Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...


Del 28/12/2022 al 01/01/2023
5 dies
per persona 785 Últimes places lliures
 • Del 28/12/2022
  al 01/01/2023
 • 5 dies
 • Monument Natural
 • Bus
 • Clàssic
 • Exposicions

 • Clara Ros

Descripció

Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...

Adeu al tòpic del flamenc i del sol. Màlaga ha reinventat el renovat Barri de les Arts. Una antiga àrea burgesa vinguda a menys on han sorgit projectes culturals amb exposicions de qualsevol tipus, transformant els carrers tradicionals, espais urbans amb estil propi, amb teatres, amb hotels de disseny i un centre cultural alternatiu amb grafitis firmats pels grans de l'art urbà. A Màlaga els tòpics ja no són el que eren, la nova ciutat res té a veure amb aquella que recordem, és la ciutat de moda a Espanya. El Caminito del Rey és com gravitar en un núvol al mig de la immensitat de la roca, com si fórem unes ínfimes formiguetes espectadores d'un paisatge d'una luxuriosa imponència. Travessarem el camí que s’enfila pels cingles del "Desfiladero de los Gaitanes", barrejant-nos amb l'aigua als peus, i el blau cel al cap. El camí, que donà nom el rei Alfons XIII, és un dels més espectaculars que recorre la natura a nivell mundial, i ha estat renovat i modernitzat fa escassos mesos, dotant-lo d’un impressionant recorregut.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • 1 Mitja Pensió
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Caminito del Rey

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 29/07/2022

Opcions

 • Habitació individual + 165 €
 • Assegurança cancel·lació + 20 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora d'Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 785 €


Programació

28 desembre. Màlaga.

Eixida a les 07:00h de Nuevo Centro. Trasllat a Màlaga. Hotel a Màlaga. 4 nits.

 

29 desembre. Màlaga.

Fundada pels fenicis com a Malaka va ser conquerida posteriorment pels romans. L'imperi de l'Islam a la península la va consentir i tindre com gran pont de la Mediterrània. Farem una visita a les seues principals atraccions històriques. "La Alcazaba" de Màlaga és una obra cimera de l'art islàmic a la península. Destaquem el conjunt de patis, la reutilització de material de les properes ruïnes romanes així com l'aspecte defensiu i al mateix temps estètic del conjunt. Sobre ella el castell de Gibralfaro. Després passejarem la ciutat detenint-nos en la catedral, "la manquita", obra de Diego de Siloé.

 

30 desembre. Caminito del Rey. Màlaga i el Museu Picasso.

Caminarem sobre el Congost de “Los Gaitanes” conegut com el “Caminito del Rey”. Encara que sembla increïble, les primeres passarel·les les van col·locar en 1901 mariners lligats a cordes des de dalt del penya-segat i suspesos al buit. Ruta verda: 4 hores amb dificultat mitja-baixa. 5 Km. de senda i 3Km. de passarel·les. A la vesprada visitarem el Museu Picasso. Instal·lat en el palau de los Condes de Buenavista, és el museu més visitant en Andalusia. Farem un recorregut per les seues sales gaudint de la col·lecció de més de 285 obres del genial artista.

 

31 desembre. Màlaga i el Museu Thyssen.

L’últim dia de l’any visitarem el Museu Carmen Thyssen. La famosa baronessa, va triar una «ciutat divertida» per a instal·lar «un museu divertit». Al Palau de Villalón estan exposades meravelloses joies artístiques que han canviat el barri que les acull. Un segell que aglutina 130 locals i institucions. La vesprada lliure per a fer tranquil·lament un passeig per les recòndites places i placetes de la ciutat. Sopar de Cap d'any.

 

1 gener. Vélez-Blanco. 

De tornada a València pararem a dinar a la tranqui-la localitat de Vélez-Blanco. El seu castell del segle XVI domina la ciutat. Farem un xicotet passeig pels seus blancs carrers i l'antiga moreria.Visitarem