info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00
Llista d'espera

Pas De Calais - Alta Picardia - Lille
AGOST 2024

El nord atlàntic francés ens regala un país marítim, de vents frescos, vivificants, que alleugen les calors de l'estiu. Un fantàstic territori que és compendi d'art, cultura i natura. Hem preparat una visita a aquestes comarques per descobrir cadascun dels racons que ens regala aquesta terra a mig camí entre Flandes i França. La gran capital és Lilla- Lille-. Ciutat que és una aglomeració europea de les més importants i actives del continent. Des d'ella anirem coneixent la regió. La costa té una energia marítima, de platges arenoses a perdre de vista puntejada per alguns penya-segats que ens allarguen la vista cap a l'illa britànica. L'interior està compost per turons suaus i pobles i ciutats de gran desenvolupament cultural. La Bèlgica també està molt a prop pel que farem una excursió per visitar-la així com al Museu del Louvre a Lens, una perspectiva nova de l’Art.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 22/08/2024 al 29/08/2024
 • Pas De Calais - Alta Picardia - Lille

  AGOST 2024
 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1580

8 dies

22/08/2024

29/08/2024

Llista d'espera

Llista d'espera

Japó. La terra del sol naixent.
SETEMBRE 2024

La terra del Sol Naixent és per als occidentals un món estrany, una subtil barreja d'un passat encara viu i una fugida desesperada cap al futur. Els japonesos, sota l'ègida dels seus emperadors, descendents de la deessa solar Amaterasu, van desenvolupar, des del principi, una cultura original que va poder integrar les aportacions de la Xina i Corea a aquell país. Llargs períodes d'aïllament van reforçar l'especificitat Japonesa: un feudalisme turbulent que va apartar els emperadors sense atacar mai el seu caràcter sagrat, per confiar el poder a dinasties de ferotges i refinats shoguns, una cavalleria, la dels samurais, que va mantenir intacte el seu codi d'honor. Fins a arribar el segle XIX que per voluntat de l'emperador Meiji va viure l'experiència única de passar en unes dècades de l'edat mitjana a la revolució industrial. Descobriu el Japó a través de l'antiga capital de Nara, Kyoto i la moderna capital Tòquio, Hiroshima i els grans santuaris al centre del país a més de viure el pols de l'actual i trepidant vida del país del Sol Naixent.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 16
  dies

  16 dies

  Del 16/09/2024 al 01/10/2024
 • Japó. La terra del sol naixent.

  SETEMBRE 2024
 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
4390

16 dies

16/09/2024

01/10/2024

Llista d'espera

Queden places lliures

La Toscana del Nord - Pisa - Prato - Pistoia - Lucca.

En el viatge a la Toscana, sempre intens, una part d'aquest territori quedava sense poder visitar-se. No podíem deixar passar més anys per a gaudir en un curt però meravellós viatge de les ciutats més pròximes al litoral i que són en sí joies al voltant de Florència. Pisa, mundialment coneguda per la seua torre inclinada i del campo dei miracoli, però de la que s'oblida la ciutat, que és deliciosa i visitem en profunditat. Prato, la "Manxester toscana" segona ciutat més gran de la Toscana. Pistoia, on tenim l'hotel, que ha estat fins fa poc tancada darrere les seues muralles medievals i en la que podrem gaudir de la bellíssima plaça del Duomo. Per últim, Lucca, que quan Napoleó va fer un principat ja era una ciutat bimil·lenària, recórrer els seus carrers és un goig indescriptible. Un viatge per gaudir en pocs dies d'aquestes joies toscanes. 

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 28/10/2024 al 02/11/2024
 • La Toscana del Nord - Pisa - Prato - Pistoia - Lucca.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1250

6 dies

28/10/2024

02/11/2024

Reservar

Queden places lliures

Nàpols - Pompeia - La Costa Amalfitana.

L'escriptor noucentista Josep Aragay en arribar a Nàpols escrigué: “He arribat a Nàpols, la ciutat de la roba estesa, de les pentinadores ambulants, dels vailets insolents, dels carrers molt amples o molt estrets i de les cambres sempre brutes i de l'italià incomprensible... (Nàpols-1916)” Des d'aleshores han passat cent anys i Nàpols ha canviat en algunes coses, en altres no. FPR vos proposa el viatge a aquesta terra tan vinculada al nostre país. Una terra plena de llum, d'olors a tarongina, de les llimeres en flor, de vinyes verdes vora el mar, sempre amb l'amenaça incerta del volcà. El Vesubi domina la meravellosa badia i li dóna perspectiva, grandiositat, magnificència. Va cobrir per desgràcia dels seus habitants les ciutats de Pompeia i Herculano portant l'ombra a aquelles alegres contrades però conservant la vida antiga per a la posteritat. Ho unirem per suposat, amb la ja mítica Costa Amalfitana amb una Mediterrània en majúscula, bella i recòndita observada de prop pels temples dels grecs, seus dels déus.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 29/12/2024 al 05/01/2025
 • Nàpols - Pompeia - La Costa Amalfitana.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1770

8 dies

29/12/2024

05/01/2025

Reservar