MOSCOU i SANT PETERSBURG. Grans capitals russes.


Del 20/07/2019 al 27/07/2019
8 dies
per persona 1765
 • Del 20/07/2019
  al 27/07/2019
 • 8 dies
 • Clàssic
 • Mitja pensió.
 • Gran viatge
 • Avió

 • Marisa Pellicer

 • Guia Local.

Descripció

MOSCOU i SANT PETERSBURG. Grans capitals russes.

Les ciutats de Moscou i Sant Petersburg  encara hui en dia rivalitzen pel prestigi de la seua arquitectura i dels seus museus. Aquestes dues capitals russes, que són tan diferents, mostren amb el descobriment pacient d'elles les facetes d'una identitat forjada any darrere any, segle darrere segle, com a resposta als desafiaments vinguts de l'exterior. Hem combinat les dues urbs per a poder conéixer-les cadascuna dins el seu ritme particular. Des del fabulós Kremlin, imatge única de tota una època, a la perspectiva Nevski, compendi del saber secular d'Europa. Viatge únic per assaborir el millor de la vida actual a Rússia, així com les contradiccions que han fet d'aquestes ciutats dues grans fites del turisme  cultural al món.

Inclou

 • Guia FPR
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Tíquets de tren.
 • Itinerari en Bus
 • Vol directe des de València
 • Hotel i desdejuni
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 18/01/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 17/06/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 60 €
 • Visat + 58 €
 • Habitació individual + 400 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Lingüista i professora d'alemany.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1765 € + 185 € de taxes


Programació

20 juliol. Anada.

Concentració a les 12:00h. a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Moscou. Arribada a les 19:35h. Sopar. Hotel Moscou. 3 nits.

 

21 juliol. Moscou. Matrioshka de Cultura.

Dedicarem el dia a descobrir la ciutat de Moscou. Començarem a la plaça del Teatre, cor de la vida artística de la ciutat. La plaça Lubianka on es trobava el KGB. La casa Pashkov exemple del classicisme moscovita, l'antiga universitat, el Museu de belles arts Puixkin etc. Pujarem a la torre de l'església reconstruïda de Crist el Salvador, també passejarem el barri Khamovniki amb la seua església encargada pel gremi del tèxtil, etc. Sopar.

 

22 juliol. Moscou. Dels Tsars a Lenin.

Continuarem gaudint dels llocs més emblemàtics de la capital russa visitant les estacions de metro, conegudes com els palaus subterranis. Després farem una llarga caminada pel districte de la Plaça Roja, emblema de la ciutat i lloc mític al món. En el barri atendrem el palau dels Boiard Romànov, del segle XVI, l'església de Sant Basili, la catedral de Nostra Sra. de Kazan. Per últim entraren al Kremlin-accés prioritari- deixant-nos enlluernar per la seu del poder a Rússia. A la vesprada visitarem el barri de Zamoskvorechie. Sopar.

 

23 juliol. De Moscou a Sant Petersburg. Rússia des del tren.

L'Exprés Ràpid a Sant Petersburg ens portarà al matí a la ciutat bàltica. En arribar, al migdia, farem una visita panoràmica de la ciutat en autobús per a descobrir còmodament els seus palaus, parcs, catedrals i canals així com les columnes rostrals on admirarem la ciutat a la vora del riu Neva i l'edifici de l’Almirallat. Sopar. Hotel a Sant Petersburg. 3 nits.

 

24 juliol. Sant Petersburg. Mirada a Occident.

Visitarem les residències imperials. La de Petrodvorec -el Versalles Rus- a la vora del golf de Finlàndia  i que va ser el palau d'estiu dels tsars, és coneguda com la capital mundial de les fonts. Els jardins són una meravella de l'art barroc. Després de dinar continuarem amb la visita de la residència de Tsarkoie Selo- s. XVIII-obra culminant  del barroc rus. Passejarem també els fabulosos jardins. En aquesta visita s'inclou l'interior del palau i la sala ambar.
Sopar per lliure.

 

25 juliol. Sant Petersburg. Reina del Bàltic.

El barri de les Arts és el cor cultural de la ciutat. Va ser el lloc de residència de els més famosos personatges de la ciutat. Visitarem caminant tranquil.lament les esglésies ortodoxes de Ntra Sra. de Kazan i el Salvador, recoberta de magnífics mosaics.  Palaus, mansions, plaçes, carres , ponts... ens portaran al Museu de L'Hermitage.  Tenim inclosos la visita dels apartaments privats dels zars i sales ceremonials així com podrem admirar d'entre altres a Leonardo da Vinci, Tiziano o Rafael.  Tornarem a l'hotel caminant. Sopar.

 

26 juliol. Sant Petersburg. Les Nits Blanques.

Acabarem les visites a aquesta magnífica ciutat fent un recorregut  a la Sant Petersburg secreta i les seues llegendes urbanes .  Un passeig per els llocs més emblemàtics però amb un altra visió. Despres vesprada lliure.  A la nit tren ràpid a Moscou. Sopar. Hotel a Moscou. 1 nit.

 

Dia 27. Vol de tornada València- Moscou.

Trasllat a l’aeroport i vol directe Moscou-València. Arribada a València cap a les 13:00h.Visitarem