Eslovàquia. Europa recòndita. Els Tatres


Del 06/08/2019 al 13/08/2019
8 dies
per persona 1280
 • Del 06/08/2019
  al 13/08/2019
 • 8 dies
 • Història
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • Natura

 • Àngels Mata

 • Guia Local.

Descripció

Eslovàquia. Europa recòndita. Els Tatres

Eslovàquia, situada entre les mítiques muntanyes dels Carpats i la conca del Danubi, ha anat, des de la partició de Txecoslovàquia, adquirint una entitat pròpia. Hem dissenyat un viatge per descobrir el millor d’aquest recòndit i bell País. Partint de la seua capital, la discreta i centreeuropea Bratislava, visitarem entranyables pobles.  Veurem històriques ciutats dominades per castells vigilant l’horitzó a l’aguait de turcs o tàrtars. La  bellíssima serralada Tatra  entre llacs i pics majestuosos, serà nexe d’unió entre les diverses parts del territori.  No deixarem de banda l’arquitectura de fusta de les esglésies grecocatòliques, Patrimoni de la Humanitat.

Inclou

 • Guia FPR
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Avió
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 04/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 15/07/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 30 €
 • Habitació individual + 250 €

Guia

Ens acompanyarà:

Àngels Mata
Història..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1280 € + 101 € de taxes


Programació

6 agost. Bratislava

Concentració a l’aeroport de Manises a les 11:00 h. Vol València-Viena. Trasllat a l’hotel. Passejada nocturna pel nucli antic de la capital d’Eslovàquia. Sopar. Hotel a Bratislava. 1 nit.

 

7 agost. Castells i pobles amb encant

Trasllat a Trencin. Dominat pel seu espectacular castell, va ser el lloc on més al nord arribaren els romans com ho testifica l’estela de Marc Aureli. Després visitarem el característic poble de Cicmany i el magnífic castell de Bojnice, inspiració de Walt Disney per a les seues creacions. Sopar. Hotel al PN del Tatres. 4 nits.

 

8 agost. El centre del país

Visita de la ciutat de Banská Stiavnica (Patrimoni de la Humanitat), on l’emperadriu Maria Teresa d’Àustria fundà la primera universitat tècnica del món. Després, el castell de Spis, el més gran d’Europa central. Sopar.

 

9 agost. La muntanya inesperada

El Parc Nacional Tatra està conformat per les més altes muntanyes dels Carpats. Ascendirem ‒si el temps ho permet‒ amb un espectacular telefèric al seu pic Lomniscky Stit (opcional) i després anirem a fer una passejada en barquetes al parc nacional Pienniny, que fa frontera amb Polònia. Sopar.

10 agost. L’orient eslovac.

La part més oriental del país guarda l’espectacular plaça de la ciutat de Bardejov, amb la seua església del segle XV. Aquesta ciutat emmurallada va prosperar gràcies al comerç del lli. Les esglésies rutenes de fusta de Ladomirova i Bodruzal ens descobriran una arquitectura de fusta d’una bellesa simple i pura. Totes les visites són Patrimoni de la Humanitat. Sopar.

11 agost. De llops i vampirs

Reprenent el camí de retorn a Bratislava, ens aturarem en el preservat poblet de Vlkolinec  ‒lloc de llops‒ (Patrimoni de la Humanitat). Aquest poblet és un assentament rural medieval completament conservat. Les seues cases de troncs de fusta i el paisatge que l’envolta amb pasturatges ens transportaran a una altra època. Visitarem el cinematogràfic castell d’Orava. Construït al segle XIII, va ser el castell del rodatge de la pel·lícula del cine mut Nosferatu. Sopar. Hotel a Bratislava. 2 nits.

 

12 agost.  Els xicotets Carpats

Ja instal·lats a Bratislava, farem una passejada en vaixell pel Danubi fins al castell de Devin, que visitarem. Continuarem amb un recorregut dels poblets dels xicotets Carpats.  Visita del poble vitivinícola de Sant Jordi.  Tornada a Bratislava. Sopar.

 

13 agost. Bratislava

La ciutat de Bratislava era coneguda pels germanòfons com a Pressburg. Des de la independència, ha renascut amb la ciutat vella convertida en un lloc on passejar,  gaudir dels seus palaus, les botigues ben assortides, i on deixar veure passar el temps a la vora d’una cervesa eslovaca. A la vesprada, vol de tornada a València. Arribada cap a les 23:00 h.Visitarem