Atenes-L’àtica-L’argòlida-Illes Saròniques.


Del 01/04/2024 al 08/04/2024
8 dies
per persona 1830 Últimes places lliures
 • Del 01/04/2024
  al 08/04/2024
 • 8 dies
 • Avió
 • Escultura
 • Història
 • Clàssic

 • Santi Tormo

 • Guia Local.

Descripció

Atenes-L’àtica-L’argòlida-Illes Saròniques.

Vos proposem celebrar les festes de Pasqua a la fabulosa i mítica Atenes complementada amb excursions per l'Àtica, l’Argòlida i les illes del golf Sarònic. Bressol de la nostra civilització, Grècia no és un país com els altres. Allí naix una gran part de la cultura occidental des de la filosofia a l'art. Visitarem els llocs imprescindibles de la megalòpoli actual: l'Acròpolis amb els seus monuments, el barri de plaka, vital i replet de grans atractius històrics, el Museu de l'acròpolis i el de vegades deixat de banda Museu Benaki. Pujarem al turó de Filopapo per gaudir de les millors vistes de l'acròpolis i la ciutat. La regió Atenès té una gran quantitat d'atractius: El cap Sunio, el temple de Braurion, el medieval monestir de Dafni, etc. En el golf Sarònic apareixen unes illes fantàstiques  Egina on trobarem un dels temples millors conservats de l'antiguitat el d'Afaia. La marinera illa de Hydra i l’encantadora Poros.  A més visitarem l’antiga capital Nauplio així com Corint. Tot un fascinant viatge per gaudir al retorn de la llum  del millor del món antic.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Entrades
 • Excursió amb vaixell
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Assegurança de viatge
 • 2 Mitjes Pensions

Opcions

 • Habitació individual + 400 €
 • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1830 € + 65 € de taxes


Programació

1 abril. Vol Barcelona - Atenes.

Eixida des de Nuevo Centro (Expo Hotel) a les 11.00h. Trasllat amb bus cap a l'aeroport del Prat. Vol directe Barcelona - Atenes. Arribada a les 21.30 a Atenes. Hotel al centre. 

 

2 abril. Atenes. L’acròpolis-Museu Acròpolis. L’àgora.

Després de desdejunar amb els nostres guies començarem la visita a l'Acròpolis on visitarem les obres mestres del segle V aC: Els propileus, el temple d'Atena Nike, l'Erecteu i finalment el Partenó. Des de dalt vorem l'odio romà d'Herodes Àtic, el monument a Filopapus, el Pnyx, que és la terrassaon es celebraven les assembleespúbliques. Després continuarem amb la visita del Nou Museu de l'Acròpolis, inaugurat l'any 2009. És una moderna estructura de cristal que contrasta amb les obres exposades a l'interior. En Acabar visitarem l'àgora grega o àgora antiga. Destaca el temple d'Hefestos. Dinar per lliure a Monastiraki. Més tard temps lliure. Sopar.

 

3 abril. Atenes. Museu Benaki-Excursió Bauronia-Cap Súnion.

Anirem a la plaça Sintagma per conéixer el Museu Benaki. El milionari grec Antonios Benakis fundà aquest museu l'any 1931. La col·lecció inclou obres des de l'any 3000 fins a principis del segle XX i està ordenat de forma cronològica. Al llarg de quaranta sales estan exposades joies, talles de fusta, peces bizantines, obres de El Greco, etc. Després eixirem cap al Santuari d'Artemisa Brauronia. Aquest santuari es va establir per primera vegada al voltant de l'any 3500 aC. Durant el regnat de Pisístrat al segle VI aC el Brauroneion, santuari d'Artemisa Brauronia es va establir a l'acròpolis i des d'allí eixien les dones en processó fins al que hui anem a visitar. Per acabar el dia anirem al Cap Sunion on trobem el temple de Posidó i que mira el mar obert. Tindrem una bellíssima posta de sol.

 

4 abril. Creuer Pel Golf Sarònic-Egina-Hydra-Poros

Tenim un dia al golf Sarònic. Des del Pireu agafarem un vaixell per anar a la xicoteta illa d'Egina. Aquesta illa és la terra d'Aquil·les. Visitarem el famós temple d'Afaia ubicat sobre un puig cobert de pins, també construït per Ictinus i Cal·lícrates. Des d'allí es crea un triangle sagrat, ja que els dies clars es veu l'acròpolis i el temple de Posidó al cap Súnion. La capital és un poblet grec encisador on es venen els pistatxos a mansalva.Després visitarem les illes d'Hidra amb la ciutat en mirador sobre la badia, tota ella d'un encant fora del comú, Poros és la més llunyana de les tres. A la vora del Peloponés la capital és com de postal. Tornada a Atenes. Sopar.

 

5 abril. Corint-Acrocorint-Nauplia

Eixirem cap elcanal de Corint que facilita el pas del golf de Corint al Golf Sarònic. Després anirem a Acrocorint. Lloc de gran altura i quasi mai visitat per la calor que fa en altres èpoques de l'any i que ara podem gaudir plenament. Les ruïnes de Corint seran el complement absolut d'aquesta excursió amb les restes del temple també a Apol·lo, l'odèon, l'amfiteatre, etc. Després anirem a la primera capital de la Grècia independent: Nauplia i temps lliure. 

 

6 abril. L’argòlida-Micenes-Epidaure-Nemea

En l'Argòlida farem dues visites indispensables quan es viatja  per Grècia. El teatre d'Epidaure, sensacional, edificat al segle IV aC per acollir els Asclépéia, concurs en honor del déu metge Asclepi. A prop Micenes. Lloc arqueològic de primera magnitud i que despertà de nou al món després de les "excavacions" de Schliemann. La porta dels lleons és mundialment coneguda. Nemea era un santuari de Zeus i era on es celebraven els jocs Nemeus. Visitarem el lloc arqueològic ple de records de l'antiguitat clàssica.

 

7 abril. Monestir De Dafni-Eleusis.

Eixirem cap al Monestir de Dafni. Monestir del segle XI situat als afores d'Atenes i que es troba en una via històrica que unia la ciutat d'Eleusis, on el celebraven els ritus mistèrics ambAtenes. Sabem que abans de ser temple cristià era un temple dedicat a Apol·lo. Té meravellosos mosaics com els de la Nativitat, la crucifixió i la Resurrecció.Enfront de l'illa de Salamina està Eleusis. La seua història va lligada a la d'Atenes. En ella es celebraven els ritus mistèrics que es posaren de moda entre l'aristocràcia i les classes més poderoses. Fins als emperadors romans participaren d'ells. Les invasions bàrbares acabaren amb els temples i la ciutat va desaparéixer de la Història. Descobrirem el que se sap d'aquests ritus i de l'àrea arqueològica. Nit a Atenes.

 

8 abril. Atenes. Vol Atenes-Barcelona.

Tindrem temps lliure per fer un passeig pels llocs que encara no hem vist. A l’hora indicada anirem a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona. En arribar amb el nostre bus tornarem a València.

 

***TAXA TURISTICA D'HOTELS A GRÈCIA NO INCLOSA I DE PAGAMENT OBLIGATORI EN DESTÍ***Visitarem