Llista d'espera

París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…

Presentar París als viatgers és totalment innecessari. Aquesta vibrant i bellíssima ciutat és des de fa segles una de les capitals més apreciades del món, tant per la intensa vida cultural com per un patrimoni de mida planetària. Els seus carrers han vist els gals irreductibles, els civilitzats romans, bàrbars i vikings, poetes i revolucionaris, sans-culottes i reis, finals del Tour de France i guillotines rabioses. París és tot açò i molt més. Revisitem la ciutat Llum en una de les èpoques de l’any- les festes de Nadal- en què més bella es mostra. Recorrerem cada dia una part de París per anar coneixent el millor que ens ofereix la capital francesa. Des del nostre hotel al Barri llatí cada matí farem un passeig. A més hem afegit la imprescindible visita al Louvre- museu de museus- així com una posta de sol des de la Torre Eiffel. No podem dir més que "sempre ens quedarà París".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 29/12/2022 al 03/01/2023
 • París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
 • Guia

  Ens acompanyarà Imma Rodilla, Gestora turística i guia FPR.
1340

6 dies

29/12/2022

03/01/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Sicília. Cor de foc i pell de cendra

Temples, ciutats i volcans. A Sicília, ressurt la natural gentilesa que amb plena espontaneïtat fan palesa els seus habitants i també el seu tarannà independent i maliciós que els caracteritza. Açò és atribuïble al fet que aquesta illa ha estat envaïda un fum de vegades amb la consegüent influència d’àrabs, normands, catalans, espanyols, francesos... Més que els monuments, altament interessants, el que més en crida l’atenció és l’atmosfera, el xoc violent de contrastos; magnífiques esglésies, edificis en ruïnes, palaus bellíssims... a més de l’animada vida dels barris populars, els mercats, els atzucacs..., en fi, tot plegat, podríem dir que Sicília és un tros del País Valencià, tot just al bell mig de la Mediterrània.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 26/12/2022 al 03/01/2023
 • Sicília. Cor de foc i pell de cendra

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1670

9 dies

26/12/2022

03/01/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Senegal. Cap d’Any a l’ombra dels Baobabs.

L'any 1689 el pare superior del convent de Saint François de Loches en una navegació per la costa d'Àfrica en arribar al que s'anomenava sud de les terres de Berberia es trobà amb un gran riu. Aquest és el primer que apareix després d'anar cabotejant la costa del Sàhara, aleshores era anomenat Nigrita.  El riu Senegal es considerava el límit nord del territori que els europeus d’aquella època coneixien com a país dels negres i que actualment és reserva de la biosfera transfronterera amb Mauritània. Aquest país, Senegal, és el que vos presentem com a "gran destí de Cap d'Any". Tot un recorregut per gaudir dels baobabs gegants, de platges de somni, manglars immensos, ciutats colonials, deserts a vora l'immens oceà... Senegal és una terra de sol etern, d'aventures, ric en paisatges, de pescadors i de barques acolorides. Una odissea poètica. I tot amb l'ingredient fonamental del país: la gent, amb la "teranga", eixe sentit de l'hospitalitat autèntica que satura la vida amb tots els colors d'aquesta Àfrica, màgica i eterna.

** La reunió informativa serà el divendres 2 de desembre a les 19.00 h. en la Societat Coral el Micalet.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 13
  dies

  13 dies

  Del 27/12/2022 al 08/01/2023
 • Senegal. Cap d’Any a l’ombra dels Baobabs.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2695

13 dies

27/12/2022

08/01/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...

