info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Tailàndia. El País dels Somriures.


Del 26/12/2024 al 06/01/2025
12 dies
per persona 3150 Queden places lliures
  • Del 26/12/2024
    al 06/01/2025
  • 12 dies
  • Gran viatge
  • Natura
  • Història
  • Avió

  • Xavier Vidal

  • Guia Local.

Descripció

Tailàndia. El País dels Somriures.

Abans de l'arribada dels pobles tailandesos del sud de la Xina el territori del país estava immers en una successió d'enfrontaments entre els molts regnes que habitaven aquelles terres. Lluitaven entre ells les ètnies mon, la khmer i la malaia. En arribar els tailandesos es va produir un mestissatge, que li aportà la riquesa cultural de Tailàndia. La diversitat és la mateixa des del punt de vista dels paisatges, formats per  una alta muntanya, una plana central i un altiplà. Al centre hi ha la fèrtil conca de Ménam Chao Phraya que drena una gran part del país, proporciona terres inundades aptes per al cultiu d'arròs i vies fluvials que permeten el transport de persones i mercaderies. En el nostre recorregut per les terres Tais hem conjugat la imprescindible visita a la capital: Bangkok. Ciutat superlativa amb centres comercials ultramoderns, mercats ancestrals, temples budistes i una vida trepidant. La singular bellesa dels seus temples, el refinament secret dels seus palaus ens fascinaran. Després prenem una ruta que ens portarà a conèixer algunes parts del país. Al nord l'encinsadora seducció de Chiang Mai i el triangle D'Or. Al Sud la Mar d'Andaman, ja a la península Malaca amb els blaus profunds, verds maragda d'un mar sempre càlid. Tot un periple per celebrar l'inici de l'any al País dels Somriures.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • Creuer pel riu Chaophraya.
  • Excursió en "Speed Boat" a les illes Phi Phi
  • 7 dinars
  • 2 sopars
  • Vols domèstics
  • Guia local
  • Guia FPR
  • Assegurança de viatge
  • Entrades

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 720 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3150 € + 543 € de taxes


Programació

26 desembre. Vol València-Bangkok.

Concentració a les 10.00h a l’aeroport de Manises. Vol València – Bangkok amb escala a Istanbul amb Turkish Airlines. Arribada el 27 desembre. 

 

27 desembre. Bangkok. Creuer pel riu Chaophraya.

La capital Tailandesa és moltes vegades definida com a ciutat dels Àngels, casa de Buda, tron del Rei, Venècia de l'Orient, casa dels déus reencarnats, etc. Volen definir la multiforme personalitat d'una megalòpoli que creix sense fre, però que intenta respectar el seu gloriós passat. En arribar el primer que ens impressiona: el trànsit. Després anem fent-nos a la vida incessant. Ja a la vesprada tindrem un sopar amb creuer pel riu Chao Phraya des d'on podrem anar veient la ciutat mentre naveguem, un dels punts més fantàstics és el pont Rama VIII.

 

28 desembre. Bangkok.

Eixirem de bon matí per conèixer la ciutat. Els seus mercats són mundialment coneguts: El Mercat Mae Klong, famós per estar entre les vies del tren i que en uns minuts s'arreplega tot al passar el comboi. El Damnoen Saduak, aquest mercat és flotant i es mercadeja entre un laberint de canals replets d'embarcacions tradicionals on es venen tota classe de productes. Visitarem una barca tradicional. Dinem en un restaurant local per a després anar al Gran Palau, antiga residència dels reis i llar del Buda Maragda. Per últim, el temple del Buda reclinat més gran de Tailàndia el Wat Pho.

 

29 desembre. Ayutthaya. Vol a Chiang Rai.

Eixirem amb les maletes per anar a Ayutthaya. Va ser capital del regne de Siam des de 1350 fins al segle XVIII.  Inscrita al patrimoni mundial de la humanitat. La visita a Ayutthaya és imprescindible per entendre l'antic regne Siamés. Està situada sobre una illa artificial formada per la confluència de tres rius. Aquesta ancestral capital del Sima conserva una grandíssima quantitat de vestigis, els seus temples són dels més bells del país. Entre d'altres visitarem Wat Phra Samphet i Wat Mahabat. Després de dinar agafarem el vol a Chiang Rai. Nit en hotel a Chiang Rai.

