info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00
Llista d'espera

Berlin – Potsdam. Gran Exposició Caspar David Friedrich.

El gran director Rainer W. Fassbinder va dirigir l'any 1980 la sèrie basada en la novel·la d’Alfred Döblin: Berlin Alexanderplatz. En ella es conta la tràgica història de Franz Biberkopf, que ix de la presó i es proposa portar una vida "decent", cosa que li resultarà  impossible, ja que es vorà devorat pel submón del Berlín dels anys 20. És aquesta ciutat l'escenari de Fassbinder i Döblin, tres personatges per una mateixa història, la que volem descobrir. La Berlín dels anys vint del segle passat, hereva de la Prússia imperial, ja no existix, però s'ha anat reinventant per a tornar a ser una gran capital europea amb una força poques vegades vista al continent. En aquest viatge i visita a Berlín caminarem pels seus carrers amb entusiasme, aturant-nos en les seues façanes, davant una geografia humana inigualable. Berlín ha aconseguit sobreviure i recompondre's segle darrere segle, adaptant-se als nous temps i com el protagonista de la novel·la ens deixarem arrossegar per la nova vitalitat del Berlin d'inicis del segle XXI.A més tindrem dues visites extraordinàries: Potsdam compendi del món Prussià i la gran exposició que durant pocs mesos s'exhibix a l'Alte Nationalgalerie de gran part de l'obra de Caspar David Friedrich màxim exponent del romanticisme alemany.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 18/07/2024 al 24/07/2024
 • Berlin – Potsdam. Gran Exposició Caspar David Friedrich.

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
1210

7 dies

18/07/2024

24/07/2024

Llista d'espera

Llista d'espera

Flandes. Brusel.les - Gant - Amberes - Bruges.
AGOST 2024

El comtat de Flandes va ser fundat al segle X. Des d'aleshores fins hui  ha passat brillants moments de glòria i episodis de grans crisis, guerres i fam. D'aquesta fulgurant història aquest país ha aconseguit malgrat tot ser una de les regions europees més desenvolupades i riques. Model a seguir per moltes altres. Des dels temps medievals on els seus cavallers desfilaven cap a futurs incerts a la tova revolució industrial,des del període artístic que hem anomenat gòtic fins a l'art nouveau, Flandes té suficients al·licients per a dedicar-li un gran viatge. Descobrirem la capital federal del país i capital de la unió europea, Brussel·les. Juntament amb aquesta les ciutats que donen forma la regió: La màgica Bruges, descrita com la Venècia del nord, Gant, la ciutat del corder místic, o Anvers, grandiós mercat de diamants i urbs cosmopolita. Volem ensenyar-vos Flandes des de totes les perspectives sempre acompanyats pels grans mestres: Memling, Van Eyck, Van der Weyden, Rubens.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 15/08/2024 al 22/08/2024
 • Flandes. Brusel.les - Gant - Amberes - Bruges.

  AGOST 2024
 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
1670

8 dies

15/08/2024

22/08/2024

Llista d'espera

Queden places lliures

Rajasthan. La vida en color.
AVANÇ CAP D'ANY 2024-25

El viatge al Rajasthan- nord de l'Índia- és sense dubtar-ho un dels més intensos que es poden fer a la vida. D'ençà qué fil per randa encetà el descobriment d'aquest país, el qual no és un continent, com es diu, sinó un univers o millor un multivers, no hem pogut parar d'oferir eixa experiència immersiva. Aprofitem el millor moment per a entrar al subcontinent indi, un remot món, durant  el nostre hivern, per encetar un viatge que és tot ell un periple per aquest immens territori. La ruta que hem preparat és un llarg tour per les principals ciutats: Jaisalmer i el desert, Jodhpur, Ranakpur un dels centres de peregrinació del jainisme més sagrats, el Mont Abu i els seus temples, Udaipur, Pushkar, Jaipur... Descobreix el Rajasthan i deixat portar per l’Increïble Índia.

“Els llargs dies de viatge per Rājputānā (Rajasthan), passats a la finestra, asseguts en èxtasi, em van semblar curts i eterns... Les hores intermèdies no existien i, tanmateix, eren més temps que milers d'anys. Moltes coses passaven per davant dels meus ulls, però no puc afirmar tenir-ne cap d'elles retinguda. I quan ho recorde, no són tants objectes diferents com una imatge sencera. Innombrables imatges separades, captades durant hores de contemplació, es van fusionar i es van unir a la meua ment per formar en la meua memòria una única unitat… Adolf Huxley. Le Monde Passant.”

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 12
  dies

  12 dies

  Del 26/12/2024 al 06/01/2025
 • Rajasthan. La vida en color.

  AVANÇ CAP D'ANY 2024-25
 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
3150

12 dies

26/12/2024

06/01/2025

Reservar