Llista d'espera

L’Úmbria. Màgia Arcana. Assis, Foligno, Spoleto,...

L'any 1907 escriptor alemany i premi nobel de literatura Hermann Hesse va viatjar a Itàlia fent una llarga etapa a l'Úmbria. El seu diari de viatge diu: Prop o lluny no hi ha mirada que no toque una ciutat antiga, cèlebre, sagrada; d'ací cap allà, Spoleto, Perugia, Assís, Foligno, Spello, Terni i entremig centenars de pobles, esglésies, monestirs, patis, masies; una terra rica d'Història i monuments...-.L'Úmbria és una terra que infon alegria, serenitat. En FPR viatges hem volgut fer un retrat complet d'aquesta regió italiana on encara tot és autèntic. Les emocions prendran forma en cadascuna de les visites que vos proposem des dels frescos de Giotto a Assís o davant la Bramantesca Santa Maria de la Consolazione a Todi. Sense oblidar el mar umbro, el llac de Trasimè, on Hanníbal va fer abeurar els ja mítics elefants o les medievals Gubbio, Perugia o Spoleto. Un viatge a una Terra Mil·lenària amb aire de "Grand Tour".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 07/10/2022 al 14/10/2022
 • L’Úmbria. Màgia Arcana. Assis, Foligno, Spoleto,...

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1440

8 dies

07/10/2022

14/10/2022

Llista d'espera

Llista d'espera

Grans Capitals Otomanes. Pèrgam, Nicea i Troia.

És ben sorprenent adonar-se que fins a fa molt poc els manuals d’art islàmic no havien dedicat gens d’espai l’art otomà. Durant molts anys es va admetre que l’art turc no era més que una imitació, en part, de l’art bizantí, però, en canvi, hui podem apreciar, admirar i redescobrir les joies que l’art del primer imperi otomà ens ha deixat al llarg de la història, des dels inicis seljúcides fins a l’esplendor del segle XVI, amb el seu màxim creador: el gran i genial arquitecte Mimar Sinan. En aquest itinerari exclusiu d’FPR hem unit la visita acurada de les primeres capitals d’aquell imperi: Bursa i Edirne amb quatre must de l’antiguitat : Troia, Pèrgam, Assos i Nicea, sense deixar de banda les vistes d’una costa que, passant l’estret dels Dardanels, va de la mar de Màrmara al blau profund de l’Egeu.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 08/10/2022 al 16/10/2022
 • Grans Capitals Otomanes. Pèrgam, Nicea i Troia.

 • Guia

  Ens acompanyarà Imma Rodilla, Gestora turística i guia FPR.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1545

9 dies

08/10/2022

16/10/2022

Llista d'espera

Queden places

Salamanca, Ciudad Rodrígo i el Campo Charro.

L'actual província de Salamanca és un territori ple de contrastos que va des de les planures castellanes a les muntanyes de la Serra de Gata i la Peña de Francia. Entremig n'hi ha un patrimoni cultural i paisatgístic de primera línia. Salamanca és una ciutat tan monumental que només la visita a la Catedral ja hi valdria tot un viatge, però a més adjunta una plèiade d'esglésies, palaus, patis, places, etc. junt una vida estudiantil que rejoveneix la vetusta ciutat donant-li un aire de vitalitat incansable. I a prop Ciudad Rodrigo, fronterera, solitària entre deveses poblades de bous i rouredes. A més les viles històriques que les envolten a les que sumem el paisatge del Campo Charro, bosc d'alzines i pastos, devesa poblada per la ramaderia. La Real Academia Española definia Charro com: Persóna poco culta, nada pulída, criada en lugár de poca policía. En la Corte, y en otras partes dán este nombre à qualquier persóna de Aldéa."

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 08/10/2022 al 12/10/2022
 • Salamanca, Ciudad Rodrígo i el Campo Charro.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
590

5 dies

08/10/2022

12/10/2022

Reservar

Queden poques places

Una tardor a la Selva Negra. Monestir de Maulbronn.

La selva negra és un gran bol d'oxigen. El seu nom evoca un país de llegendes. Ací, les boscoses muntanyes, gaudeixen d'una gran varietat paisatgística amb cascades, llacs, o vinyes que tenen cert aire de Toscana boreal. L'encís de la regió continua estant intacta. Esglésies barroques envoltades de cases d'entramat de fusta i una plèiade d'artesans que per tot arreu ompli de meravelles els pobles. La Selva Negra es pot dividir en tres parts: Al nord les rutes escarpades, al centre les vinyes costerudes, al sud llacs i altes cimes. La tardor és especialment bella a la Selva Negra una vegada l'horda de turistes ha marxat i una pau daurada impregna tota la regió. Hem preparat un viatge especial de tardor a aquest mític i fabulós racó d'Alemanya per poder assaborir el millor d'aquest univers ple de sorpreses úniques al continent.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 26/10/2022 al 01/11/2022
 • Una tardor a la Selva Negra. Monestir de Maulbronn.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
1450

7 dies

26/10/2022

01/11/2022

Reservar

Queden poques places

Irati. La fageda infinita. Serra d'Urbasa.

Endinsar-se a Navarra és accedir a un món de contrastos. De l’eixugor de les “Bardenas Reales” al sud a la verdor fresca del Pirineu al nord, i tot travessat per un món rural ric i divers amb un continu de serres solcades per les foces, estrets talls a la roca per l’incansable pas de l’aigua, plens d’una exuberant vegetació. I com a culminació la magnífica fageda d’Irati, una infinita extensió de selva, de colors canviants al ritme de les estacions, un calidoscopi únic a Europa. A més, per completar el viatge hem afegit les visites explicades d'algunes de les poblacions navarreses, sempre amb una riquesa patrimonial indubtable, a les que ens aproximem en el nostre periple autumnal.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 28/10/2022 al 01/11/2022
 • Irati. La fageda infinita. Serra d'Urbasa.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
595

5 dies

28/10/2022

01/11/2022

Reservar