Adeu al tòpic del flamenc i del sol. Màlaga ha reinventat el renovat Barri de les Arts. Una antiga àrea burgesa vinguda a menys on han sorgit projectes culturals amb exposicions de qualsevol tipus, transformant els carrers tradicionals, espais urbans amb estil propi, amb teatres, amb hotels de disseny i un centre cultural alternatiu amb grafitis firmats pels grans de l'art urbà. A Màlaga els tòpics ja no són el que eren, la nova ciutat res té a veure amb aquella que recordem, és la ciutat de moda a Espanya. El Caminito del Rey és com gravitar en un núvol al mig de la immensitat de la roca, com si fórem unes ínfimes formiguetes espectadores d'un paisatge d'una luxuriosa imponència. Travessarem el camí que s’enfila pels cingles del "Desfiladero de los Gaitanes", barrejant-nos amb l'aigua als peus, i el blau cel al cap. El camí, que donà nom el rei Alfons XIII, és un dels més espectaculars que recorre la natura a nivell mundial, i ha estat renovat i modernitzat fa escassos mesos, dotant-lo d’un impressionant recorregut.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 28/12/2022 al 01/01/2023
 • Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
785

5 dies

28/12/2022

01/01/2023

Reservar

Últimes places lliures

Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.

Tots els grans poetes espanyols han dedicat al riu de Sevilla, el Guadalquivir, un pensament. Juan Ramòn Jiménez va dir:  No hay rio en el mundo que tenga un nombre más fluvial, más licuoso, que el Guadalquivir. “La G está escrita en la sierra, entre aldelfares, y la R se abre y se cierra en Sanlúcar y se prende en la M de mar Atlàntico. Acabarem i començarem l'any a la bella capital andalusa, amb l'encant dolç i amable d'una ciutat Insòlita, en majúscules, que descobrirem pas a pas.  Per completar el programa hem afegit la visita del Parc Nacional de Doñana. Un paradís natural. De vedat de ducs i àrea privada de caça, a Parc Nacional i Reserva biològica de la Humanitat. Doñana és el punt d’encontre de dos continents i escala vital en les rutes migratòries de les aus que travessen Europa cap a Àfrica i a l’inrevés, (un milió de viatgers alats recorren milers de km buscant la bonança del clima i la humitat del maresme). És un paradís de platges i dunes que acullen un vital ecosistema, una mena d’hotel de luxe per a les espècies que hivernen i nidifiquen al sud d’Europa. La veu popular diu que quan volen els flamencs, el cel s’omple de núvols de color rosa.

“Ay río de Sevilla

que bien pareces

lleno de velas blancas

y ramas verdes

Federico García Lorca.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 29/12/2022 al 02/01/2023
 • Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
750

5 dies

29/12/2022

02/01/2023

Reservar

Llista d'espera

Istanbul. La Sublim Porta. De Constantinoble a Istanbul.

Les celebracions de Cap d'any a Istanbul són especialment sentides pels estanbuliotes. Aquestes festes són a la vegada europees i orientals i aporten a l'encant de la ciutat un "plus, si això encara és més possible. El soroll de la vida a través dels seus carrers, el fascinant Bòsfor, que en aquesta època de l'any adquireix tonalitats d'un blau fosc, i els minarets otomans que punxen el cel i ens enganxen al món. Celebrem el començament de l'any descobrint o redescobrint la que durant mil anys va ser Constantinoble. Vos portarem a vore allò que és imprescindible i allò que és secret i únic. No podem deixar a part trafegar dels mundialment famosos basars i el seu constant regateig. Un viatge per iniciar l'any a una de les ciutats més fabuloses del món.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 30/12/2022 al 04/01/2023
 • Istanbul. La Sublim Porta. De Constantinoble a Istanbul.

 • Guia

  Ens acompanyarà Joan Grifoll, Guia de muntanya i Història.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1090

6 dies

30/12/2022

04/01/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Gallocanta La dansa de les “grulles”

Tot just al final de l'hivern, no massa lluny de València, al costat de Daroca es produeix un dels més intensos espectacles que ens ofereix la natura arreu d’Europa, desenes de milers de grues –una de les aus més grans- s’agrupen en la llacuna de Gallocanta. Que una llacuna amanse els rigors de les estepes aragoneses és un bon motiu per anar-hi, però si a més a cada moment, sense pausa s'alcen onades d'ales i un cor de rares trompetades impregnen tots els racons, és el motiu definitiu perquè Fil-Per-Randa organitze una escapada de cap de setmana.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 2
  dies

  2 dies

  Del 04/02/2023 al 05/02/2023
 • Gallocanta La dansa de les “grulles”

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
195

2 dies

04/02/2023

05/02/2023

Reservar

Llista d'espera

Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.

