El Líban en Pasqua. Les Escales de Llevant.


Del 01/04/2024 al 07/04/2024
7 dies
per persona 1545 Llista d'espera
 • Del 01/04/2024
  al 07/04/2024
 • 7 dies
 • Arqueologia
 • Història
 • Avió
 • Regions del Món

 • Vicent Climent

 • GUIA FPR

Descripció

El Líban en Pasqua. Les Escales de Llevant.

A un racó de l'est de la Mediterrània un xicotet país anomenat Líban intenta recompondre la seua fisonomia després de tants anys de guerres i catàstrofes. Coneguda antigament com la Suïssa d'Orient ha anat, amb l'arribada de la pau, recuperant part de la seua intensa vida acolorida que va tindre un temps. Terra de Cananeus i de Fenicis va participar a l'alba de la civilització. Biblos, Tir i Sidó foren brillants ciutats que van imposar el seu nom durant segles a cada port del Mare Nostrum. A l'època d'August va ser colonitzada pels romans, que feren de la regió una de les colònies més importants d'orient. Posteriorment el Cristianisme i el Califat Omeia completaren aquest puzzle multicultural que va ser - i és- el país actual. No podem deixar de parlar de les Croades que amb el seu regne de Jerusalem i el comtat de Trípoli portaren l'Europa al cor de l'Orient. Un país preparat per a ser descobert de nou al començar l’any.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • 5 sopars
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Entrades

Opcions

 • Habitació individual + 400 €
 • Assegurança cancel·lació + 60 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

GUIA FPR
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1545 €


Programació

1 abril. València – Beirut.

Concentració a les 16.30h a l’aeroport de Manises. Vol València-Beirut, via Istanbul. Hotel a Beirut. 6 nits.

 

2 abril. Becharré-els cedres i Monestir de Gozhaya. 

La muntanya libanesa va ser des del segle VII centre del Líban Cristià. La vall de la Kadisha és bastió de la Fe Maronita. Visitarem Becharré, principal vila de la vall amb encantadores cases de teules roges i tres esglésies. La casa museu de Khalil Gibran és objecte d'un autèntic culte. A només 6 km d'ací el bosc de Cedres és un veritable monument de la Natura d'on de tres-cents arbres dotze són mil·lenaris.Acabarem el darrer dia de l'any visitant el Monestir de Qozhaya, cristià maronita. Sopar.

 

3 abril. Byblos - Trípoli.

Biblos és considerada la ciutat més antiga del món. Habitada des del neolític va ser a l'època clàssica un gran centre religiós dedicat a Adonis amb unes relacions privilegiades amb l'Egipte. Farem una visita a la zona arqueològica que ens permetrà traçar la història de la vila des de l'època preurbana fins a l'ocupació croada: cases prehistòriques, temples amorrites, fenicis i romans, obeliscos, etc. La resta de la jornada la dedicarem a Trípoli. La ciutat vella es troba al voltant del castell croat de Sant Gil. Carrerons estrets i sinuosos formen el teixit urbà que aixopluga artesans de tota mena. També la modernitat ha arribat a la segona ciutat més gran del Líban amb les avingudes ocupades pels negocis més coneguts a tot el món. Sopar.

 

4 abril. Beirut – Beiteddine - Deir El Qamar.

Beirut existeix des de fa més de mil cinc-cents anys. Colònia Julia Augusta Felix Berytus va ser destruïda per un gran terratrèmol al s. VI. Després de la caiguda de l'Imperi Otomà l'administració del gran Líban va ser atorgada als francesos. Elegiren Beirut com a capital. Passejarem la ciutat per descobrir els seus secrets, esglésies, mesquites la plaça dels martirs etc. Després anirem cap la regió de Chouf, anomenada també el Xicotet Líban. Aquest territori està format per muntanyes plenes de vida amb oliveres, figueres i vinyes. Beiteddine -que significa la casa de la Fe- va ser fins al segle XIX la capital libanesa sota el domini dels emirs Chehab. Símbol nacional del país, és un dels llocs més visitats al Líban.  Sota l'ombra de la muntanya el poblet de Deir El-Qamar- el convent de la Lluna- ens presenta un quadre de gran bellesa. Va ser també residència dels emirs Maan que regnaren als segles XV i XVII. Entre els seus carrerons compta amb deu esglésies: set maronites, dos greco catòliques i una ortodoxa. No ens perdrem un passeig per aquest lloc fabulós. Sopar.

 

5 abril. Sidó. Tir.

Dia dedicat a l'antiga Fenícia. A Sidó ens trobarem amb la història de les croades al Castell de la Mar o de Sageta. La fortalesa marítima construïda pels templers està situada en un illot que va servir d'últim refugi als sobrevivents de l'assajament de Sant Joan d'Acre. El soc de Khan-el-franj ens recordarà la perenne vocació comercial de les ciutats fenícies del Llevant. Després Tir. Ciutat que va ser la principal vila fenícia des del primer mil·lenni abans de Crist i anomenada en la Bíblia pels grans profetes. Dinar en restaurant local. Tindrem temps de descobrir la ciutat vella i les fabuloses restes romanes, així com l'encantador portet de pescadors que ha conservat. Al voltant de la vila els campaments "provisionals" de refugiats palestins esperen encara el seu destí. Sopar.

 

6 abril. Anjar – Ksara - Baalbek

Les ruïnes d'Anjar, supèrbia ciutat Omeia, obrirà el nostre dia a la Bekaa.Descobrirem les ruïnes arquitectòniques de l'època dels Omeies. La pedrera de Hajjar el Hibla o Roca de la Doma Embarassada, aquest monòlit és considerat una de les roques més grans mai tallades per l'home.Situada al nord de la plana de la Bekaa, Baalbek és un dels llocs més espectaculars d'una visita al Líban.Etapa de la ruta entre la Mediterrània i Mesopotàmia, a 1.100 m d'altitud va ser fundada Heliòpolis, hui Baalbek. A l'època hel·lenística i romana va conéixer el seu desenvolupament més importat. Va ser també un dels llocs de culte més prestigiosos del món Antic. Admirarem els temples de Venus de Júpiter i de Bacus abans de descobrir les pedreres d'on s'extragueren blocs de més de 2000 tones. Sopar.

 

7 abril. Tornada

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Beirut i vol cap a València. Arribada sobre les 12h.

 

***IMPORTANT: CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES***

 Visitarem