Uzbekistan. La ruta de la seda. Samarcanda, Bukhara...


Del 16/10/2019 al 26/10/2019
11 dies
per persona 1930
 • Del 16/10/2019
  al 26/10/2019
 • 11 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Història
 • Clàssic

 • Enric M. Català

 • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan. La ruta de la seda. Samarcanda, Bukhara...

València commemora l’Any de la Seda. El camí que al llarg de segles utilitzaven de canal de propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i d’experiències culturals entre occident i orient és el que avui us proposem com a gran viatge de tardor. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarkanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la llarga història de “La Ruta de la Seda”. Camí al paradís.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Avió
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Visat
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 18/01/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 11/09/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 65 €
 • Habitació individual + 210 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1930 € + 180 € de taxes


Programació

16 i 17 maig. Taixkent

Concentració a les 12:00h a l’aeroport de Manises. Vol Transcontinental Moscú-Taixkent. Nit a bord. Arribada a la matinada. Trasllat a l’hotel i descans. De vesprada visita al centre de Taixkent, gaudirem del magnífic basar Shorts, la madrassa Kulkedach, etc. Hotel a Taixkent. 1 nit. Dinar.

 

18 octubre. Els castells del desert de Khorezm. 

Trasllat a l’aeroport i Vol interior Taixkent-Urgench. En arribar-hi excursió pels castells del desert de Khorezm amb la visita de les restes de Kizil Kala, les ruïnes de Truprak Kala (segle IV aC.), Djanbas Kala… tot i contemplant el desert que les envolta així com el llunyà riu Amur Darya. Dinar. Hotel a khiva 2 nits.

 

19 octubre. Khiva

Sembla eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una florent ciutat per a les caravanes que creuaven el desert Kizilkum, conegut pel color rogenc de les seues arenes. Va ser declarada pels soviètics "museu a cel obert". Visitarem els importants monuments de la ciutat, destacant la fortalesa interior o "Ichan Kala" i la muralla que l’envolta, així com la infinitat mesquites i madrasses. Sopar.

 

20 octubre. Bukhara

Vol interior Urgench - Bukhara.  En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat-oasis  vigilada pel seu monumental castell o Ark amb més de 300 mesquites conservant tot l'encant. Dinar. Hotel a Bukhara 3 nits.

 

21 octubre. Bukhara

La “Perla de l'Islam”, conserva tot l’encant de l’esperit oriental, ens meravellarà la increïble simbiosi, creant un ambient que embolica al visitant en aquesta ciutat museu. El Palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Moagok-i-attari, el complex "Poy Kalon" i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz on els capvespres s’acompanyen amb el té i el descans en un magnífic racó difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle.

 

22 octubre. Bakhauddin Nakshbandi. Sitorai Mikhi Khosa

Excursió pels complexes monumentals de la rodalia Bukhara: Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc.. Vesprada lliure, podreu visitar els increïbles basars.

 

23 octubre. De Shakhrisabz a Samarkanda

Trasllat a la bellíssima Samarkanda, cantada per poetes turcs i perses. detenint-nos en les ruïnes de la magnífica Shakhrisabz, lloc de naixement de Tamerlà, i entre d'altres el seu monument. Tamerlà, la va fer capital del seu imperi a finals del segle XIV. Passeig pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes “De les mil i una nit” de Sherezade; La plaça del Reguistà, la joia de Samarkanda amb les seues tres imponents madrasses un lloc de privilegi dins de l’art islàmic de l'Àsia Central. Hotel a Samarkanda 2 nits. Sopar.

 

24 octubre. Samarkanda

Llegendària ciutat de la ruta de la Seda. Fou Lenin el primer que ordenà la seua restauració. Ens traslladarem a un altre temps visitant el Mausoleu de Tamerlà, el famós Observatori d'Uluz-Bek en la gegantina Mesquita de Bibí Khanum, la més gran d'Àsia Central, i l'inigualable Registan.

 

25 octubre. Samarkanda

Ens despedirem de la imponent Samarkanda, gaudint de les últimes visites. Trasllat en  tren a Taixkent. Sopar i festa de comiat. Hotel a Taixkent.

 

26 octubre. Retorn

De matinada, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a Taskent - VLC. Arribada a València cap a les 13.00 hores.Visitarem