Queden poques places

Copenhaguen i l’Illa de Selàndia.

Malgrat que Escandinàvia es troba a la mateixa latitud que Alaska, gràcies al corrent del Golf, gaudeix d'un clima molt més temperat. Vos presentem com a novetat el viatge a la ciutat capital del xicotet regne de Dinamarca. Copenhaguen va ser fundada l'any 1167 pel bisbe Absaló, el seu nom significa port de mercaders. Des d'aleshores ha canviat la seua fisonomia unes quantes vegades deixant-nos en l'actualitat una vila moderna i espaiosa, d'un dinamisme impressionant. Adjectius com "calorosa, harmoniosa, tranquil.la, moderna i tradicional." Bé mereix un gran viatge. Juntament amb la descoberta de la capital del disseny nòrdic hem afegit diverses excursions en l'illa de Sealand per admirar els castells de Frederiksborg, de Kronborg, i la "riviera danesa".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 03/08/2022 al 10/08/2022
 • Copenhaguen i l’Illa de Selàndia.

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1480

8 dies

03/08/2022

10/08/2022

Reservar

Llista d'espera

Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

La Bretanya és un Univers: turisme verd, marítim, cultural… Fil-Per-Randa Viatges sempre ha tingut una relació especial amb aquesta terra plena de meravelles. Volíem aquest estiu tornar a descobrir el país bretó centrant-nos- aquesta vegada- en la part oriental. Rennes, nus de comunicació, dinàmica, dedicada a la cultura, amb el seu parlament històric. La capital bretona està envoltada de joies de l'art medieval a Fougères a Vitré. I les costes, sempre canviants, d'uns colors que captaren intensament els grans mestres de la pintura francesa com Corot o Gauguin. Costes retallades, amb marees vives, formidables, d'un olor d’oceà que inunda l'ànima. Farem excursions per gaudir d'aquest vivificant vent, fresc, intens, visitant les Costes d'Armor, i el Golf de Morbihan. Sense oblidar el Mont Saint-Michel, illa mítica, d'una bellesa paisatgística fora del comú. La Bretanya és una terra màgica, mística i real. De "pardons" i pescadors, de camperols aferrats a la terra, de sidres, i "galetes", plena de vida. Un estiu Bretó.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 10/08/2022 al 17/08/2022
 • Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
1440

8 dies

10/08/2022

17/08/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

Hèlsinki i sud de Finlàndia. El pur aire del nord

El Sud de Finlàndia és una feliç trobada de paisatges marins, ciutats plenes d’història i una luxuriant taigà boreal. Una costa plena d’illes i illots, de caps i penínsules, on l’aigua és element primordial. Totes les ciutats i pobles del sud finlandés tenen un ric patrimoni cultural, com ho testifiquen les esglésies, els castells i les fortaleses. El territori també està marcat per la regió dels grans llacs, les casetes de fusta i la dolça tranquil·litat com a forma de vida. No debades Finlàndia és un dels països on es viu millor ell món. Hi farem un recorregut admirant cada un d’aquests elements. Hem programat com a imprescindible forma de gaudir del país les excursions en vaixell. Ens ajudarà la quietud de les aigües dels llacs i de l’ambarí mar. Tindrem a més temps suficient per a recórrer la capital Hèlsinki. Anomenada la “xica del Bàltic”, és hui el centre polític, econòmic i cultural del país.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 16/08/2022 al 23/08/2022
 • Hèlsinki i sud de Finlàndia. El pur aire del nord

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1875

8 dies

16/08/2022

23/08/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

Romania. Transilvània i els Monestirs de la Bucovina.

Al sud-est d'Europa, riberenc del Mar Negre, creuat pel majestuós Danubi, el territori Romanés s'organitza al voltant de l'arc muntanyós dels Carpats. Aquest serveix de frontera natural dels tres principats històrics que conformen actualment el país. En FPR vos volem presentar un viatge per descobrir una part de l'ingent patrimoni històric d'aquest racó balcànic anant de la capital Bucarest als més recòndits monestirs de la Bucovina, regió apartada, i plena de tresors per a gaudir sense moderació. I tot passant per la ja mítica Transsilvània, regió històrica d'una bellesa fora del comú i que la literatura romàntica va col·locar al mapa.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 16/08/2022 al 23/08/2022
 • Romania. Transilvània i els Monestirs de la Bucovina.

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1220

8 dies

16/08/2022

23/08/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

2on Grup - Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

La Bretanya és un Univers: turisme verd, marítim, cultural… Fil-per-randa viatges sempre ha tingut una relació especial amb aquesta terra plena de meravelles. Volíem aquest estiu tornar a descobrir el país bretó centrant-nos- aquesta vegada- en la part oriental. Rennes, nus de comunicació, dinàmica, dedicada a la cultura, amb el seu parlament històric. La capital bretona està envoltada de joies de l'art medieval a Fougères a Vitré. I les costes, sempre canviants, d'uns colors que captaren intensament els grans mestres de la pintura francesa com Corot o Gauguin. Costes retallades, amb marees vives, formidables, d'un olor d’oceà que inunda l'ànima. Farem excursions per gaudir d'aquest vivificant vent, fresc, intens, visitant les Costes d'Armor, i el Golf de Morbihan. Sense oblidar el Mont Saint-Michel, illa mítica, d'una bellesa paisatgística fora del comú. La Bretanya és una terra màgica, mística i real. De "pardons" i pescadors, de camperols aferrats a la terra, de sidres, i "galetes", plena de vida. Un estiu Bretó.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 18/08/2022 al 25/08/2022
 • 2on Grup - Bretanya. La terra del mar. Mont Saint Michel

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Martínez, Guia i administració FPR
1440

8 dies

18/08/2022

25/08/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

Caminar entre Asturies i Galícia. As Catedrais.

L'Occident asturià és un gran gegant per extensió geogràfica, per la bellesa dels paisatges, per la intensitat de la seua història, per la hospitalitat dels seus habitants, en definitiva per la riquesa natural i cultural. A més el límit entre Galícia i Astúries és un territori on la mar, els rius i les muntanyes formen un mosaic vital ple de contrastos. Roca, arena, boscos i aigua completen una armoniosa barreja d’ambients misteriosos i plens de llegendes, al cap i a la fi són terres de meigues, de farroncus, de trasgus i de frebas.Aquest viatge està dissenyat per gaudir de l'estiu cantàbric passejant aquestes verdes i fresques terres  descobrint un dels paisatges més màgics i bells de la península Ibèrica.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 22/08/2022 al 28/08/2022
 • Caminar entre Asturies i Galícia. As Catedrais.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
880

7 dies

22/08/2022

28/08/2022

Llista d'espera