Ístria, Zagreb i Plitvice. Una Toscana a l’Adriàtic.


Del 11/04/2023 al 16/04/2023
6 dies
per persona 1470 Llista d'espera
 • Del 11/04/2023
  al 16/04/2023
 • 6 dies
 • Regions d'Europa
 • Història
 • NOVETAT
 • Mitja pensió.
 • Avió

 • Silvia Llacer

Descripció

Ístria, Zagreb i Plitvice. Una Toscana a l’Adriàtic.

Vos presentem el viatge al nord de la Croàcia com a descobriment de Pasqua. L'Ístria ocupa una vasta península al nord de la costa adriàtica, encreuament de civilitzacions entre l'Europa Central i la Mediterrània. Perllongament dels Alps que cau al mar formant una costa retallada, plena de badies, cales i penínsules. L'interior és una successió de turons i muntanyes de poca altura cultivades, la costa és on es concentra la major part de la població. Zagreb, capital del país és una ciutat desdoblada, de fet dues ciutats rivals, per una part la vila habitada per l'aristocràcia i la burgesia, per altra la vila eclesiàstica. Té un encant mittel-Europa que es deixa percebre amb les seues avingudes, palaus, esglésies. Amb una vida dinàmica i jove. Per completar si cap més el nostre viatge anem als llacs de Plitvice, que sobre un llit càrstic crea un paisatge feéric, amb setze llacs que estan units per una successió de cascades escumant.Una pasqua a la toscana de l'Adriatica.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Vols internacionals
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Mitja Pensió tots el dies.

Opcions

 • Habitació individual + 120 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1470 € + 110 € de taxes


Programació

11 abril.  Vol València-Zagreb . En arribar trasllat als llacs de Plitvice.

Concentració a les 16.30h a l’aeroport de Manises. Vol València-Zagreb,via Franckfurt. En arribar a Zagreb des de l'aeroport emprendrem el camí per l'Eslavònia fins als Llacs de Plitvice. Hotel a Čatrnja. Sopar.

 

12 abril.   Llacs de Plitvice,Pazin i Beram

Comencem el viatge fent una visita als Llacs de Plivitce. Aquest màgic lloc al inici de la primavera i amb el desgel sompli a desbordar de cascades, llacs i brolladors que cauen majestuosos dels de els llacs superiors als inferiors mitjaçant cascades que amb la luxuriant vegetació imposen una natura triomfant..  Després anirem cap a ïstria. L'Ístria és una de les més antigues regions habitades d'Europa, completament romanitzada des d'Aquileia, va ser un centre administratiu i comerciant de primera magnitud amb l'oli d'oliva, el vi, pedra calcària, etc.- Després anà basculant entre llombards i francs, entre venecians i Habsburg, d'Itàlia a Iugoslàvia. Començarem descobrint aquesta península coneguda com la Toscana croata al poble de Pazin, anomenada per l'escriptor Croata Vladimir Nazor l'anomenà "un cor al cor d'Ístria". Visitarem el poble així com el fastuós castell, hui en dia museu. De vesprada, continuarem al minúscul Beram. A prop de la ciutat, es conserven els frescos que cobreixen els murs de l'església de Santa Maria, realitzats al segle XV pel mestre Vincent de Kastav en un estil gòtic tarda. La Dansa Macabra és l'estrela del cicle sense rival. Després anirem a Pula. Nit i sopar al nostre hotel al centre de la ciutat. Hotel a la Penísula d'Ístria. 3 nits. Sopar.

 

13 abril. Parc Nacional de Brijuni. Pula

Agafarem el vaixell al poble de Fazana per visitar les illes Brijuni. El president de Iugoslàvia Titus, tenia aquestes illes com a residència estival. El clima suau, la vegetació luxuriosa amb més de sis-centes plantes endèmiques que es barregen amb els bambús i altres espècies exòtiques, etc. que es complementen en la diversitat arquitectural amb un castell bizantí, un barroc i ruïnes romanes. Després anirem a dinar a Pula. Allí farem un "tour" guiat per la deliciosa ciutat que és una de les més antigues de l'Adriàtic. Dante en la Divina Comèdia, ja va descriure l'esplendor de les ruïnes romanes i que inspiraren als artistes com al mateix arquitecte Palladio. També visitarem l'Amfiteatre, construït durant el regnat d'August i agrandit sota Vespasià. Sopar.

 

14 abril. Poreç i Rovinj

Continuarem visitant la deliciosa Ístria er anar a dos dels llocs costaners més bonics. Envoltats per la blava i transparent mar Adriàtica, que ens acostarà a una Venècia passada i dominadora d'aquella costa, visitarem Poreç i Rovinj (antigues Parenzo i Rovigno). Poreç va ser conquerida pels romans l'any 129 aC convertint-se en una important base militar. Els eslaus arribaren al segle VII i es va sotmetre a la Sereníssima l'any 1267. Des d'aleshores ha anat sortejant tota classe de vicissituds, fins a ser hui en dia, una de les més visitades del nord-adriàtic, sobretot per la seua basílica. Superb testimoni de la primera edat d'or de l'art bizantí. Reuneix sota el mateix eix baptisteri, atri i basílica. Està decorada per bellíssims mosaics i és patrimoni mundial de la humanitat. Després la fascinant i "veneciana" Rovinj. La ciutat es troba en una posició única en una xicoteta península- des de 1763- que domina el mar coronat pel campanar de Santa Eufèmia. Tindrem temps lliure per gaudir d'una vesprada amb vistes. Sopar.

 

15 abril. Zagreb

Eixirem cap a la capital de Croàcia: Zagreb, cor cultural del país, la més poblada amb un milió d'habitants. En arribar farem un tour pels principals indrets de la ciutat d'estil centre-europeu on descobrirem els principals atractius que conté, entre ells el barri eclesiàstic "Grad Kaptol" i la part decimonònica repleta d'edificis de gran prestància. Després tindrem temps lliure per poder passejar la ciutat. Hotel a Zagreb. Sopar.

 

16 abril. Tornada.

Trasllat a l'aeroport.  De vesprada, vol Zagreb –València, via Viena.Visitarem