El nostre Blog

---

  • Home
  • Blog
  • CONEIX LA CARA MÉS LLEGENDÀRIA I MISTERIOSA DE GALÍCIA

CONEIX LA CARA MÉS LLEGENDÀRIA I MISTERIOSA DE GALÍCIA

Aprofita les festes de Falles per descobrir una de les costes de major bellesa d’Espanya amb paisatges grandiosos i salvatges, penya-segats, cales recòndites… 

Encara arribes a hora! Reserva la teua plaça ací:

https://www.fil-per-randa.com/viatge/La+Costa+da+Morte+i+la+Corunya/?id=380

Del 14 al 19 de març, de la mà de l’historiador i guia de FPR, Carles Asensi, descobrirem la Costa da Morte, Corunya, Muxía, Bergantiños, Ferrol, Fisterra i molt més. 

Algunes dades que trobaràs a les fotos d’aquesta entrada (indrets magnífics que visitarem): en Corunya trobem un passeig marítim immens, el més llarg d’Europa. Al Ferrol, un dels forts de costa més espectaculars d’Espanya, el Castell de San Felipe. A més aquesta ciutat ha conservat, en el barri de la Magdalena, un nucli neoclàssic d’obligada visita per als amants de l’Art, com també, els dos magnífics temples gòtics de Betanzos o el monument megalític del dolmen de Dombate (V mil·lenni aC) a la ciutat de Bergantiños.

Tens tota la informació d’aquest fabulós viatge a la nostra web des d’on pots reservar la teua plaça, també als telèfons 961 25 53 78 / 692 73 37 90 i a les oficines situades al carrer Guillem de Castro, 58 (València):

https://www.fil-per-randa.com/viatge/La+Costa+da+Morte+i+la+Corunya/?id=380

Altres links d’interés: 

https://viajes.nationalgeographic.com.es/a/viaje-por-costa-da-morte-galicia_7609/2

https://viajes.nationalgeographic.com.es/z/costa-da-morte

https://www.zonaviajero.com/ruta-coche-costa-da-morte-que-ver-la-coruna/

https://elpais.com/elpais/2011/05/04/paco_nadal/1304494200_130449.html