La península d’Ístria i Eslovènia.


Del 12/08/2019 al 19/08/2019
8 dies
per persona 1320
 • Del 12/08/2019
  al 19/08/2019
 • 8 dies
 • Avió
 • Història
 • Mitja pensió.

 • Joan Grifoll

Descripció

La península d’Ístria i Eslovènia.

Ístria i Eslovènia conformen dues entitats vinculades des de fa molts anys a l'imperi que va ser governat per la família Habsburg. La història i la geografia han anat modelant aquestes regions històriques dotant-les d'un encant barreja del millor de l'art i cultura centreeuropea i mediterrània. Aquesta terra filla d'un maridatge entre Àustria i Itàlia és la que us convidem a descobrir. Hem recopilat el millor dels dos països que visitem: Eslovènia i Croàcia. Des de Ljubljana i els Alps Julians fins a la bellíssima península Istriana, farem un recorregut ple de grans i màgiques sorpreses sota un cel nítid i un mar d'un blau fosc turquesa.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Avió
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 06/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 16/07/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 30 €
 • Habitació individual + 250 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Grifoll
Guia de muntanya i Història..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1320 € + 77 € de taxes


Programació

12 agost. Anada València-Venècia.

Concentració a les 13:00h a l’aeroport de Manises. Vol València – Venècia.Arribada a la vesprada i trasllat a la Península d'Ístria. Hotel a Buzet. 5 nits. Sopar.

 

13 agost. Una Toscana Veneciana. Buzet- Motovun-Daguc-Hum

Un "tour "per la Ístria més veneciana. La ciutat de Buzet va ser ja al segle XVI la capital militar de la Sereníssima a la península i conserva les antigues portes de la Vila. Motovun, situada en un turó ha conservat l'elegància vèneta. Draguc guarda en la seua església de Sant Roc les pintures al fresc d'Antoni de Pàdua. Hum és famós per ser el poble més xicotet del món. Sopar.

 

14 Agost. La Belle Epoque dels Habsburg. Rijeka-Opatija.

El golf de Kvarner o Cornaro -en italià- té com a senyeres les ciutats que varen ser les viles d'estiueig de la burgesia de l'antic imperi Austro-Hongarès. Les visitarem detenint-nos en els edificis decimonònics records d'aquell passat imperial. Sopar.

 

15 Agost. Mirant la Sereníssima. Rovinj, el fiord de Lim, Porec.

La costa oest d'Ístria és un espill on la República Marítima es mirava. La bellíssima Rovinj- Rovigno- és una xicoteta i encantadora Venècia. Tot el sabor del mediterrani es reflecteix en els seus carrerons i magnífics restaurants a vora del mar. Ben a prop visitarem el Fiord Lim i la bizantina Porec. Té la ciutat com a patrimoni de la humanitat la basílica Eufràsia. Sopar.

 

16 agost. Delícies romanes. Pula-Fazana i el Parc Nacional de les Illes Brijuni.

Esta important ciutat d'origen romà ha conservat com una joia el seu amfiteatre i un deliciós centre històric amb les restes del Fòrum. La passejarem sense pressa. A la vesprada un vaixell ens portarà les illes Brijuni, lloc de repòs del que va ser  president Tito. Sopar.

 

17 agost. Els Alps Julians. Coves de Postojna-Bled.

Deixarem la península en visitar les mundialment conegudes coves de Postojna, el conjunt de coves més gran d'Europa. Part del recorregut es fa amb tren. La vila de Bled és un xicotet poble alpí a la vora del llac del mateix nom. Ens regalarà un esplèndid paisatge. Hotel a Bled. 2 nits. Sopar.

 

18 Agost. Ljubljana. La capital viva.

Visitarem la capital d'Eslovènia. Més centreeuropea que mediterrània. Destacarem l'arquitectura de principis del segle XX i la seua renovada vitalitat des de l'independència. Sopar.

 

19 agost. Vol de tornada Venècia- València.

Abans de tornar a València, tindrem temps lliure per passejar pel poble i respirar el fresc aire de muntanya de la regió. Arribada a València a última hora de la vesprada.Visitarem