Llista d'espera

Normandia. Del Mont-Saint-Michel, a Etretat

La regió nord-francesa de Normandia és una de les més espectaculars i belles de França. Aquesta terra impregnada de tots els verds no es limita a les pastures de vaques o als famosos formatges o a les sidres tan delicioses d’una gastronomia rotunda. La Normandia ens permet descobrir les nombroses riqueses d'aquest territori, del Mont-Saint-Michel als penya-segats d'Etretat passant per les immenses platges amb ports d'un encant especial, a més d'un patrimoni arquitectònic únic. Descobrirem un passat ric, ple de personatges i imatges que van des dels vikings a Ricard Cor de Lleó o de Joana d'Arc a les platges del desembarcament. Tota la terra normanda està plena de fabuloses sorpreses. En el viatge que vos proposa Fil-per-randa hem unit les joies d'art que ens presenta el país als millors paisatges que ens regala eixa terra a descobrir absolutament.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 02/08/2023 al 09/08/2023
 • Normandia. Del Mont-Saint-Michel, a Etretat

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1550

8 dies

02/08/2023

09/08/2023

Llista d'espera

Queden places lliures

Grans Catedrals del Nord de França.

Recuperem un clàssic de FPR, les grans catedrals de França. Aquest viatge que va de la Xampanya i la seua capital Reims a la Picardia és un dels més satisfactoris pels amants del gòtic i les seues meravelles.Mentre que en l'art romànic dominava un ambient més íntim i recollit, l'aparició del gòtic va fer que la llum envaïra els edificis. Aquest art naixcut a França  s'estendrà ràpidament per tota Europa donant pas a una estètica que serà símbol del poder i la riquesa no només de l'església, també de les ciutats i dels senyors feudals. La catedral és l'edifici més representatiu. És lloc de culte però també de reunió dels gremis, dels governs municipals, centre neuràlgic dels burgs. En aquest viatge visitarem algunes de les catedrals més espectaculars del món: Reims, Amiens, Beauvais, Laon, Troyes, etc a més del descobriment de les ciutats que les portaren a terme. Un viatge al cor del gòtic.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 02/08/2023 al 09/08/2023
 • Grans Catedrals del Nord de França.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1395

8 dies

02/08/2023

09/08/2023

Reservar

Últimes places lliures

Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.

Polònia és un país bàsicament de terres baixes, situada en el que s'anomena gran planura europea. De fet la paraula "pole" significa camp, planura en polonés. FPR ha preparat un viatge que començant en la capital del país, Varsòvia, ens portarà a gaudir del millor que envolta el Vístula i les ciutats històriques que aniran presentant-se en el nostre camí. Boscos, llacs, poblets medievals i renaixentistes, abadies barroques i un llarg etc. de grans i secrets indrets. Després l'antiga Prússia Oriental, ara anomenada Wàrmia, ens oferirà els vells i fabulosos castells de l'orde teutònic i de la capital del bàltic polonés: Gdansk -l'antiga Danzig- L'orient de Polònia és un viatge per aquells/es que primen l'aspecte rural i de la Natura tranquil·la junt a les joies que la Història ens ha deixat.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 09/08/2023 al 16/08/2023
 • Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1590

8 dies

09/08/2023

16/08/2023

Reservar

Queden places lliures

Eslovàquia. Bratislava i els Tartres.

Eslovàquia és un dels estats més "joves" d'Europa. Independent des de l'any 1992 i separada de la seua germana Txèquia, ha anat fent un camí entre els països de la Unió Europea. S’ha transformat en un Estat modern i al mateix temps respectuós en el seu territori, després de molts anys sota el comunisme i les destrosses mediambientals que es perpetraren per raó del "progrés". Els eslovacs viviren molt temps com a poble "minoritari" dins de l'imperi Hongarés i després formaren part d'aquella acumulació de pobles, llengües i països que va ser l'Imperi Austre-hongarès. Fil-Per-Randa us convida a conéixer aquesta nació centreeuropea  fent un "Grand Tour" recorrent el país de part a part. Visitarem la capital Bratislava, l'antiga Pressburg, encantadora ciutat a la vora del Danubi així com els castells que formen una espina dorsal per tot el territori, tots ells esplèndids; les muntanyes i els rius, les viles històriques amb les seues meravelloses places i mercats. Un programa per gaudir del descobriment d'aquest bell, tranquil i xicotet país ple de secrets i de sorpreses inèdites.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 15/08/2023 al 22/08/2023
 • Eslovàquia. Bratislava i els Tartres.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1630

8 dies

15/08/2023

22/08/2023

Reservar

Queden places lliures

Munic i els Alps bavaresos. Neuschwanstein

L'estat lliure de Baviera, nom oficial del "land" ofereix als visitants tota la diversitat dels seus paisatges: muntanyes, boscos i llacs complementats amb un desbordant patrimoni. Ducat des del segle VI i ja opulent regne al segle XIX, el país dels Bavarii s'ha forjat una història que ha anat construint la seua gran riquesa cultural. Les viles i ciutats d'una abundància manifesta amb les esglésies barroques, els monestirs de fervent catolicisme i castells de boja i onírica fantasia tenen com a teló grandiós els Alps bavaresos. D'entre les ciutats destaca Munic. Capital indiscutible del país bavar és el lloc on la prosperitat de la indústria i l'alta tecnologia van unides a un ambient rural i tradicional. El centre històric, els seus museus, l'activitat lúdica es conjuguen perfectament amb una vida assossegada a la vora d'una cervesa en qualsevol de les seues places o carrerons a l'estiu. En FPR voldríem que ens acompanyàreu a descobrir els millors racons de Munic i els Alps Bàvars així com de la fascinant Augsburg.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 16/08/2023 al 23/08/2023
 • Munic i els Alps bavaresos. Neuschwanstein

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1590

8 dies

16/08/2023

23/08/2023

Reservar

Queden places lliures

La Turíngia. Del Sacre-Imperi a la Bauhaus

Al centre d'Alemanya l'estat de Turíngia, per la seua situació, ha aconseguit escapar del turisme de masses conservant tota l'autenticitat d'altres temps. En FPR us volem presentar un viatge a aquesta esplèndida i poc coneguda regió alemanya on anirem descobrint pobles plens d'encant, fabuloses catedrals amb tots els estils que els europeus hem inventat, brillants castells d'altres èpoques, muntanyes i valls remotes amb màgics boscos, meravelles modernes que hem anomenat Bauhaus. Un viatge al Vell Cor d’Alemanya, secret i autèntic.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 24/08/2023 al 31/08/2023
 • La Turíngia. Del Sacre-Imperi a la Bauhaus

 • Guia

  Ens acompanyarà Marisa Pellicer, Guia FPR, profesora d'alemany.
1660

8 dies

24/08/2023

31/08/2023

Reservar