Queden places lliures

Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.

La maragda illa d'Irlanda es troba, per la seua latitud, batuda sovint pels temporals atlàntics. El vent i la pluja que a l'hivern insisteixen en assentar-se sobre la terra irlandesa, al cessar, deixen un dels panorames més bonics d'Europa. Us presentem un viatge al país de les llegendes, de verds prats davant l'oceà, de boscos encantats, de landes aspres, de penya-segats desafiant les ones que arriben de lluny, de llacs fantasmagòrics envoltats per misterioses boires. Una terra plena de vida, dinàmica, que ha sabut superar un passat dolorós i ple de penúries. Hem combinat la visita cultural amb llargs passejos cada dia per descobrir el millor de l'essència d'un país que ha donat al món una calidesa fora del comú. D'entre les regions irlandeses hem elegit l'oest de l'illa pels seus paisatges i per l'estil de vida tranquil, ple d'oportunitats per contactar amb la població local, amable i acollidora. Passejarem el florit parc nacional de les Wicklow Mountains, els cels amples, infinits, de Connemara, les salvatges costes de Galway i la bellesa intemporal de la península de Dingle. Sempre, després, ens esperarà un acollidor pub irlandès. En Irlanda no hi han desconeguts, només amics que encara no coneixeu.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 14/07/2023 al 21/07/2023
 • Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1995

8 dies

14/07/2023

21/07/2023

Reservar

Llista d'espera

Capitals bàltiques. Tallinn - Riga - Vílnius

A les vores del Bàltic, les Repúbliques d'Estònia, Letònia i Lituània, s'aferren fortament a la seua independència recobrada i assumeixen una europeïtat absoluta. Fortes per la seua originalitat ètnica i lingüística, totes tres entren en la Història d'Europa al segle XIII durant el desenvolupament de la Hansa. Els cavallers teutònics foren els senyors d'aquells territoris després d'una cristianització feroç. Podem dir d'elles que cadascuna té unes característiques pròpies que les fan úniques malgrat que se les agrupe sempre. Farem un recorregut per les tres capitals. Les tres fantàstiques i diferents. En elles trobarem un compendi del millor de l'art medieval "teutó" i una explosió extraordinària del que anomenen modernisme o Art Decó. Tot un periple a la vora d'eixe mar poc salat, quasi dolç, de tonalitats blau-ambarines envoltat de boscos i llacs d'una quietud a prova de somni.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 16/07/2023 al 24/07/2023
 • Capitals bàltiques. Tallinn - Riga - Vílnius

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1595

9 dies

16/07/2023

24/07/2023

Llista d'espera

Queden places lliures

Canada de l’est. Quebec · Cascades del Niagara

Quebec és una de les deu províncies que juntament amb tres territoris formen el Canadà. El Quebec és la primera província canadenca per extensió, la seva capital és la ciutat de Quebec, però Mont-real és la metròpoli i a més la tercera ciutat del món de llengua francesa. Els primers "viatgers" que arribaren al Canadà venien a peu d'Àsia i fa quaranta mil anys alguns d'ells quedaren en aquestes verdes terres. Després la visitaren els vikings. Va ser Jacques Cartier a principis del segle XVI que sota les órdens del rei de França Francesc I va ficar peu en aquest país incorporant-lo a les colònies franceses. La Història de la Nova França continua posteriorment sota el domini anglés i fins hui. FPR us convida a conéixer i descobrir aquest nou món. La "Belle Province" és un país ple de sorpreses, d'una bellesa trenqui-la, elegant, de dolços matisos, d'espais oberts, cels esplèndids, que a l'estiu són d'un blau clar brillant. Teníem ganes de visitar aquest país francòfon d'Amèrica. Hem dissenyat un recorregut per anar descobrint els principals indrets que conformen el Canadà de l'est. Montreal, la capital econòmica, dinàmica que desborda vida amb la Universitat McGill i el vell Montreal un tros de França en el nou continent. La ciutat de Quebec dominada pel Chateau Frontenac, un castell-hotel de conte. El riu Sant Llorenç, sempre fred, que recorrem per meravellar-nos del gran fiord de Saguenay, amb l'observació de balenes fins a la mateixa platja. Els parcs naturals, boscos a perdre de vista. A més hem afegit una visita extraordinària a la capital federal del país: Ottawa. Amb els edificis oficials i el grandiós parlament, ací ja anglòfons i el vaixell per les mil illes, a l'enorme llac Ontario. La megalòpoli de Toronto, vital i activa capital econòmica incontestable. I com no les famoses Cascades de Niàgara, gran espectacle de la natura al món. Tot un gran viatge únic i ple de la màgia d'Amèrica del Nord.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 14
  dies

  14 dies

  Del 18/07/2023 al 31/07/2023
 • Canada de l’est. Quebec · Cascades del Niagara

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
4085

14 dies

18/07/2023

31/07/2023

Reservar