Llista d'espera

Nit de Sant Joan a L’Albufera. Vela llatina

Les embarcacions tradicionals de l’Albufera.

La vela llatina que usaven els pescadors de l’Albufera prové d’una llarguíssima tradició de més de mil anys, fent-la servir els mariners des d’Egipte per tota la Mediterrània. Està constituïda per una embarcació tradicional autòctona amb una única vela de caràcter clàssic, que té gran adaptació a la climatologia del medi natural en què es desenvolupa i, a més, és de bella estètica visual.

 

 • Excursions

  PASSEJANT LES NOSTRES COMARQUES
 • 1
  dia

  1 dies

  Del 23/06/2023 al 23/06/2023
 • Nit de Sant Joan a L’Albufera. Vela llatina

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
40

1 dia

23/06/2023

23/06/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.

La maragda illa d'Irlanda es troba, per la seua latitud, batuda sovint pels temporals atlàntics. El vent i la pluja que a l'hivern insisteixen en assentar-se sobre la terra irlandesa, al cessar, deixen un dels panorames més bonics d'Europa. Us presentem un viatge al país de les llegendes, de verds prats davant l'oceà, de boscos encantats, de landes aspres, de penya-segats desafiant les ones que arriben de lluny, de llacs fantasmagòrics envoltats per misterioses boires. Una terra plena de vida, dinàmica, que ha sabut superar un passat dolorós i ple de penúries. Hem combinat la visita cultural amb llargs passejos cada dia per descobrir el millor de l'essència d'un país que ha donat al món una calidesa fora del comú. D'entre les regions irlandeses hem elegit l'oest de l'illa pels seus paisatges i per l'estil de vida tranquil, ple d'oportunitats per contactar amb la població local, amable i acollidora. Passejarem el florit parc nacional de les Wicklow Mountains, els cels amples, infinits, de Connemara, les salvatges costes de Galway i la bellesa intemporal de la península de Dingle. Sempre, després, ens esperarà un acollidor pub irlandès. En Irlanda no hi han desconeguts, només amics que encara no coneixeu.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 14/07/2023 al 21/07/2023
 • Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1995

8 dies

14/07/2023

21/07/2023

Reservar

Queden places lliures

La “berrea” a Cabañeros i els volcans de Calatrava.

Cabañeros inicialment previst com a polígon de tir pel Ministeri de Defensa, va estar declarat afortunadament Parc Nacional. Cor faunístic de Castella és conegut com la catedral pels caçadors, a causa de la gran varietat d’espècies existents que ha tingut el que fa ben poc, era el major latifundi d’Europa. Espessos boscos mediterranis cobreixen les ombries de les serres abraçant la gran plana esguitada de venerables carrasques on es poden veure pasturant grans concentracions d’herbívors. Per les seus dimensions, característiques paisatgístiques i l’abundància faunística, ha sigut qualificat com el Serengueti espanyol. Des de meitat de setembre fins a mitjan octubre es presenta un dels espectacles més impressionants de la natura, la "berrea" del cérvol en els muntanyes de Toledo. El cel dels mascles d'aquesta espècie ens dóna l'oportunitat d'observar els magnífics exemplars, així com les lluites i el seu peculiar so.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 3
  dies

  3 dies

  Del 07/10/2023 al 09/10/2023
 • La “berrea” a Cabañeros i els volcans de Calatrava.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
385

3 dies

07/10/2023

09/10/2023

Reservar

Últimes places lliures

Caminar les Terres de l’Ebre. L’inesborrable empremta del riu

L’Ebre esdevé la columna vertebral de les comarques del sud de Tarragona, artèria vital que ha modelat la cultura i els paisatges d’aquestes terres agrestes abocades a la mar Mediterrània. Un riu ja relaxat que ha anat tallant les serres al seu pas creant escenaris de vertigen i sent escenari de la batalla més crucial de la Guerra Civil Espanyola, que va decantar la victòria cap al bàndol feixista. Un riu que arrossega milers d’històries a les seues aigües quan ja s’aproxima cap al seu descans en forma d’enorme ventall endinsat a la mar com a punta de llança en un intent d’arribar més enllà del que l’horitzó permet albirar.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 01/11/2023 al 05/11/2023
 • Caminar les Terres de l’Ebre. L’inesborrable empremta del riu

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
560

5 dies

01/11/2023

05/11/2023

Reservar