La Puglia. El taló de la bota italiana.


Del 27/12/2020 al 03/01/2021
8 dies
per persona 1390
 • Del 27/12/2020
  al 03/01/2021
 • 8 dies
 • Clàssic
 • Avió
 • Arquitectura
 • Història

 • GUIA FPR

Descripció

La Puglia. El taló de la bota italiana.

Particular i bellíssima regió conformada per fèrtils planes i petits tossals farcits d’oliveres mil·lenàries envoltades per una llarguíssima costa. Es tracta d’un espai cultural i geogràfic amb importants relacions amb l’antiga Corona d’Aragó. Entre altres meravelles, ens oferirà un recorregut quasi secret, amb esglésies rupestres excavades en la roca, curiosos edificis blancs (i trulli), i cases apinyades en petits promontoris mediterranis situades en places i estrets carrers, banyats per la llum marina. Una Itàlia diferent on abraçar-nos.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Sopar Cap d'any
 • 3 Mitjes Pensions

Opcions

 • Habitació individual + €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1390 € + 134 € de taxes


Programació

*A causa de l'actual situació pel Covid19 i de l'antelació amb la qual es realitza el programa, les visites poden sofrir canvis

 

27 desembre. Bari

Concentració a les 16 h a l’aeroport de Manises. Vol Roma-Bari. Trasllat a l’hotel. Hotel a Bari, 4 nits. 

 

28 desembre.  Castel del Monte i Trani.  La corona imperial

Obra absoluta de l’arquitectura militar medieval, Castel del Monte és un dels edificis més interessants de l’Edat Mitjana. Amb un rigor i precisió matemàtica i lluny del propòsit militar per les seues característiques, és una obra enigmàtica i un poc esotèrica. N’augmenta l’atractiu la magnífica posició panoràmica, des d’on admirarem bells i amplis paisatges. Trani, ciutat que va rivalitzar amb els majors ports de l’Adriàtica te una  bellíssima catedral  que testimonia les seues antigues esplendors. Sopar.

 

29 desembre. Bari. Mirant l’Adriàtica

Passejarem pel nucli antic, conformat per minúsculs carrerons d’ambient popular que ocupen la península rocosa. Aquesta va ser l’abric natural per als seus primers habitants. Hi destaquen les dues basíliques, el castell i l’estructura medieval intacta.  Temps lliure i Sopar.

 

30 desembre. Matera i Mottola. Cases de 9.000 anys

Urbanísticament, Matera conserva unes característiques de gran originalitat. Hi trobarem els cèlebres Sassi (pedreres), situades en un conglomerat urbà apinyat, sobre un escarpat i pintoresc penyal.  Les esglésies rupestres de Mottola són famoses per les pintures al fresc d’estil bizantí i han sigut datades del segle XI al XIV. En visitarem alguna. Són conegudes com les Grutes de Déu. Vesprada lliure a Bari. Sopar.

 

31 desembre. Alberobello i Ostuni.  Pobles amb encant

Visitarem la Sixtina rupestre. Alberobello, localitat celebèrrima pels trulli, que s’hi apinyen formant barris sencers. Aquestes construccions són d’origen antiquíssim i incert i es caracteritzen per conferir un encant màgic a l’entorn, amb els seus pintorescs carrerons, els murs emblanquinats amb calç i amb símbols, i inscripcions sobre les teulades. Vesprada a Ostuni, població situada sobre un tossal que s’albira des de lluny per la blancor de les seues cases. El burg medieval ens ofereix nombrosos racons pintorescs, vistes magnífiques a la mar i interessants monuments. Sopar. Hotel a Lecce, 3 nits.

 

1 gener. Lecce . La Florència barroca. i Otranto

Visita de la joia Salentina. Hi destaquen les abundants i fastuoses realitzacions del barroc Leccese, bastides amb pedra daurada. Al llarg dels segles XVII i XVIII es van edificar en la ciutat nombroses esglésies i palaus amb gran riquesa decorativa i amb una atrevida fantasia de balustrades, arcs, columnes etc., que guarneixen façanes i interiors. A la vesprada, la bellíssima Otranto. Considerat com el límit divisori entre les mars Adriàtica i Jònica.  Tornada a Lecce.

 

2 gener.  Lecce i  El Salentino

Al matí, continuarem descobrint la ciutat de Lecce.  A la vesprada, farem una excursió al Salentino. Visitarem la joia de la regió. La ciutat de Galatina ha conservat miraculosament els frescs de l’església de Santa Caterina. Una volta pel poble ens omplirà de meravelles el cos.

 

3 gener. Bríndisi

Trasllat a l’aeroport de Bríndisi i arribada a València a les 17 hores.Visitarem