Llista d'espera

Estocolm i el centre de Suècia. Uppsala.

A la primeria del segle XX, el Consell d’Educació suec encarregà un llibre a l’escriptora Selma Lagerlöf per a ensenyar la geografia del seu país als xiquets suecs. Pocs anys després, va ser la primera dona en rebre el premi Nobel de Literatura. A través de la seua novel·la, Les meravelloses aventures de Nils Holgersson  per Suècia, va aconseguir ‒ja al començament d’aquell segle‒ introduir als infants l’amor i respecte a la natura. Hem preparat un viatge introductori a aquest món del nord a través de les seues ciutats, pobles, castells, boscos i llacs. Envoltats per un cel ample i que en els dies solsticials captura un blau elèctric, vibrant, ple de matisos. Estocolm, la capital del país d’un encant fora del que és comú; Uppsala, amb la seua catedral i jardí botànic; i el país que l’envolta amb el llac Mälaren, vorejat de castells que ens transporten al fascinant segle XIX. Al fons, el Bàltic, així, en majúscula. La mar hanseàtica d’un estrany color ambarí, que porta un vent sempre fresc quasi de novel·la negra.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 13/07/2019 al 20/07/2019
 • Estocolm i el centre de Suècia. Uppsala.

 • Guia

  Ens acompanyarà Santi Tormo, Arquitecte tècnic i restaurador de monuments
1425

8 dies

13/07/2019

20/07/2019

Reservar

Queden places

Yunnan i Xian. La Xina multicultural.

Les regions del sud-oest de la Xina  abriguen una riquesa cultural i natural incomparable. Entre elles es troba Yunnan  , que  és d'una arquitectura atípica amb  paisatges sublimes. Un mosaic de colors que van des de les terrasses de Yuanyang a la blancor de les  stupes de Dali. Ens aproparem al descobriment de Zhongdian i la seua cultura tibetana. Les minories ètniques del país, com els Bai, també ens presentaran  un univers de sabors diferents. Tot un recorregut per una de les regions de  la Xina més autèntiques i al mateix temps exòtiques, que aporten en poc de temps una gran experiència al  mateix cor d'Àsia. També aprofitarem el nou tren ràpid per fer una escapada a  Xian, lloc que guarda el mausoleu de Qin Shi Huang i els mundialment coneguts "guerrers de terracota". Un viatge a la Xina més multicultural i sorprenent.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 15
  dies

  15 dies

  Del 03/08/2019 al 17/08/2019
 • Yunnan i Xian. La Xina multicultural.

 • Guia

  Ens acompanyarà Santi Tormo, Arquitecte tècnic i restaurador de monuments
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
3220

15 dies

03/08/2019

17/08/2019

Reservar

Queden places

Jordània. Memòria en pedra Gerasa, Petra, Wadi Rum...

País creat pels anglesos després de la caiguda de l'imperi otomà, Jordània conserva un patrimoni arqueològic i històric espectacular. Fil-Per-Randa ha elegit els llocs més màgics del país perquè ens puguem meravellar davant de la seua fascinant història. Passarem de la tradició monoteista a l'espai hel·lenitzat per la conquesta d'Alexandre el Gran. Anirem des dels castells dels croats fins a l'ocupació otomana tot això gaudint, a més, de la bellesa dels paisatges. Imàtgens que ens porten des dels intensos verds de la vall del mític riu Jordà fins als harmoniosos ocres dels deserts muntanyosos del Wadi Rum, i des del blau Mediterrani fins als blaus turquesos del mar Roig, que tanca el país i li obri les portes a noves aventures en altres latituds.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 26/12/2019 al 03/01/2020
 • Jordània. Memòria en pedra Gerasa, Petra, Wadi Rum...

 • Guia

  Ens acompanyarà Santi Tormo, Arquitecte tècnic i restaurador de monuments
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1890

9 dies

26/12/2019

03/01/2020

Reservar