ISTANBUL. La Porta Sublim. Santa Sofia,...


Del 09/10/2019 al 13/10/2019
5 dies
per persona 820
 • Del 09/10/2019
  al 13/10/2019
 • 5 dies
 • Clàssic
 • Arquitectura

 • Vicent Martínez

 • Guia Local.

Descripció

ISTANBUL. La Porta Sublim. Santa Sofia,...

De Constantinoble a Istambul

Istanbul està situada en un espai geogràfic excepcional, entre dos continents –Europa i Àsia- i tres grandiosos braços de mar: el Corn d’Or, l’estret del Bòsfor i la mar del Màrmara. Ningú no podria haver imaginat que aquella xicoteta ciutat a la perifèria del món grec, a la vora d’un mar boirós com és el Negre, exposada al pas de pobles en trànsit, d’exèrcits ferotges i de mercaders afanyosos, estaria destinada a ser capital de dos imperis. A ser la Roma de l’Orient, la Sublim Porta. Igual que els éssers humans, que durant la nostra vida canviem i, així i tot, continuem sent els mateixos, Istanbul manté l’essència de tots els temps que han sigut. En aquest curt, però intens viatge, volem en FPR visitar el que és imprescindible de la ciutat, que no cansa, però també el que poques vegades ens n’han ensenyat. És per això que recorrerem passejant pel bo i millor que els milers d’anys d’història ens han deixat escrit a les places i carrers de la Porta de l’Orient.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Vol directe des de València
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 18/01/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 09/09/2019

Opcions

 • Habitació individual + 110 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Martínez
Guia i administració FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 820 € + 154 € de taxes


Programació

9 octubre. Anada

Concentració a les 15:00 h a l’aeroport de Manises. Vol destinació València-Istanbul. Assistència en arribar-hi. Hotel al centre d’Istanbul, 4 nits. Sopar.

 

10 octubre. Clàssics eterns. Santa Sofia, Topkapi, hipòdrom, mesquita Blava

Visita a la basílica de Santa Sofia, aquesta antiga església bizantina és un dels monuments més importants del món. Després, la plaça de l’Hipòdrom i la mesquita de Soldà Ahmed, coneguda com a la mesquita Blava. A la vesprada, veurem el palau de Topkapi, residència dels soldans otomans, així com el Gran Basar. Sopar.

 

11 octubre. De Constantinoble a Istanbul. Les restes del naufragi.

Farem un recorregut en què gaudirem de les restes d’esglésies, monestirs del que fou Constantinoble. Visitarem l’església Panmakaristos i la basílica de Sant Salvador de Chora, museu de Mosaics i frescos bizantins. També farem un tomb en vaixell per admirar l’estret del Bòsfor, i gaudir així de les vistes de l’única ciutat del món dividida en dos continents: Europa i Àsia, amb els seus pobles, palaus i cases antigues de fusta, on veurem la torre de Leandre, els ponts sobre el Bòsfor o el castell de Rumeli. A la vesprada, visitarem el que va ser barri europeu, amb la famosa torre Gàlata. Sopar.

 

12 octubre. Istanbul otomana

Des de l’hotel, farem una llarga passejada per la ciutat, en què visitarem Sulaimaniya, i la mesquita dels Prínceps, dos grans obres del magnífic Sinan. La mesquita Kalendehane és l’antiga església Theotokos Kyriotissa, que va ser monestir i que es troba a la vora de les restes de l’aqüeducte de Valent. També gaudirem del Corn d’Or des del café que freqüentava Pierre Loti, així com el barri d’Eyup. Sopar especial de comiat a la vora del Bòsfor.

 

13 octubre.  Istanbul–València

Al matí, després de desdejunar, encetarem el viatge de tornada al nostre país. Arribada a València cap a les 17.00 h.Visitarem