En 1901 l'historiador anglès Robert Sewell publicà el llibre "Un imperi Oblidat- Vijayanagara", en ell es recorda: "l'existència d'aquest regne a l'Índia; la seua antiga i magnífica capital, situada a l'extrem de la frontera nord dels seus dominis i que porta l'orgullós títol de "Ciutat de la Victòria". Va ser un imperi que ha desaparegut completament, només queden les grandioses ruïnes disperses d'edificis que foren temples o palaus durant molts segles i les línies de muralles que constituïen les seues defenses. Fins i tot el nom s’ha esfumat dels records dels homes, i les restes que marquen el seu lloc només es coneixen com a les ruïnes situades a prop del xicotet poble d'Hampi.” Hem organitzat un viatge per retrobar els vestigis d'aquest món antic endinsant-nos en la seca planura del Decan al sud de l'Índia. En aquest gran viatge no podem deixar d'aprofitar, ja que hi passem, el descobriment de la gran megalòpoli de Bangalore així com de la bella Mysore, que es va refer a finals del segle XVIII pel sultà Tipu. Les nostres visites seran el decorat del paisatge humà més gran al món: L'Índia.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 13
  dies

  13 dies

  Del 12/02/2023 al 24/02/2023
 • Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2740

13 dies

12/02/2023

24/02/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Roma a Hispània. Vila romana de Noheda.

L'any 1987 durant les tasques pròpies del camp es va descobrir un tros de mosaic en una finca a prop de Conca, pertanyia a una vila romana. No va ser fins a 2005 que varen començar les primeres excavacions. El conflicte entre els propietaris i l'administració anà endarrerint l'obertura al públic d'aquesta vila, que va del segle I aC al segle VI. Conserva un dels conjunts de mosaics més grans que s'han trobat fins a la data en Europa. Els romans que ocuparen durant segles la península Ibèrica deixaren testimoni del seu pas en l'arquitectura que ara descobrirem visitant tres dels llocs més fabulosos de la península: La vila Romana de Noheda, Segóbriga i Valeria.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 3
  dies

  3 dies

  Del 17/02/2023 al 19/02/2023
 • Roma a Hispània. Vila romana de Noheda.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Caño, Professor de llengües clàssiques.
330

3 dies

17/02/2023

19/02/2023

Reservar

Llista d'espera

TERRA SANTA. Jerusalem - Israel - Palestina

Israel i Palestina no són un país qualsevol, aquest viatge no és simplement un passeig per als amants de l'art i la història, ja que al llarg dels darrers tres mil·lennis ha estat la terra on s'han desenvolupat els grans esdeveniments bíblics que han marcat la història de la humanitat. Recorrerem cadascun dels episodis històrics que han donat a llum una riquesa artística, arqueològica i humana de primera magnitud: des de la torre de David, als castells dels croats; des de les mesquites més estimades pels musulmans, als monestirs del desert; de les impressionants ruïnes romanes, a les sinagogues més antigues; de la Mar Morta, a les muntanyes del Golan. Tot un “Grand Tour” per Israel i Palestina. Proposem un viatge a la recerca de les veus del passat, on intentarem amb una mirada assossegada i tranquil·la la comprensió de la particularment densa i apassionada història de “La Terra Santa".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 18/02/2023 al 28/02/2023
 • TERRA SANTA. Jerusalem - Israel - Palestina

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2690

11 dies

18/02/2023

28/02/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.

En començar la primavera el mediterrani sencer esclata de colors en un nou naixement de la vida. Grècia no es queda enrere. Us presentem un viatge per descobrir algunes de les meravelles que guarda el bellíssim país. Un periple per les terres gregues on gaudirem dels llocs -tots ells patrimoni de la humanitat- més increïbles de la Mediterrània. Acompanyats pels millors guies d'art i història anirem desgranant cadascun dels monuments més bells. L'acròpolis, lloc únic al planeta que és un compendi de tota l'antiguitat clàssica. El teatre d'Epidaure, Olímpia o Delfos ens aproximaran a aquella llunyana època plena de meravelles. La Història anirà transcorrent portant-nos a l'edat mitjana en Mistra o als monestirs bizantins més autèntics a prop d'Atenes. I el blau del mar grec, profund, nítid, de tonalitats maragda. Acompanyat pels verds de les oliveres i els estirats xiprers. Un viatge imprescindible.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Martínez, Guia i administració FPR
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1690

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Reservar

Últimes places lliures

Illa de Rodes i Symi. Atenes i el Cap Sunion.

