Cap d'Any a Segovia i las Hoces del Duratón.


Del 30/12/2021 al 02/01/2022
4 dies
per persona 495
 • Del 30/12/2021
  al 02/01/2022
 • 4 dies
 • Natura
 • NOVETAT

 • Joan Grifoll

Descripció

Cap d'Any a Segovia i las Hoces del Duratón.

La ciutat de Segovia i les comarques que l'envolten són una de les més belles paisatgísticament i monumentalment d'Espanya. Volem presentar-vos un Cap d'Any per descobrir o redescobrir la vida d'aquesta fabulosa ciutat i els seus voltants. Amb una combinació de visita cultural amb passejos plens de sorpreses sota la quietud del naixent hivern. Les seues esglésies, la major part d'elles romàniques són una delícia pels amants de l'art. Però no només, els paisatges als peus de la Serra de Guadarrama, parc nacional des de 2013, són de gran bellesa en començar l'estació quan els cims vesteixen de blanc. Al costat d'aquest l'altre reclam paisatgístic són las Hoces del Duranton, sempre sobrevolades pels voltors i les àguiles. Aquesta combinació fa de l'inici de l'any a Segovia una de les més atractives de la península on s'unix a una gastronomia de les més completes i saboroses de Castella.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Sopar Cap d'any

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 02/09/2021

Opcions

 • Habitació individual + 140 €
 • Assegurança cancel·lació + 20 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Grifoll
Guia de muntanya i Història..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 495 €


Programació

30 desembre. València - Segovia

Exida des de Nuevo Centro,València a les 16 hores. Sopar en ruta. Hotel a Segovia tots els dies.

 

31 desembre. Segovia

Començarem la visita a Segovia fent un passeig per arribar a "El Alcazar de los Reyes de Castilla", tindrem una visió de la ciutat i de la Història de primera mà. Després anirem fins a la catedral dedicada a Santa Maria i San Frutos, última seu d'estil gòtic a Espanya. Dinar per lliure. Continuarem el descobriment de la ciutat. L'aqüeducte – patrimoni de la humanitat- i la sèrie d'esglésies romàniques entre elles Santos Justo y Pastor o la de San Martín. Sopar de Cap d'Any.

 

1 gener. Cuéllar i la Senda de los pescadores.

Iniciem l'any fent una passejada a la vora de l'ocult i encisador riu Cega. Aquest., afluent del Duero té una senda anomenada de los pescadores. En un bosc de ribera d'extraordinària biodiversitat, la senda ens introduïx al llarg de diversos quilòmetres en un de les muntanyes de pi resiner més extenses i importants del país. És la Tierra de Pinares. Farem un recorregut d'uns 5 km sense dificultat. Aquesta excursió vindrà supeditada a l'oratge imperant aquest dia. Es necessari calcer adequat. Després anirem a dinar a Cuellar. Ciutat monumental pel seu castell (tancat aquest dia) i les seues placetes i esglésies la descobrirem després de dinar.

 

2 gener. Las Hoces del Duraton

El parc natural de "las Hoces del Rio Duratón" declarat com a tal l'any 1989, és un paratge protegit al voltant de les goles que aquest riu en el seu discórrer ha excavat en una zona de roques calcàries entre les localitats de Sepúlveda i Burgomillodo. Farem un passeig per meravellar-nos d'aquests paratges d'una solemnitat majestuosa. Després emprendrem el camí cap a València. Arribada a última hora de la vesprada.Visitarem