París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…


Del 29/12/2022 al 03/01/2023
6 dies
per persona 1340 Llista d'espera
 • Del 29/12/2022
  al 03/01/2023
 • 6 dies
 • Avió
 • Ciutat amb encant
 • NOVETAT
 • Arquitectura
 • Història

 • Enric M. Català

 • Imma Rodilla

Descripció

París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…

Presentar París als viatgers és totalment innecessari. Aquesta vibrant i bellíssima ciutat és des de fa segles una de les capitals més apreciades del món, tant per la intensa vida cultural com per un patrimoni de mida planetària. Els seus carrers han vist els gals irreductibles, els civilitzats romans, bàrbars i vikings, poetes i revolucionaris, sans-culottes i reis, finals del Tour de France i guillotines rabioses. París és tot açò i molt més. Revisitem la ciutat Llum en una de les èpoques de l’any- les festes de Nadal- en què més bella es mostra. Recorrerem cada dia una part de París per anar coneixent el millor que ens ofereix la capital francesa. Des del nostre hotel al Barri llatí cada matí farem un passeig. A més hem afegit la imprescindible visita al Louvre- museu de museus- així com una posta de sol des de la Torre Eiffel. No podem dir més que "sempre ens quedarà París".

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Vol directe des de València
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Entrada al Louvre
 • Entrada Torre Eiffel
 • Sopar Cap d'any

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 29/07/2022

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

També vindrà amb nosaltres:

Imma Rodilla
Gestora turística i guia FPR..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1340 € + 55 € de taxes


Programació

29 desembre. La Defense, Montmartre.

Concentració a les 05.15h a l’aeroport de Manises. Vol directe València – París. En arribar farem amb el nostre bus dues parades per vore la ciutat des de dos punts de vista: El modern barri de “La Defense” on trobem el Grande Arche, un cub buit obra del danés Otto von Sprecklesen; després    Mont Martre. Aquest últim barri encara és, a l'ombra de Sacre-Coeur, residència d'artistes i bohemis i per últim descobrirem el romàntic cementeri de Pére Lachaisse. Hotel al Quartier Latin. 5 nits.

 

30 desembre. El Barri Llatí i el cor de París

Eixirem del nostre hotel al centre del Barri llatí de París per descobrir el Barri llatí i l'Illa de Sant Lluís. El barri llatí s'anomena així perquè va ser un barri d'estudiants i utilitzaven en època medieval el llatí per a comunicar-se. Actualment, és una de les àrees més animades de la capital gal·la. En un passeig matinal anirem descobrint els encants del barri i els indrets més característics: Les Arenes de Lutècia, l'església renaixentista de Sant Etienne du Mont, el Panteó, el Jardí de Luxemburg, Saint Sulpice, Saint Germain-des-Prés, etc. a més de l'agitació urbana al Bulevard Saint-Michel. L'illa de la ciutat és el cor antic de París a prop de la de Sant Lluís. Dominada per la catedral de Nostra Senyora -en restauració després del paorós incendi- podrem admirar-la per fora així com la visita a la Saint Chapelle, la Conciergerie, el Mercat de Flors, etc. Per últim, passejarem la deliciosa illa de Sant Lluís i els seus romàntics carrers. Després temps lliure.

 

31 desembre. El Louvre i Saint Germain d’Auxerrois

Tenim reservada la visita al Museu del Louvre, però també farem una passejada per les Tulleries i entrarem a Saint Gemain l'Auxerrois. La part més antiga d’aquesta església és el campanar romànic, però el pòrtic vesteix l’element més interessant de l'edifici. Després descobrirem el Louvre. En època de Felip August s'eleva el castell Fort del Louvre. En acabant es convertirà en palau mig gòtic mig renaixentista. Durant els anys va transformant-se, ampliant-se i fins que a finals del segle XVIII s'abandona i arriba a convertir-se en habitatges. El Museu actual res té a vore amb aquella època. Farem per lliure un recorregut que ens portarà entre d'altres des de la Victòria de Samotràcia a la Gioconda. Podrem gaudir d'antiguetats gregues, romanes, egípcies, de l'antic orient, etc. a més d'una col·lecció de pintura única que va de l'escola espanyola passant per l'holandesa, flamenca, italiana o alemanya. Sopar especial de Cap d’Any, prop de Nôtre-Dame i el Sena.

 

1 gener. El Sena. Emocions reflexades

El dia d'any nou evocarem tots els encants del Sena. Impossible contar la història dels marges, seria com intentar reviure 2000 anys en poques línies. La il·luminació nocturna, estimulada més si cap pel Nadal, dels ponts del Sena començant pel pont de Nôtre-Dame i seguint pel pont Au Change i el Pont-Neuf. Els "Bateaux Mouches" ens portaran en un bellíssim recorregut a gaudir de París còmodament des d'un privilegiat mirador: El Riu.

 

2 gener. De la Plaça de la Concòrdia a la Torre Eiffel

La plaça de la Concòrdia - amb el magnífic obelisc procedent de Luxor- ofereix als visitants belles perspectives, a més de tindre com a hostes l'ambaixada dels Estats Units, l'Hotel Crillon o el Ministeri de la Marina. La cèlebre avinguda dels Camps Elisis condueix a l'arc de Triomf de L'estrela. La vista des d'allí és admirable. Després anirem al Trocadero. El Palau de Chaillot és un magnífic exemple d'arquitectura "moderna". Des de la terrassa descobrirem una perspectiva sobre el Camp de Mart que domina la Torre Eiffel des dels seus 307 m. La pujada- reservada- a la Torre procura una de les millors vistes en extensió sobre la capital. Tindrem la millor posta de sol sobre la Ciutat Llum. Després temps lliure.

 

3 gener. De la Bastilla a la Place Vêndome

Agafarem el metro per arribar ràpidament a la plaça de la Bastilla a la "Rive droite" del Sena. Seguint el curs dels bulevards, vorem la més antiga plaça parisenca: place des Vosges, l'hotel Carnavalet, en el barri de Le Marais, actualment de gran activitat cultural, la Rue St-Antoine, l'imponent Hotel de Ville, St-Gervais, Les halles, el Centre Pompidou, el Palais Royal, la Place Vendome... Després temps lliure. Vol a París - València. Arribada cap a les 23.20Visitarem