Estocolm i el centre de Suècia.


Del 22/07/2022 al 29/07/2022
8 dies
per persona 1370
 • Del 22/07/2022
  al 29/07/2022
 • 8 dies
 • Ciutat amb encant
 • Clàssic
 • Arquitectura
 • Avió

 • Enric M. Català

 • Daniel Martínez Meyer

Descripció

Estocolm i el centre de Suècia.

A la primeria del segle XX, el Consell d’Educació suec encarregà un llibre a l’escriptora Selma Lagerlöf per a ensenyar la geografia del seu país als xiquets suecs. Pocs anys després, va ser la primera dona que va rebre el premi Nobel de Literatura. A través de la seua novel·la, Les meravelloses aventures de Nils Holgersson  per Suècia, va aconseguir ‒ja al començament d’aquell segle‒ introduir als xiquets l’amor i respecte a la natura. Hem preparat un viatge introductori a aquest món del nord a través de les seues ciutats, pobles, castells, boscos i llacs. Envoltats per un cel ample i que en els dies solsticials captura un blau elèctric, vibrant, ple de matisos. Estocolm, la capital del país d’un encant fora del que és comú; Uppsala, amb la seua catedral i jardí botànic; i el país que l’envolta amb el llac Mälaren, vorejat de castells que ens transporten al fascinant segle XIX. Al fons, el Bàltic, així, en majúscula. La mar hanseàtica d’un estrany color ambarí, que porta un vent sempre fresc quasi de novel·la negra.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • 2 Mitjes Pensions
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/03/2022

Opcions

 • Habitació individual + 265 €
 • Assegurança cancel·lació + 40 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

També vindrà amb nosaltres:

Daniel Martínez Meyer
Guia FPR i Politòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1370 € + 90 € de taxes


Programació

22 juliol. Estocolm

Concentració a les 04.00h a l’aeroport de Manises. Vol València-Estocolm via Frankfurt. Arribada i presa de contacte amb la ciutat. Hotel a Estocolm. 7 nits. Sopar.

           

23 juliol. Södermalm-Riddar Holmen

Des de l’hotel, encetarem el nostre descobriment de la ciutat d’Estocolm. Capital del país, ha aconseguit  combinar la  grandesa patrimonial amb l’alegria de viure. De primer, visitarem el barri-illa de Södermalm, antiga barriada obrera que s’ha convertit en lloc de moda. La famosa novel·la de Stieg Larsson en què una part de l’acció es desenvolupa per aquests carrers, hi ha contribuït. Hi farem un llarg tomb, i podrem gaudir d’unes vistes excepcionals de la ciutat. A la vesprada,  Riddarholmen, l'illa dels cavallers, ens obrirà les portes. Sopar.

 

24 juliol. Gamla Stan-Blasieholmen-Skeppsholmen

El segon dia farem una passejada llarga per la vella ciutat hanseàtica ‒Gamla Stan‒. Tres carrers principals, on els turistes deambulen fascinats i que s’han convertit en la principal atracció de la ciutat. Gaudirem de les seues places i dels principals monuments, el palau reial, el parlament. Després, eixirem d’aquesta illa per dirigir-nos a l'illa de Skeppsholmen ‒dels vaixells‒, amb meravelloses vistes des del Museu d’Art Contemporani. Visitarem, a la vesprada, el Museu Nacional d’Art.

 

25 juliol. Djurgarden-Norrmalm

La tercera passejada ens portarà a l’anomenat centre i a l'illa de Djurgarden. Visitarem durant aquest dia el Museu Vasa. Descobrirem la història d’aquest vaixell de la marina de guerra que va conèixer el món pocs minuts. Es troba complet en aquest fascinant museu. La gran avinguda de Strandvägen, amb les seues construccions historicistes o art déco, ens omplirà de goig. Recorrerem el barri símbol d’una gran burgesia triomfant. Acabarem al centre amb unes vistes fantàstiques des de l’ajuntament venecià.

 

26 juliol. Estocolm i l'arxipèlag en vaixell

El dia de hui, farem un creuer al matí a l’arxipèlag d’Estocolm, el més gran del mar bàltic i amb meravelloses vistes des del vaixell, tant de les illes com de la capital. A la vesprada, temps lliure per a gaudir de la ciutat i les seues fantàstiques botigues.

 

27 juliol. Uppsala-Skokloster

Carl von Linné va ser el científic iniciador de la classificació de les plantes. En la ciutat d’Uppsala es troba el jardí botànic segons el sistema imaginat per Linné i la seua residència museu. Visitarem la ciutat detenint-nos en la magnífica catedral. Podrem veure per fora el Gustavianum, la biblioteca universitària Carolina Rediviva, el castell, etc. A la vesprada, ens aturarem per gaudir de Skokloster, ja a la vora del llac Mälaren, gran palau barroc construït per a la poderosa familia Wrangel.

           

28 juliol. El llac Mälaren

El llac Mälaren és el tercer llac més gran de Suècia. S’estira a l’oest de la capital i al seu voltant ha anat col·leccionant esglésies, castells i pobles amb un encant nòrdic. L’envoltarem del sud cap al nord. Ens aturarem al matí a Gripsholm, castell que habità el rei Gustau III al segle XVIII i que guarda la col·lecció nacional de retrats. Continuarem el periple cap a l’església de Härkeberga, completament recoberta de pintures de les acaballes del segle XV, per Albertus Pictor. Després, l’antiga capital, Sigtuna, amb els seus carrers de típiques cases de fusta ens acollirà en arribar la vesprada.

 

29 juliol. Estocolm-València

Matí lliure a Estocolm per realitzar la darrera volta per la ciutat. Vol Estocolm-València, via Frankfurt. Arribada a València cap a les 19 h.
Visitarem