Vos presentem com a gran novetat en FPR el viatge al Dodecanès, complementat amb la sempre fascinant visita a la ciutat d'Atenes. Les illes que s'agrupen enfront de la costa anatòlica al Sud de l'Egeu són anomenades Dodecanès, per ser-ne dotze i tenen un patrimoni arquitectònic de gran interès. Per la seua posició estratègica, l'illa de Rodes des de l'antiguitat ha estat ocupada i envaïda infinitat de vegades, d'açò conserva meravelles de l'art i de l'arquitectura. La Vila medieval de Rodes, patrimoni mundial de la Unesco, constituïx un testimoni de la immensa importància de l'orde militar de Sant Joan de l'Hospital, tant com a força militar com poder religiós. A més descobrirem els principals llocs d’interés  al voltant de l'illa com Lindos.etc. A prop, aixoplugada quasi tocant Turquia es troba la bellíssima Symi, ciutat i illa d'armadors amb delicioses cases neoclàssiques. Atenes sempre és un descobriment amb la seua Acròpolis i els monuments associats. El Museu, l'àgora, els teatres i la vida trepidant al barri de Plaka o Monastiraki. Tot un viatge per gaudir fora de la temporada turística del millor de l'Egeu.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • Illa de Rodes i Symi. Atenes i el Cap Sunion.

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1790

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Reservar

Últimes places lliures

El sud de la Toscana. Totes les edats de l’Art.

La Toscana és una de les regions més fabulosa, coneguda i desitjada  d'Europa. Fi-per-randa viatges sempre ha sentit un amor especial per les terres italianes. Volem recuperar el viatge a la Bella Toscana a l'inici de la primavera, quan la regió encara no ha estat assaltada per les hordes de turistes que la envaeixen en altres èpoques de l'any. Des de Siena, imprescindible ciutat rival d'aquella Florència medieval, farem un Tour, en majúscula, per gaudir del millor de l'Art i la Història que ens ofereix la irresistible terra que va de l’Apení al mar Tirrè. Visitarem la Siena del Perugino, l'Arezzo de Piero de la Francesca, l'obra de Pontormo a Santa maria de Galuzzo i el  claustre superb del sempre diví Sodoma. No ens cansaran les places medievals com la de Cortona o els paisatges del Chianti. Un goig per l'ànima per fruir de Totes les Edats de l'Art.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 12/03/2023 al 19/03/2023
 • El sud de la Toscana. Totes les edats de l’Art.

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1390

8 dies

12/03/2023

19/03/2023

Reservar

Llista d'espera

Zamora i Toro. Capitals del romànic castellà.

Des de les portes de les altes muralles de Zamora es pot veure el pelegrinar urbà de les cigonyes, companyes inevitables de torres i campanars d'un dels nuclis antics més bonic i complet que existeix a Espanya. Ací admirarem l'art més pur del romànic en les mènsules, arquivoltes, cimboris i portades de les seues esglésies, que conformen el bressol de llegendes impossibles, fruit de l'esplendor viscut durant el segle XII. El viatge a Zamora i Toro pot ser un dels més enlluernadors de la península, A més hem afegit les visites a Medina del Campo, ciutat de gran esplendor medieval que va vore la mort de la seua reina més insigne, Isabel I La Catòlica.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 16/03/2023 al 19/03/2023
 • Zamora i Toro. Capitals del romànic castellà.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
545

4 dies

16/03/2023

19/03/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Egipte, la forma de l'Eternitat. Amb V. Climent

