Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina


Del 09/03/2024 al 19/03/2024
11 dies
per persona 2845 Queden places lliures
 • Del 09/03/2024
  al 19/03/2024
 • 11 dies
 • Avió
 • Clàssic
 • Mitja pensió.
 • Història
 • Gran viatge

 • David Gimeno

 • Guia Local.

Descripció

Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina

Israel i Palestina no són un país qualsevol, aquest viatge no és simplement un passeig per als amants de l'art i la història, ja que al llarg dels darrers tres mil·lennis ha estat la terra on s'han desenvolupat els grans esdeveniments bíblics que han marcat la història de la humanitat. Recorrerem cadascun dels episodis històrics que han donat a llum una riquesa artística, arqueològica i humana de primera magnitud: des de la torre de David, als castells dels croats; des de les mesquites més estimades pels musulmans, als monestirs del desert; de les impressionants ruïnes romanes, a les sinagogues més antigues; de la Mar Morta, a les muntanyes del Golan. Tot un “Grand Tour” per Israel i Palestina. Proposem un viatge a la recerca de les veus del passat, on intentarem amb una mirada assossegada i tranquil·la la comprensió de la particularment densa i apassionada història de “La Terra Santa".

Inclou

 • Vols internacionals
 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Itinerari en Bus
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Vaixell pel mar de Galilea

Opcions

 • Habitació individual + 1050 €
 • Assegurança cancel·lació + 70 €

Guia

Ens acompanyarà:

David Gimeno
Guia de turisme.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2845 € + 93 € de taxes


Programació

9 març. València-Tel-Aviv.

Eixida des de València (Nuevo Centro) a les 16.00h. Trasllat a l’aeroport de Barcelona. Vol directe Barcelona - Tel Aviv. En arribar a l'Aeroport Ben Gurion trasllat a Tel-Aviv.  Hotel a Tel Aviv.

 

10 març. Cesarea i Sant Joan d’Acre.

Seguirem la carretera costera cap a Cesàrea per a gaudir de les ruïnes arqueològiques de l'antiga ciutat que va ser fundada per Herodes com a nova capital i que segles després va ser fortificada per Sant Lluís. La seua esplèndida ubicació a la vora de la Mediterrània li dona un encant especial.  Ibn Jobair va néixer l'any 1145 a València. Viatjà a Palestina i el seu relat del viatge s'ha convertit en un gènere literari: la rilha. Descriu la ciutat croada de Sant Joan d’Acre i diu: “Pot ser comparada a Constantinoble per la seua extensió… Els seus carrers es desborden de gent que impedeixen avançar. Però està dominada pels infidels i impius, desbordada pels porcs i les creus…”  Farem una visita a la part antiga. Hotel a Nazareth, 3 nits. Sopar.

 

11 març. Alta Galilea. El Golan.

Farem una excursió al nord d'Israel per visitar la Reserva Natural de Banias que es troba als peus del Mont Hermon, a prop del llac Tiberíades. Després el castell de Nimrod està en una posició estratègica i sobrevola els seus voltants. De construcció àrab amb influència croada va ser també reducte de la secta dels Assassins. La vila de Zefat o Safad en àrab és des del segle XV un centre d'estudis sagrats d'ençà que la Corona de Castella expulsà als jueus del país. Descobrirem la ciutat de la Kabala i els seus misteris. Sopar.

 

12 març. El llac de Tiberiades. Galilea

El Llac de Tiberíades o Mar de Galilea és alimentat pel riu Jordà. En temps bíblics era famós per la seua abundància de peix. Farem la visita dels llocs més interessants al voltant d'aquest llac. Recorrerem la ciutat de Natzaret i el Mar de Galilea. La muntanya de les benaventurances, Tabgha i Cafarnaüm, el poble de Sant Pere, on Jesús va sojornar vàries vegades, visitant entre d'altres la sinagoga i la Domus Ecclesia. Després la ciutat de Natzaret. Sopar.

