Jordània. Memòria en pedra Petra, Gerasa, Wuadi Rum...


Del 27/12/2023 al 04/01/2024
9 dies
per persona 2125 Llista d'espera
 • Del 27/12/2023
  al 04/01/2024
 • 9 dies
 • Gran viatge
 • Avió
 • Arqueologia
 • Clàssic

 • Clara Ros

 • Guia Local.

Descripció

Jordània. Memòria en pedra Petra, Gerasa, Wuadi Rum...

País creat pels anglesos després de la caiguda de l’Imperi otomà, Jordània conserva un patrimoni arqueològic i històric espectacular. Fil-Per-Randa ha elegit els llocs més màgics d’aquest racó de l’Orient perquè ens puguem meravellar davant de la seua fascinant història. Passarem de la tradició monoteista a l’espai hel·lenitzat per la conquesta d’Alexandre el Gran. Anirem descobrint des de les ciutats de l'antiga Decàpolis als castells dels croats. Una terra plena de sorpreses fascinants.  tot això gaudint, a més, de la bellesa dels paisatges. De les joies que atresora Jordània sense dubte la principal és Petra. Dediquem una jornada sencera al descobriment de la capital dels Nabateus. A Jordània atresorarem fantàstiques imatges. Aquestes ens portaran des dels intensos verds de la vall del mític riu Jordà fins als harmoniosos ocres dels deserts muntanyosos del Wuadi Rum, arribant fins als blaus turquesos del mar Roig, que tanca el país i li obri les portes a noves aventures en altres latituds.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Vols internacionals
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • 1 Dinar
 • 7 sopars
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Vaixell a l’illa del Faraó
 • 4x4 al Wuadi Rum

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 01/06/2023

Opcions

 • Habitació individual + 595 €
 • Assegurança cancel·lació + 40 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora d'Història de l'art..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2125 € + 360 € de taxes


Programació

27 desembre. València-Amman

Concentració a les 15.30h a l’aeroport de Manises. Vol València-Amman, via Istanbul. Arribada de matinada a l’hotel. Hotel Intercontinental a Amman*****. 3 nits.

 

28 desembre. Amman i Castells en el desert

Consagrarem el matí a la visita de la capital del país Amman, l’antiga Filadèlfia, ciutat que es convertí en capital després de la caiguda de l’Imperi otomà. Visitarem el museu d’Amman, on s’exposen, entre altres obres, unes de les escultures més antigues del món: Ain Ghazal. A la vesprada, anirem als anomenats castells del desert, en què destaca la residència omeia de Qasr Amra, amb pintures figuratives excepcionals del primer art islàmic. Sopar.

 

29 desembre. El passat gloriós - Gerasa i Gadara-

Trasllat al nord per fer la visita a la Decàpolis romana, Gaudirem de Gadara, ciutat abandonada al segle VIII que aporta dos teatres, un dell fet en basalt i en perfecte estat. El seus carrers, les seues ruïnes desertes ens transporten a un passat gloriós ja desaparegut.  Després Gerasa, la gran ciutat, que conserva miraculosament l’arc de triomf, el temple de Zeus, el fòrum el·líptic etc. Gerasa és una de les ciutats antigues millors conservades al món. Sopar.

 

30 desembre. La ruta dels Reis.

Eixida cap al sud viatjant per la carretera més antiga del món. Recorrerem la ruta dels Reis, travessarem paisatges que ens sorprendran per la silenciosa magnificència, i ens detindrem en les ruïnes d’Um Al-Rasas i els mosaics de Sant Esteve, per a gaudir de les bíbliques vistes de les gorges de Wuadi Mujib; Després el castell de Crac de Moab o Kerak, fortalessa croada al límit del regne de Jerusalem.que va ser governat per una dona, Etiennette de Milly. Hotel Movenpick Resort***** a Petra, 2 nits. Sopar.

 

31 desembre. Petra. El regne ocult.

Capital del regne dels nabateus, poble nòmada que constituí un regne independent que s’integrà en l’Imperi romà en l’època de Trajà. La joia del país guarda el record en les seues mil·lenàries pedres d’un passat que ens farà sentir-nos exploradors al bell mig dels perfectes temples i tombes esculpides en la roca. Després de travessar el Siq (estret) que ens porta a la ciutat, gaudirem del conjunt de les tombes monumentals, com ara la tomba coríntia, la tomba palau... Així com el fotogènic i màgic monestir. Sopar.

 

1 gener. L’Aràbia feliç. Wadi Rum.

Eixida al Wadi Rum, la terra dels beduïns. El desert de color marrón i ocres, ple de màgia, ens portarà al record de Lawrence d’Aràbia recorrent els seus espectaculars racons en 4x4. Rojos, ocres, vermells, marrons clars, cels blaus.  Hotel Movenpick Resort***** a Aqaba, 2 nits. Sopar.

 

2 gener. El mar Roig i navegació en vaixell a l'illa del Faraó.

Un mar d’un blau maragda ens espera per a gaudir d’una fabulosa excursió en vaixell a l’illa del Faraó, anomenada pels croats l’ille de Graye, en territori egipci ‒passaport‒, en què, si el temps ho permet, podrem prendre el bany. Aquesta illa va ser el punt d’on es volien atacar els croats la Meca. Farem un recorregut pel castell restaurat. Sopar.

 

3 gener. La vida al mar Mort

Eixida cap al nord. Ens detindrem al mar Mort per a prendre allí un altre bany en el lloc més profund del món. Les qualitats terapèutiques d’aquestes aigües són conegudes arreu del món. Després visitarem Madaba, ciutat que conserva una gran població cristiana, on es troba el seu mosaic de la Palestina del segle VI. Trasllat a l'aeroport.

 

4 gener. Tornada

De matinada, trasllat a l’aeroport i vol a València. Arribada a l’aeroport de València cap a les 12:00 h.

 

***Documentació. Tots els usuaris, sense excepció, hauran de portar en regla la seua documentació personal i familiar corresponent, siga el passaport o D.N.I., segons les lleis del país o països que es visiten.



Visitarem