L'any 1798 el jove Napoleó Bonaparte proposà al Directori començar una campanya a Egipte i Síria per protegir els interessos comercials de França. Llavors en arribant davant les piràmides digué: Soldats: Quaranta segles ens contemplen. Quaranta-dos segles després aquestes mateixes piràmides ens contemplen a nosaltres. Us suggerim descobrir o redescobrir l'Egipte, "la mare del món", el "do del Nil". Des del segle XV viatge únic i irrepetible, tant ple d'imatges que és difícil poder assimilar d'un cop totes elles. Des de fa set mil anys que la humanitat transita aquesta terra de màgia que com un riu de temps ha vist passar les vides de tantes civilitzacions; l'Egipte faraònic amb totes les meravelles, la conquesta grega d'Alexandre el Gran succeït pels Ptolemeus i la darrera reina, la ja mítica Cleòpatra, Roma i la seua descendència: Bizanci, amb els cristians inundant el desert de fe. L'islam amb la fundació d'una nova capital "la victoriosa" és a dir, El Caire, fatimís i Mamelucs, croats, Turcs, francesos, anglesos, alemanys i amb tots ells una plèiade de científics, buscadors de tresors, diletants, escriptors, rics i famosos... Sereu testimonis de l'eco de tots ells en aquest periple pel país del Nil. Obrim els ulls i davant les piràmides per a poder entendre el refrany àrab: l'home té por al temps i el temps i el temps només té por a les piràmides.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 06/04/2023 al 16/04/2023
 • Egipte, la forma de l'Eternitat. Amb V. Climent

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2385

11 dies

06/04/2023

16/04/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Egipte, la forma de l'Eternitat. Amb X.Vidal

L'any 1798 el jove Napoleó Bonaparte proposà al Directori començar una campanya a Egipte i Síria per protegir els interessos comercials de França. Llavors en arribant davant les piràmides digué: Soldats: Quaranta segles ens contemplen. Quaranta-dos segles després aquestes mateixes piràmides ens contemplen a nosaltres. Us suggerim descobrir o redescobrir l'Egipte, "la mare del món", el "do del Nil". Des del segle XV viatge únic i irrepetible, tant ple d'imatges que és difícil poder assimilar d'un cop totes elles. Des de fa set mil anys que la humanitat transita aquesta terra de màgia que com un riu de temps ha vist passar les vides de tantes civilitzacions; l'Egipte faraònic amb totes les meravelles, la conquesta grega d'Alexandre el Gran succeït pels Ptolemeus i la darrera reina, la ja mítica Cleòpatra, Roma i la seua descendència: Bizanci, amb els cristians inundant el desert de fe. L'islam amb la fundació d'una nova capital "la victoriosa" és a dir, El Caire, fatimís i Mamelucs, croats, Turcs, francesos, anglesos, alemanys i amb tots ells una plèiade de científics, buscadors de tresors, diletants, escriptors, rics i famosos... Sereu testimonis de l'eco de tots ells en aquest periple pel país del Nil. Obrim els ulls i davant les piràmides per a poder entendre el refrany àrab: l'home té por al temps i el temps i el temps només té por a les piràmides.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 06/04/2023 al 16/04/2023
 • Egipte, la forma de l'Eternitat. Amb X.Vidal

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2385

11 dies

06/04/2023

16/04/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Burgos i Atapuerca. Santo Domingo de Silos.

Burgos va ser la primera capital de l'estat Castellà. Des dels temps del comte Diego de Porcelos l'any 922 fins hui en dia ha anat atresorant un patrimoni artístic de gran importància. Ja al segle XI l'arquebisbat va ser de tanta importància que va ser capaç de construir un edifici tan monumental com la catedral que hui admirem. Als segles XV i XVI la ciutat va viure un període de gran esplendor pel comerç de la llana que se centralitzava en aquesta capital. Després i com en tota Castella va arribar -glòries passades- la decadència. Ara la ciutat viu una gran explosió del turisme cultural i ha aconseguit un lloc preeminent no només pels monuments també per la seua contundent i deliciosa gastronomia. Visitarem la ciutat intensament i les seues obres més conegudes. També farem aquests dies de setmana santa una excursió a la Bureba, comarca limítrof a la capital així com la visita a l'extraordinari jaciment arqueològic d'Atapuerca, lloc únic al món per entendre el desenvolupament de la civilització.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 06/04/2023 al 10/04/2023
 • Burgos i Atapuerca. Santo Domingo de Silos.