 

30 desembre. Chiang Rai-El Triangle D’or.

L'últim dia de l'any el dedicarem a descobrir Chiang Rai i els seus temples. També visitarem el mític triangle d'or, que ha fet somniar a més d'un viatger. Aquestes terres abriguen un singular mosaic de minories ètniques. Farem un Tour i una excursió en vaixell per conèixer els llocs més emblemàtics tant de Chiang Rai com del triangle d'Or, frontera natural entre Tailàndia, Laos i Myanmar. Dinarem en un restaurant. La nit de Cap d'Any tindrem sopar especial en l'hotel.

 

31 desembre. De Chiang Rai A Chiang Mai.

Encetarem el camí per carretera cap a Chiang Mai, coneguda com la rosa del Nord. Tercera ciutat del país conserva una ànima acolorida d'antic centre comercial i artesanal que ha sabut adaptar-se a la nova activitat que aporta el turisme. Els seus temples són dels més bells que existeixen en Tailàndia. Podrem vore el temple de Wat Phra Sinh o del buda-lleó d'on destacarem el santuari, el temple Wat Chedi Luang i el Doi Suthep, entre d'altres. Sopar de la  Nit de cap d’any a Chiang Mai.

 

1 gener. Chiang Mai. El Santuari D’elefants Baan Chang.

Farem una excursió al centre d'elefants Baan Chang. És una organització sense ànim de lucre que ajuda als elefants malalts o en perill. Podem vore com es banyen i conéixer in situ el seu hàbitat. Dinarem en el mateix centre. Després tornarem a Chiang Rai i temps lliure.

 

2 gener. Chiang Mai- Krabi.

Hui després de desdejunar anirem a l'aeroport per agafar el vol de Chiang Mai a Krabi. En arribar ens portaran al nostre hotel a Krabi on podrem gaudir de la platja i dels serveis de l'hotel.

 

3 gener. Koh Phi Phi.

Excursió en "Speed Boat" a les illes Phi Phi. El dia serà dedicat a la navegació per les illes enfront de Krabi. Les illes Phi Phi Don i Phi Phi Le , només habitada la primera, pareixen estar creades per compondre una foto de postal de la costa d'Andaman tailandesa. Farem la visita dels llocs més emblemàtics d'aquest xicotet paradís. Després de dinar acabarem la visita fent busseig  amb tub respirador o simplement nadant i gaudint de la càlida mar en l'arxipèlag anomenat "Bamboo". Nit a Krabi.

 

4 gener. Badia De Krabi I Les Illes. 

El darrer dia al Mar d'Andaman el dediquem afer una excursió amb barca típica  a les illes de la badia de Krabi i la seua costa. La badia d'Ao Phra Nang és una extensió d'arena blanca emmarcada per una costa de roques impressionant - i també molt turística-. Després anirem a vore les illes i descobrir-les: Tub, Poda, Koh Khai, inclourem el dinar i acabarem el dia visitant l'illa Hong, la més icónica de Krabi. En acabant tornarem a l'hotel.

 

5 gener. Krabi. Bangkok. Vol Bangkok – València.

Matí lliure a Krabi. Vol a migdia de Krabi a Bangkok. De arribada a Bangkok, visita del temple Wat Arun. Trasllat a l'aeroport de Bangkok. Vol de tornada a València.

 

6 gener. Nit a bord.

Arribada a Vaelència a les 12.00h aproximadament.

 

HOTELS

 Bangkok  Amara 5*
 Chiang Rai  Le Patta 4*
 Chiang Mai  Bodhi Serene 4*
 Krabi  Beyond Resort 4*

 

**ELS HORARIS DELS VOLS INTERNS PODEN AFECTAR L'OPERATIVA DEL PROGRAMA**

**CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES**



Visitarem