Llista d'espera

Gallocanta La dansa de les “grulles”

Tot just al final de l'hivern, no massa lluny de València, al costat de Daroca es produeix un dels més intensos espectacles que ens ofereix la natura arreu d’Europa, desenes de milers de grues –una de les aus més grans- s’agrupen en la llacuna de Gallocanta. Que una llacuna amanse els rigors de les estepes aragoneses és un bon motiu per anar-hi, però si a més a cada moment, sense pausa s'alcen onades d'ales i un cor de rares trompetades impregnen tots els racons, és el motiu definitiu perquè Fil-Per-Randa organitze una escapada de cap de setmana.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 2
  dies

  2 dies

  Del 04/02/2023 al 05/02/2023
 • Gallocanta La dansa de les “grulles”

 • Guia

  Ens acompanyarà Àngel Barcelona, Història i professor d'Educació Física
195

2 dies

04/02/2023

05/02/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.

En 1901 l'historiador anglès Robert Sewell publicà el llibre "Un imperi Oblidat- Vijayanagara", en ell es recorda: "l'existència d'aquest regne a l'Índia; la seua antiga i magnífica capital, situada a l'extrem de la frontera nord dels seus dominis i que porta l'orgullós títol de "Ciutat de la Victòria". Va ser un imperi que ha desaparegut completament, només queden les grandioses ruïnes disperses d'edificis que foren temples o palaus durant molts segles i les línies de muralles que constituïen les seues defenses. Fins i tot el nom s’ha esfumat dels records dels homes, i les restes que marquen el seu lloc només es coneixen com a les ruïnes situades a prop del xicotet poble d'Hampi.” Hem organitzat un viatge per retrobar els vestigis d'aquest món antic endinsant-nos en la seca planura del Decan al sud de l'Índia. En aquest gran viatge no podem deixar d'aprofitar, ja que hi passem, el descobriment de la gran megalòpoli de Bangalore així com de la bella Mysore, que es va refer a finals del segle XVIII pel sultà Tipu. Les nostres visites seran el decorat del paisatge humà més gran al món: L'Índia.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 13
  dies

  13 dies

  Del 12/02/2023 al 24/02/2023
 • Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2740

13 dies

12/02/2023

24/02/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Roma a Hispània. Vila romana de Noheda.

L'any 1987 durant les tasques pròpies del camp es va descobrir un tros de mosaic en una finca a prop de Conca, pertanyia a una vila romana. No va ser fins a 2005 que varen començar les primeres excavacions. El conflicte entre els propietaris i l'administració anà endarrerint l'obertura al públic d'aquesta vila, que va del segle I aC al segle VI. Conserva un dels conjunts de mosaics més grans que s'han trobat fins a la data en Europa. Els romans que ocuparen durant segles la península Ibèrica deixaren testimoni del seu pas en l'arquitectura que ara descobrirem visitant tres dels llocs més fabulosos de la península: La vila Romana de Noheda, Segóbriga i Valeria.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 3
  dies

  3 dies

  Del 17/02/2023 al 19/02/2023
 • Roma a Hispània. Vila romana de Noheda.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Caño, Professor de llengües clàssiques.
330

3 dies

17/02/2023

19/02/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina

Israel i Palestina no són un país qualsevol, aquest viatge no és simplement un passeig per als amants de l'art i la història, ja que al llarg dels darrers tres mil·lennis ha estat la terra on s'han desenvolupat els grans esdeveniments bíblics que han marcat la història de la humanitat. Recorrerem cadascun dels episodis històrics que han donat a llum una riquesa artística, arqueològica i humana de primera magnitud: des de la torre de David, als castells dels croats; des de les mesquites més estimades pels musulmans, als monestirs del desert; de les impressionants ruïnes romanes, a les sinagogues més antigues; de la Mar Morta, a les muntanyes del Golan. Tot un “Grand Tour” per Israel i Palestina. Proposem un viatge a la recerca de les veus del passat, on intentarem amb una mirada assossegada i tranquil·la la comprensió de la particularment densa i apassionada història de “La Terra Santa".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 18/02/2023 al 28/02/2023
 • Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2690

11 dies

18/02/2023

28/02/2023

Llista d'espera