 • Guia

  Ens acompanyarà Joan Grifoll, Guia de muntanya i Història.
660

5 dies

06/04/2023

10/04/2023

Reservar

Queden places lliures

Capadòcia i el Sultanat de Rum. Un món a banda.

La natura ha creat al món llocs d’una bellesa única, com és ara la regió d’Anatòlia central, que anomenem Capadòcia. El tuf volcànic va ser modelat per l’erosió que ha format una innombrable varietat de formes i –de colors blanc, groc, taronja, roig– que hui en dia encara hi podem admirar. Tot això i el seu aïllament ha atret sempre i des de l’inici del cristianisme les comunitats monàstiques que s’hi instal·laren de bon grat. Podrem visitar monestirs rupestres, esglésies de totes les formes possibles, ermites, etc., molts dels quals decorats amb frescos meravellosos que conten la vida de Crist i els seus sants. Ciutats subterrànies, caravanserralls seljúcides, valls insòlites, llacs salats, monestirs, esglésies i, a més, l’antiga ciutat d’Iconium, actualment Konya, amb mesquites i madrasses que ens transporten a la capital de sultanat de Rum de l’època medieval, conformaran el cor d’aquest viatge inoblidable.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 07/04/2023 al 14/04/2023
 • Capadòcia i el Sultanat de Rum. Un món a banda.

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1570

8 dies

07/04/2023

14/04/2023

Reservar

Últimes places lliures

La Llombardia Secreta i el Llac de Garda.

La històrica Llombardia és una de les regions més riques d'Europa i amb un patrimoni arquitectònic i cultural de màxima magnitud. Però aquesta regió nord italiana també és de vegades una gran desconeguda pels turistes que van més apresurats en visitar els "tops" d'una Itàlia massificada a Florència, Venècia, Siena o Roma. La Llombardia "secreta" que vos presentem passa pel descobriment de ciutats plenes d'encant, farcides d'art i d'Història - en majúscula- i amb un repertori gastronòmic d'una varietat increïble. Busquem el millor d’aquells territoris que formaren el Milanesat dels Sforza, la Màntua dels Gonzaga i de Mantegna, la Brescia dels Romans i del Savoldo, la Bèrgam de Lorenzo Lotto i dels Colleoni, la Cremona capital de la Música etc. A més farem una visita al magnífic LLac de Garda. Un viatge dissenyat per gaudir també de llocs secrets que només FPR vos presenta. Prepareu el tractament per a la síndrome de Stendhal.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 09/04/2023 al 16/04/2023
 • La Llombardia Secreta i el Llac de Garda.

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1450

8 dies

09/04/2023

16/04/2023

Reservar

Queden places lliures

Ístria, Zagreb i Plitvice. Una Toscana a l’Adriàtic.

Vos presentem el viatge al nord de la Croàcia com a descobriment de Pasqua. L'Ístria ocupa una vasta península al nord de la costa adriàtica, encreuament de civilitzacions entre l'Europa Central i la Mediterrània. Perllongament dels Alps que cau al mar formant una costa retallada, plena de badies, cales i penínsules. L'interior és una successió de turons i muntanyes de poca altura cultivades, la costa és on es concentra la major part de la població. Zagreb, capital del país és una ciutat desdoblada, de fet dues ciutats rivals, per una part la vila habitada per l'aristocràcia i la burgesia, per altra la vila eclesiàstica. Té un encant mittel-Europa que es deixa percebre amb les seues avingudes, palaus, esglésies. Amb una vida dinàmica i jove. Per completar si cap més el nostre viatge anem als llacs de Plitvice, que sobre un llit càrstic crea un paisatge feéric, amb setze llacs que estan units per una successió de cascades escumant.Una pasqua a la toscana de l'Adriatica.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 11/04/2023 al 16/04/2023
 • Ístria, Zagreb i Plitvice. Una Toscana a l’Adriàtic.

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1470

6 dies

11/04/2023

16/04/2023

Reservar