info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00
Llista d'espera

Esmirna-Les Ciutats Antigues de Lydia i Frígia.
PONT DE DESEMBRE

A l'oest d'Anatòlia, en l'antiguitat, existien dos territoris anomenats Lídia (actuals províncies d'Esmirna i Manisa) i Frígia. Països fortament hel·lenitzats, es convertiren en territoris amb una intensa vida cultural i artística. Part de l'imperi romà durant segles, passaren a integrar el que hem conegut com a imperi bizantí. Després, aquelles ciutats foren abandonades i caigueren en l'ombra de l'oblit. Fil per Randa vol portar-vos a descobrir a la fresca les ciutats antigues que ompliren aquest país i que conserven teatres, estadis, esglésies, temples, àgores, etc. Un viatge dissenyat pels amants de l'antiguitat on desgranarem  els llocs arqueològics més famosos com Efes, Milet o Afrodísies u alguns totalment desconeguts com Laodicea, Hieràpolis, Nysa o Sardes. Tot un curt però intens periple per assaborir el que ens ha deixat el món clàssic, a més de passejar l'actual Esmirna, ciutat plena de secrets.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 02/12/2024 al 08/12/2024
 • Esmirna-Les Ciutats Antigues de Lydia i Frígia.

  PONT DE DESEMBRE
 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1450

7 dies

02/12/2024

08/12/2024

Llista d'espera

Llista d'espera

Colòmbia - El Dorado.
CAP D'ANY 2024-25

En fil-per-randa volíem conéixer des de fa temps Colòmbia o com diuen alguns dels seus habitants de manera festiva “Locombia”. Al Cap d'Any vos proposem una ruta per aquest gran país de Sud-amèrica. Poble acollidor barreja d'europeus, amerindis, africans...que viu en un territori ple de contrastos. Encreuament americà entre el pacífic, el carib i les majestuoses serralades andines on les valls de verds intensos tenen com a paisatge de fons les neus perpètues. En el nostre viatge de Cap d'Any hem unit la capital Bogotà, immensa i vibrant, cap i casal cultural del país, amb les viles colonials andines com Leyva o Barichara en plens Andes. A més un tast del carib en la ciutat única-patrimoni de la humanitat- de Cartagena de Indias amb alegre sabor tropical i les illes que l'envolten. Tot un viatge per endinsar-nos en l'Amèrica més màgica, per descobrir el nostre “El Dorado”.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 12
  dies

  12 dies

  Del 26/12/2024 al 06/01/2025
 • Colòmbia - El Dorado.

  CAP D'ANY 2024-25
 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
3580

12 dies

26/12/2024

06/01/2025

Llista d'espera

Queden places lliures

Tamil Nadu. El Coromandel. India Sagrada.

Fil per randa començà ja fa un temps proposant el viatge cultural a l'Índia. Des d'aleshores hem anat presentant als nostres clients tota una sèrie de rutes en aquest immens país -tot un continent- per a descobrir amb detall, com és el lema de la nostra agència, cadascun dels racons del sorprenent planeta anomenat l'Índia. Aquesta vegada i en la millor època per a visitar-la vos presentem un recorregut ple de meravelles artístiques, humanes i culinàries com és el sud Indi: La Terra dels Tàmils: Tamil Nadu. Estat anomenat "cinturó bíblic" el llegat de l'antiga cultura dravídica fa que abunde l'arquitectura majestuosa, el camperolat exòtic i les tradicions ancestrals amb una identitat que té com a principal tret la seua llengua. La llengua tàmil no ha canviat amb prou feines des de fa vint-i-cinc segles desbordant el territori tàmil actual. Bressol de l'art dravídic trobarem els temples més grans de l'Índia amb "gopurams" que es retallen al cel entre els cocoters i palmeres. A més una costa mítica anomenada Coromandel i unes ciutats que només ja el nom ens fan somniar: Madràs- l'actual Chennai- o Madurai. Un Gran Viatge a l'Índia més desconeguda i fora de les rutes habituals amb l'estil de Fil-per-randa.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 13
  dies

  13 dies

  Del 08/02/2025 al 20/02/2025
 • Tamil Nadu. El Coromandel. India Sagrada.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2990

13 dies

08/02/2025

20/02/2025

Reservar