Últimes places lliures

Tarragona i la Ruta del Císter

Hem preparat un programa per a gaudir de les delícies de la ciutat de Tarragona, dels seus principals monuments: la catedral de Santa Maria, el passeig arqueològic, les muralles, l'amfiteatre. Poder assaborir  la vida dinàmica d'aquesta ciutat mediterrània. A la Tàrraco romana li hem afegit l'espiritualitat dels tres grans monestirs catalans que són sense dubte un viatge en si. Poblet, Santes Creus i Vallbona de les monges. A més tenim passeig per la medieval Montblanc.

“ En certa manera, Tarragona ha semblat, fins no fa gaire, una ciutat organitzada en castes. Amunt, a la part alta, hi ha el clos levític, amb la impressionant catedral; a mig camí de la baixada, s'hi troba la ciutat burgesa, organitzada a banda i banda de l'artèria de la Rambla; a la part baixa hi ha el suburbi popular. Aquestes tres importants grades s'han mantingut anys i anys molt diferenciades i tenen un caràcter propi molt acusat. Darrerament, però, la formidable crescuda de la capital ha eixamplat força aquesta visió.”.... “Poblet és un món....Tot fou profanat, i les cendres dels herois foren trepitjades per les turbes; les profundes voltes, desplomant-se amb estrèpit, tot ho sepultaren amb horrible destrossa i convertiren en un amuntegament de ruïnes el Monestir de Santa Maria..”

Josep Pla. Guia de Catalunya.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 07/12/2023 al 10/12/2023
 • Tarragona i la Ruta del Císter

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
525

4 dies

07/12/2023

10/12/2023

Reservar

Queden places lliures

Viena. La Sezession, Concert de Cap d’Any…

Viena, el bressol de la música.

El meu llenguatge es parla per tot arreu del món, va dir Joseph Haydn, el pare de la música clàssica. Durant molts segles, Viena va ser l’enlluernadora capital d’un gran imperi on, amb el suport de la dinastia dels Habsburg i molts altres aristòcrates de la cort imperial, es va propiciar un excel·lent ambient per a músics i artistes. No és, doncs, cap sorpresa que molts grans compositors fóren atrets per aquesta ciutat on van viure i compondre música immortal. Aquesta tradició musical ha perviscut durant molts segles, des d’un gran compositor fins al pròxim, de Haydn a Mozart, de Mozart a Beethoven, de Beethoven a Schubert,... a Mahler, ... i a tants altres, durant tot el segle xx. I tota aquesta tradició encara continua ben viva. Farem doncs una visita al millor de la capital Austríaca: la ciutat antiga amb la catedral, el Ring que és un anell que envolta la ciutat seguint les traces de la muralla medieval i que és com una gran avinguda monumental, els palaus imperials, els museus, l'estil sezession que va inaugurar una nova Viena, etc. Un Cap d'Any fastuós.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 29/12/2023 al 03/01/2024
 • Viena. La Sezession, Concert de Cap d’Any…

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1580

6 dies

29/12/2023

03/01/2024

Reservar