galícia, és la costa més perillosa de tota Espanya però també una de les més belles. La seua geografia està oberta als temporals de l’atlàntic, amb platges immenses, penya-segats desafiant les borrasques més extremes i pobles al redòs de la costa. Els impetuosos vents carregats d’aigua i llum han pintat en l’imaginari comú supersticions, llegendes i misteris que li donen relleu literari. Recorrerem els indrets més fabulosos que vigilen l’oceà, passejarem per les seues platges secretes, menjarem els seus deliciosos mariscs i gaudirem d’una ciutat amb una gran activitat cultural: La Corunya. La Costa da Morte, una costa plena de vida.A més hem unit la ciutat de Lugo amb les seues muralles i la capital gallega, Santiago, ambdues patrimoni de la humanitat per complir amb l'any Xabobeo.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 16/07/2022 al 22/07/2022
 • La Corunya i Lugo. Any xacobeo

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
960

7 dies

16/07/2022

22/07/2022

Reservar

Llista d'espera

Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

La Bretanya és un Univers: turisme verd, marítim, cultural… Fil-Per-Randa Viatges sempre ha tingut una relació especial amb aquesta terra plena de meravelles. Volíem aquest estiu tornar a descobrir el país bretó centrant-nos- aquesta vegada- en la part oriental. Rennes, nus de comunicació, dinàmica, dedicada a la cultura, amb el seu parlament històric. La capital bretona està envoltada de joies de l'art medieval a Fougères a Vitré. I les costes, sempre canviants, d'uns colors que captaren intensament els grans mestres de la pintura francesa com Corot o Gauguin. Costes retallades, amb marees vives, formidables, d'un olor d’oceà que inunda l'ànima. Farem excursions per gaudir d'aquest vivificant vent, fresc, intens, visitant les Costes d'Armor, i el Golf de Morbihan. Sense oblidar el Mont Saint-Michel, illa mítica, d'una bellesa paisatgística fora del comú. La Bretanya és una terra màgica, mística i real. De "pardons" i pescadors, de camperols aferrats a la terra, de sidres, i "galetes", plena de vida. Un estiu Bretó.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 10/08/2022 al 17/08/2022
 • Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
1440

8 dies

10/08/2022

17/08/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

Creta. El cor del laberint. 2on grup

"Quan en les primeres llums de l'alba incerta, amb un mar blanquinós i oleaginós, s'entreveu des del vaixell l'ombra allargada de l'illa, fa l'efecte d'un miratge suspès entre el cel i la terra." Així descrivia el gran escriptor Josep Pla l'arribada a Creta. La gran illa del mediterrani oriental va ser elegida des de temps immemorials com a punt central, com a referència dels vents que regeixen les nostres vides a la vora del Mare Nostrum. Terres cobertes d'oliveres, platges vestides amb palmeres africanes, muntanyes amb canyons majestuosos, monestirs ortodoxos, mesquites dels temps  otomans, castells venecians, i les restes d'aquella primera de les civilitzacions que porta feliçment el nom del seu rei mític: Minos. És tant el que ens ofereix aquesta terra allargada, com acostada sobre el blau de l'Egeu, que no ens cap en un viatge. Volem impregnar-nos de tots els colors, olors i sabors de Creta. La gran illa grega. El cor del laberint.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 04/09/2022 al 11/09/2022
 • Creta. El cor del laberint. 2on grup

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1690

8 dies

04/09/2022

11/09/2022

Llista d'espera

Queden places

Una tardor a la Selva Negra. Monestir de Maulbronn.

La selva negra és un gran bol d'oxigen. El seu nom evoca un país de llegendes. Ací, les boscoses muntanyes, gaudeixen d'una gran varietat paisatgística amb cascades, llacs, o vinyes que tenen cert aire de Toscana boreal. L'encís de la regió continua estant intacta. Esglésies barroques envoltades de cases d'entramat de fusta i una plèiade d'artesans que per tot arreu ompli de meravelles els pobles. La Selva Negra es pot dividir en tres parts: Al nord les rutes escarpades, al centre les vinyes costerudes, al sud llacs i altes cimes. La tardor és especialment bella a la Selva Negra una vegada l'horda de turistes ha marxat i una pau daurada impregna tota la regió. Hem preparat un viatge especial de tardor a aquest mític i fabulós racó d'Alemanya per poder assaborir el millor d'aquest univers ple de sorpreses úniques al continent.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 26/10/2022 al 01/11/2022
 • Una tardor a la Selva Negra. Monestir de Maulbronn.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
1450

7 dies

26/10/2022

01/11/2022

Reservar