Llista d'espera

Primavera Napolitana. Nàpols i la Costa Amalfitana

L'escriptor noucentista Josep Aragay en arribar a Nàpols escrigué: “He arribat a Nàpols, la ciutat de la roba estesa, de les pentinadores ambulants, dels vailets insolents, dels carrers molt amples o molt estrets i de les cambres sempre brutes i de l'italià incomprensible... (Nàpols-1916)” Des d'aleshores han passat cent anys i Nàpols ha canviat en algunes coses, en altres no. FPR vos proposa el viatge a aquesta terra tan vinculada al nostre país. Una terra plena de llum, d'olors a tarongina, de les llimeres en flor, de vinyes verdes vora el mar, sempre amb l'amenaça incerta del volcà. El Vesubi domina la meravellosa badia i li dóna perspectiva, grandiositat, magnificència. Va cobrir per desgràcia dels seus habitants les ciutats de Pompeia i Herculano portant l'ombra a aquelles alegres contrades però conservant la vida antiga per a la posteritat. Ho unirem per suposat, amb la ja mítica Costa Amalfitana amb una Mediterrània en majúscula, bella i recòndita observada de prop pels temples dels grecs, seus dels déus.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 13/03/2022 al 20/03/2022
 • Primavera Napolitana. Nàpols i la Costa Amalfitana

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Santi Tormo, Arquitecte tècnic i restaurador de monuments
1130

8 dies

13/03/2022

20/03/2022

Llista d'espera

Queden places

Istanbul. La Sublim Porta. Clàssics eterns.

Cap persona es decep mai amb la visita de la ciutat d'Istanbul. Cadascú troba davant la grandiosa visió de l'Orient el seu particular conte. Situada en un lloc inoblidable, únic, la que va ser capital de dos imperis combina la millor síntesi de l'art i arquitectura d'aquestes dues visions del món. Fil-Per-Randa viatges té com obligació mostrar-vos, acompanyats dels millors guies, allò que ha fet d'Istanbul una de les ciutats més fascinants de la Terra.

“ No tuve necesidad de ser despertado al amanecer, pues agitado por febril impaciencia apenas logré conciliar el sueño en las interminables horas de la noche que precedió a mi llegada a Estambul.” José María Servet - 1889-.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 14/03/2022 al 19/03/2022
 • Istanbul. La Sublim Porta. Clàssics eterns.

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
960

6 dies

14/03/2022

19/03/2022

Reservar

Queden places

La Vall del Jerte, Plasència i Coria.

Al nord d'Extremadura, protegida per les Muntanyes de la Serra de Gata amb els cims més alts de la regió la comarca del Jerte gaudeix d'un clima més temperat que els voltants. L'origen de la vall es deu a una falla que es va formar des del port de Tornavacas a la frontera portuguesa. Ruta de transhumància de l'antiga Mesta i camí reial, els seus pobles han anat durant l'últim segle despoblant-se. El nom "Xerte" pareix que és de procedència àrab: riu cristal·lí. Però en els temps contemporanis i com a més peculiar reclam turístic busquem  la floració dels cirerers, que en arribar l'equinocci de primavera esclaten formant un mantell blanc, convertint-se en un espectacle únic. FPR viatges ha preparat amb cura la visita dels llocs més bonics de la vall per fotografiar els cirerers i els bancals on es troben a més d'unir-lo amb la visita cultural d'aquesta Extremadura del nord. Plasència capital de la vall amb la conservada muralla, plaça major i les catedrals nova i vella que és un compendi d'arquitectura del romànic al barroc.A més de la vall del Jerte gaudirem d'una altra vall: la de l'Alagón i les seues belleses Coria i els pobles Serrans. Un viatge per gaudir del paisatge, l'arquitectura i la fabulosa gastronomia extremenya.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 17/03/2022 al 20/03/2022
 • La Vall del Jerte, Plasència i Coria.

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
425

4 dies

17/03/2022

20/03/2022

Reservar

Queden places

Úbeda, Baeza i Jaén. El Renaixement per Vandelvira.

A la mort de l'arquitecte castellà, possiblement d'origen flamenc, Andrés de Vandelvira. aquest deixà en el seu testament, entre d'altres, el Segon llibre d'arquitectura de Sebastiniano Serlio. Aquest detall ja ens apropa a la figura del genial i original arquitecte, home d'una gran cultura humanista. Iniciem la primavera fent un periple pels llocs emblemàtics de la seua obra que ens conduiran a gaudir intensament de les ciutats que acolliren les seues creacions. El renaixement a Castella té amb Vandelvira un dels seus principals impulsors. Des de la vila d'Alcaraz i la  magnífica plaça a les ciutats compendi d'aquest renaixement del sud: Úbeda ,Baeza i la catedral de Jaén, obra cimera d'aquest nou art farem un recorregut de sorprenents meravelles. A més unirem al nostre viatge el paisatge del mar d'oliveres que ondulen i dibuixen amb plata i verd els turons andalusos.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 17/03/2022 al 20/03/2022
 • Úbeda, Baeza i Jaén. El Renaixement per Vandelvira.

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
460

4 dies

17/03/2022

20/03/2022

Reservar