Llista d'espera

Normandia. Del Mont-Saint-Michel a Etretat

La regió nord-francesa de Normandia és una de les més espectaculars i belles de França. Aquesta terra impregnada de tots els verds no es limita a les pastures de vaques o als famosos formatges o a les sidres tan delicioses d’una gastronomia rotunda. La Normandia ens permet descobrir les nombroses riqueses d'aquest territori, del Mont-Saint-Michel als penya-segats d'Etretat passant per les immenses platges amb ports d'un encant especial, a més d'un patrimoni arquitectònic únic. Descobrirem un passat ric, ple de personatges i imatges que van des dels vikings a Ricard Cor de Lleó o de Joana d'Arc a les platges del desembarcament. Tota la terra normanda està plena de fabuloses sorpreses. En el viatge que vos proposa Fil-per-randa hem unit les joies d'art que ens presenta el país als millors paisatges que ens regala eixa terra a descobrir absolutament.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 02/08/2023 al 09/08/2023
 • Normandia. Del Mont-Saint-Michel a Etretat

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
1550

8 dies

02/08/2023

09/08/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Grans Catedrals del Nord de França.

Recuperem un clàssic de FPR, les grans catedrals de França. Aquest viatge que va de la Xampanya i la seua capital Reims a la Picardia és un dels més satisfactoris pels amants del gòtic i les seues meravelles.Mentre que en l'art romànic dominava un ambient més íntim i recollit, l'aparició del gòtic va fer que la llum envaïra els edificis. Aquest art naixcut a França  s'estendrà ràpidament per tota Europa donant pas a una estètica que serà símbol del poder i la riquesa no només de l'església, també de les ciutats i dels senyors feudals. La catedral és l'edifici més representatiu. És lloc de culte però també de reunió dels gremis, dels governs municipals, centre neuràlgic dels burgs. En aquest viatge visitarem algunes de les catedrals més espectaculars del món: Reims, Amiens, Beauvais, Laon, Troyes, etc a més del descobriment de les ciutats que les portaren a terme. Un viatge al cor del gòtic.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 02/08/2023 al 09/08/2023
 • Grans Catedrals del Nord de França.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1395

8 dies

02/08/2023

09/08/2023

Reservar

Llista d'espera

Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.

Polònia és un país bàsicament de terres baixes, situada en el que s'anomena gran planura europea. De fet la paraula "pole" significa camp, planura en polonés. FPR ha preparat un viatge que començant en la capital del país, Varsòvia, ens portarà a gaudir del millor que envolta el Vístula i les ciutats històriques que aniran presentant-se en el nostre camí. Boscos, llacs, poblets medievals i renaixentistes, abadies barroques i un llarg etc. de grans i secrets indrets. Després l'antiga Prússia Oriental, ara anomenada Wàrmia, ens oferirà els vells i fabulosos castells de l'orde teutònic i de la capital del bàltic polonés: Gdansk -l'antiga Danzig- L'orient de Polònia és un viatge per aquells/es que primen l'aspecte rural i de la Natura tranquil·la junt a les joies que la Història ens ha deixat.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 09/08/2023 al 16/08/2023
 • Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1590

8 dies

09/08/2023

16/08/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Eslovàquia. Bratislava i els Tàtres.

Eslovàquia és un dels estats més "joves" d'Europa. Independent des de l'any 1992 i separada de la seua germana Txèquia, ha anat fent un camí entre els països de la Unió Europea. S’ha transformat en un Estat modern i al mateix temps respectuós en el seu territori, després de molts anys sota el comunisme i les destrosses mediambientals que es perpetraren per raó del "progrés". Els eslovacs viviren molt temps com a poble "minoritari" dins de l'imperi Hongarés i després formaren part d'aquella acumulació de pobles, llengües i països que va ser l'Imperi Austre-hongarès. Fil-Per-Randa us convida a conéixer aquesta nació centreeuropea  fent un "Grand Tour" recorrent el país de part a part. Visitarem la capital Bratislava, l'antiga Pressburg, encantadora ciutat a la vora del Danubi així com els castells que formen una espina dorsal per tot el territori, tots ells esplèndids; les muntanyes i els rius, les viles històriques amb les seues meravelloses places i mercats. Un programa per gaudir del descobriment d'aquest bell, tranquil i xicotet país ple de secrets i de sorpreses inèdites.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 15/08/2023 al 22/08/2023
 • Eslovàquia. Bratislava i els Tàtres.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1630

8 dies

15/08/2023

22/08/2023

Reservar

Últimes places lliures

El Mar de Màrmara i Istanbul. Edirne, Nicea i Troia.

Istanbul és una de les ciutats més fascinants al món. Volem presentar-vos el viatge a l'antiga Constantinoble amb un "Tour" al voltant del Màrmara. Les terres que envolten l'antiga ciutat dels Sultans estan farcides de grans històries i monuments. L'actual Edirne és tot un gran descobriment, la porta turca d'Europa. Recórrer la ciutat antiga amb les cases d'estil otomà, les mesquites, els basars, karavansarais, turbets, etc. és tot un plaer per al viatger. Creuar els Dardanels a la península de Gallipoli vigilats pels castells que tancaren el cercle a aquella Constantinoble agonitzant. Un vent fresc del Màrmara recorre l'estret i ens porta a Troia. Troia, mítica, única, origen i fi de la cultura grega i de tot l'occident. Pobles que foren grecs fins a la primera guerra mundial i que encara -en ruïnes- conserven secretes esglésies entre herbes indiferents. Bursa, Prussa, vital, amb les termes que venen de temps remots i de gran fama. I la muntanya olímpica decorant el seu cel. Nicea, trist final per un efímer imperi que encara envolten muralles entre bicicletes i ramat. Al final Istanbul, secreta, misteriosa i plena de meravelles. Capital que va ser del món cristià i ara tentacular i infinita. Tot un viatge per descobrir l'essència de la Història a la vora del Mar i entre dos continents.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 12
  dies

  12 dies

  Del 18/08/2023 al 29/08/2023
 • El Mar de Màrmara i Istanbul. Edirne, Nicea i Troia.

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1940

12 dies

18/08/2023

29/08/2023

Reservar

Queden places lliures

La Turíngia. Del Sacre-Imperi a la Bauhaus

Al centre d'Alemanya l'estat de Turíngia, per la seua situació, ha aconseguit escapar del turisme de masses conservant tota l'autenticitat d'altres temps. En FPR us volem presentar un viatge a aquesta esplèndida i poc coneguda regió alemanya on anirem descobrint pobles plens d'encant, fabuloses catedrals amb tots els estils que els europeus hem inventat, brillants castells d'altres èpoques, muntanyes i valls remotes amb màgics boscos, meravelles modernes que hem anomenat Bauhaus. Un viatge al Vell Cor d’Alemanya, secret i autèntic.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 24/08/2023 al 31/08/2023
 • La Turíngia. Del Sacre-Imperi a la Bauhaus

 • Guia

  Ens acompanyarà Marisa Pellicer, Guia FPR, profesora d'alemany.
1660

8 dies

24/08/2023

31/08/2023

Reservar