Eslovàquia. Bratislava i els Tàtres.


Del 15/08/2023 al 22/08/2023
8 dies
per persona 1630 Últimes places lliures
 • Del 15/08/2023
  al 22/08/2023
 • 8 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Natura
 • Història
 • Regions d'Europa

 • David Gimeno

 • Guia Local.

Descripció

Eslovàquia. Bratislava i els Tàtres.

Eslovàquia és un dels estats més "joves" d'Europa. Independent des de l'any 1992 i separada de la seua germana Txèquia, ha anat fent un camí entre els països de la Unió Europea. S’ha transformat en un Estat modern i al mateix temps respectuós en el seu territori, després de molts anys sota el comunisme i les destrosses mediambientals que es perpetraren per raó del "progrés". Els eslovacs viviren molt temps com a poble "minoritari" dins de l'imperi Hongarés i després formaren part d'aquella acumulació de pobles, llengües i països que va ser l'Imperi Austre-hongarès. Fil-Per-Randa us convida a conéixer aquesta nació centreeuropea  fent un "Grand Tour" recorrent el país de part a part. Visitarem la capital Bratislava, l'antiga Pressburg, encantadora ciutat a la vora del Danubi així com els castells que formen una espina dorsal per tot el territori, tots ells esplèndids; les muntanyes i els rius, les viles històriques amb les seues meravelloses places i mercats. Un programa per gaudir del descobriment d'aquest bell, tranquil i xicotet país ple de secrets i de sorpreses inèdites.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Entrades

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 02/02/2023

Opcions

 • Habitació individual + 240 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

David Gimeno
Guia de turisme.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1630 € + 90 € de taxes


Programació

15 agost. València - Bratislava

Concentració a les 15.30h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Viena. En arribar a Viena agafarem el nostre autobús privat per anar a Bratislava- 55 km- Sopar fred a l’arribada. Hotel 4* al centre de Bratislava.

 

16 agost. Trencin. Bojnice, Čičmany

Deixarem la visita de la capital per a la tornada. Començarem viatjant cap al nord seguint l'antiga ruta que porta a les muntanyes dels Tatras. Ens aturarem en Trencin. Allí trobem una inscripció en llatí d'època de l'emperador Marc Aureli que assenyala el limes de l'Imperi Romà. Trencin està dominada per un fabulós castell que domina tota la vall, els barris antics de la ciutat es troben als peus de la mola. Després anirem a visitar el castell més famós i conegut del país: Bojnice. Aquest castell va ser reconstruït inspirant-se en els castells del Loira per la família Pálffy. Finalment, el bellíssim i autèntic poblet de Cicmany i les seues cases de fusta amb una peculiar ornamentació blanca. Hotel a Spisska Nova Ves, 4 nits. Sopar.

 

17 agost. Levoca. Spis, Bardejov

La ciutat emmurallada de Levoca guarda un conjunt monumental històric de gran homogeneïtat. La plaça central que és un eixamplament del carrer té una de les esglésies catòliques més importants d'Eslovàquia i que conserva l'altar gòtic de fusta més gran del país. L'ajuntament, el campanar renaixentista, la "gàbia de la vergonya", etc. seran els punts de la ciutat on anirem detenint-nos per a conéixer-la. Després el castell de Spis, que amb més de 4 hectàrees és un dels més grans d'Europa central. Per últim, ens espera la fabulosa Bardejov, en la llista del patrimoni de la humanitat, com les altres visites. La seua plaça rectangular és d'una gran bellesa perquè es tracta d'un conjunt perfectament conservat i de gran harmonia destacant al mig d'aquesta la casa de la vila del segle XVI. Sopar.

 

18 agost. Els Tatres. P.N. Pieniny

Dedicarem el dia a descobrir l'Eslovàquia muntanyosa i que fa frontera amb Polònia. Les muntanyes més elevades dels Carpats són els Tatres. Ens aproparem a elles per gaudir de les vistes i la frescor que contínuament emanen. Farem un passeig sense dificultat- per a persones sense problemes de mobilitat- al voltant del llac Strbske i la seua població, que és la que es troba a més altitud del país. És des d'ací d'on s'albiren les millors vistes dels cims. Després anirem just a la frontera al parc Pieniny. Allí farem un passeig amb unes barques pel riu i a més fruirem del Monestir "Roig" o Ceverny Klastor. Sopar.

 

19 agost. Vlkolinec. Orava.

Cap a l'oest del país trobem dues joies de l'Europa central i patrimoni de la humanitat. La primera el poble històric de Vlkolinec, que ens presenta com una volta al passat, ja que ha mantingut intacta la seua estructura amb les cases de fusta originals, sense canviar des del segle XVIII. Un goig al bell mig de les fresques muntanyes. El castell d'Orava es va fer famós quan en la pel·lícula Nosferatu de Mornau va ser elegit com a castell del comte Dràcula. Tot ell és fascinant, amb un aire completament medieval. Menys medieval són els fantàstics restaurants populars que es troben al peu del castell i que ens aporten un toc "humà" a la visita. Sopar.

 

20 agost. Banska Stiavnica i el Danubi fins a Bratislava.

De tornada a la capital del país visitarem la joia del país Banska Stiavnica. -Unesco-. En 1735 es va fundar ací la primera escola de mineria de l'imperi Austre-hongarès. Al centre de la ciutat domina el castell amb la seua pròpia església. Les places, les esglésies gòtiques, l'ajuntament i tota una plèiade de cases i palaus ens deixaran meravellats. Després agafarem un vaixell per anar del castell de Devin que es troba en la confluència dels rius Morava i Danubi fins a Bratislava. El ritme del vaixell pel majestuós Danubi ens fascinarà com viatge al segle XIX. Hotel 4* al centre de Bratislava. 2 nits. Sopar.

 

21 agost. Bratislava.

Farem el Tour de la vella Bratislava. Renovada capital després de la independència ens encantarà recórrer les places, carrers, vore les prestatgeries, etc. El nostre guia ens ensenyarà els principals indrets per a en acabat gaudir de temps lliure per assaborir els dolços encants de Bratislava. Sopar.

 

22 agost. Bratislava.

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Vol directe Viena - València.Visitarem