Saxònia. El país dels artistes. Dresden.


Del 05/08/2019 al 12/08/2019
8 dies
per persona 1250
 • Del 05/08/2019
  al 12/08/2019
 • 8 dies
 • Avió
 • Història
 • Clàssic
 • Arquitectura

 • Enric M. Català

Descripció

Saxònia. El país dels artistes. Dresden.

Saxònia ha recuperat, anys després de la reunificació alemanya, una gran part del seu encant d’altres temps. Els paisatges evoquen la pintura romàntica del segle XIX: tossals i vinyes, fortaleses imponents, penya-segats escarpats amb magnífiques vistes, pobles intemporals. Art, paisatge i música, perquè la Saxònia cultiva el record de Schumann, a la seua ciutat Zwickau o el de Bach a Leipzig on la Gewandhaus és mundialment cèlebre. Com celebèrrima és la capital de l'estat: Dresden que, assolada pels bombardejos aliats en 1945, era anomenada la Florència de l’Elba. Actualment, ha renascut de les seues cendres. Una minuciosa restauració del centre històric i una activitat cultural i artística intensa li han valgut ser patrimoni mundial de la humanitat per la Unesco. Vos proposem el viatge a Saxònia per a descobrir una terra que és el bressol de la cultura, caràcter i identitat d’Alemanya.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • 4 Mitjes Pensions

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 10/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 190 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1250 € + 86 € de taxes


Programació

5 agost. Arribada a Dresden

Concentració a les 11.00 h a l’aeroport de Manises. Vol València-Berlín. Trasllat a Dresden. Hotel a Dresden. 7 nits. Sopar.

 

6 agost. Dresden-La Flòrencia de l’Elba

Capital de Saxònia, ha recuperat el seu gran patrimoni de l’època en què els ducs tractaven d’igual a igual els prínceps d’Europa. Palaus i esglésies barroques es reflecteixen en les aigües del riu Elba. Els amants de l’art podran estar ben satisfets amb els grans tresors dels seus museus i esglésies. Començarem amb una passejada per la ciutat vella, en alemany  Altstad, els seus edificis ens meravellaran, l’Schloss, Hofkirche, FrauenKirche, etc. A la vesprada, visitarem el Zwinger, joia del rococó.

 

7 agost. Dresden. Noves perspectives

De matí, continuarem descobrint la ciutat, passarem el pont d’August per visitar la Neustadt i passejarem per vora riu per gaudir de les meravelloses vistes de la ciutat. A la vesprada, ens podrem meravellar visitant el Museu Albertinum, de què destacarem la galeria de nous Mestres, gaudint de la pintura alemanya dels segles XIX i XX.

 

8 agost. Bastei, Königstein. La Suïssa saxona

La Suïssa saxona. El parc nacional de la suïssa saxona és una excursió a prop de Dresden. La pedra arenisca, els castells que dominen l’Elba i els poblets antics conformaran aquesta excursió. Visitarem, entre altres punts d’interés, el castell de Königstein, que domina el paisatge, així com el Bastei, el bastió de penya-segats que s’alcen 300 m per damunt el riu i que, amb senderes, miradors i passarel·les, delecta el turista. El bonic poble de Hohnstein ens servirà de relaxada passejada dins del bosc saxó.

 

9 agost. Leipzig. Mirada al futur

La segona ciutat de Saxònia es coneix per la seua intensa activitat intel·lectual i musical. Explorarem a peu la ciutat vella, o Innenstadt, amb els seus passatges encantadors, i les esglésies de Sant Nicolau i Sant Tomàs. No deixarem tampoc de gaudir de les realitzacions en arquitectura contemporània que a vegades juga amb els estils més antics; els resultats són sorprenents. De vesprada temps lliure a Dresden.

 

10 agost. Viles i castells. Moritzburg, Meissen, Kriebstein

L’estat de Saxònia posseeix una quantitat quasi infinita de racons magnífics, entre tants, hem elegit el parc del castell de Moritzburg, que va ser residència del príncep elector fins a la Segona Guerra Mundial. La ciutat de Meissen és el bressol de l’antic regne, amb la silueta del castell sobre la vila ens encantarà passejar-la. Acabarem l’excursió amb la vista ‒exterior- del castell de Kriebstein.

 

11 agost. L’alta Lusàcia: Bautzen, Görlitz

L’antiga Soràbia ha conservat un caràcter eslau dins de Saxònia. És la regió menys industrialitzada de l’Estat i manté boscos ombrosos i ciutats plenes de vitalitat. Farem una excursió des de Dresden per passar-hi el dia. Bautzen és una ciutat d’origen medieval renovada després de la Guerra dels Trenta Anys, molt pintoresca, i Görlitz és l’única ciutat de Silèsia que forma part actualment d’Alemanya.

 

12 agost. Tornada

Matí lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport. Vol Berlín-Dresden. Arribada a València cap a les 19.00 h.Visitarem