 

13 març. La Vall del Jordà. Jericó

Viatjarem cap a Jerusalem a través de la vall del riu Jordà. Ens detindrem al lloc del baptisme de Crist en Qasr-el -Yahud i vista panoràmica de Jericó, la ciutat més antiga del món, i el Monestir de les Temptacions. Després de tot aquest periple arribarem a la ciutat de Jerusalem. Hotel a Jerulasem, 4 nits. Sopar.

 

14 març. Jerusalem

Passejarem i contemplarem cadascú dels barris de la ciutat, el cristià amb el Sant Sepulcre, la via Dolorosa i l'església de Santa Anna; el barri jueu amb el mur de les lamentacions; el petit barri armeni i el barri musulmà amb la mesquita d’Al Aksa, recorrent les muralles i les seues portes. Jerusalem és inoblidable i única. Sopar.

 

15 març. Jerusalem i Betlem

Després de 1860 els habitants de la ciutat vella augmentaren de forma desmesurada fundant-se nous barris. Yemin-Moshe, Nakhalta Siva i Mea Shearim. Farem un passeig i visita a aquesta part de la ciutat. En ella es troben els edificis governamentals, la cort suprema, la Knesset, etc. Visitarem el Museu Nacional, vorem la maqueta de la Jerusalem en temps de Jesús, el memorial de l'Holocaust, etc. A la vesprada anirem a Betlem, lloc del naixement de Jesucrist. L'església de la Nativitat sempre té una activitat contínua en ser visitada per persones de tot el món. Sopar.

 

16 març. Palestina, el Mar Mort i Masada

Eixirem de Jerusalem cap a l'est per recórrer la vora del Mar Mort i els indrets més màgics al seu voltant. El Mar Mort en realitat és un llac que comparteix frontera amb Jordània. A 411 m sota el nivell del mar és el lloc més baix de la Terra. La seua aigua està tan saturada de minerals que podíem dir que és sòlida en un 26 %. En Qumran es varen trobar els famosos manuscrits del mar mort. Visitarem el lloc arqueològic. Després anirem cap a Masada. L'última fortalesa dels jueus es troba en un lloc panoràmic i domina el desert del Negev veí. Va ser construïda entre els segles I i II aC. Durant les guerres jueves va resistir dos anys a la invasió romana, les seues vistes són meravelloses. Finalment, tindrem temps per banyar-nos en el mar mort i sentir els beneficis d'aquesta aigua en el nostre cos. Sopar.

 

17 març. Jaffa, Tel Aviv.

Segons la tradició hebraica Jaffa va ser fundada quaranta anys després del diluvi universal pel fill de Noè Jafet. Els arqueòlegs han aportat dates en què ja al segle XX aC estava habitada. Farem un passeig pels deliciosos carrers, amb vista a un ample i blau mediterrani. Ens aturarem a vore el barri dels artistes, l'església de Sant Pere, etc. Després la moderna, activa i plena de vida Tel-Aviv. La "ciutat blanca" amb els edificis estil Bauhaus, la plaça del teatre nacional, el port antic, l'avinguda Rothschild, etc. Sopar.

 

18 març. Abu Gosh, Tel Aviv

Visitarem el monestir franco croat, bastit l’any 1187 d'Abu Gosh, ens trobarem en territori francés, portat per monjos benedictins i que conserva meravellosament l'arquitectura de l'època del regne de Jerusalem. Al poble, segons els entesos es fa el millor hummus de tota l'antiga Palestina. Ens aturarem en Emaús, lloc del conegut miracle de l'aparició de Jesús. Arribada a la moderna i activa Tel Aviv.  Hotel a Tel Aviv, 2 nits. Sopar.

 

19 març.  Tornada

De matinada, agafarem el vol Tel Aviv – Barcelona. Trasllat a València.

***IMPORTANT: CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES (80 €)***

 

 HOTELS

 TEL AVIV  BY14 TLV HOTEL
 NAZARET  RAMADA OLIVE
 JERSUALEM  OLIVE TREE

 Visitarem