Albània. El país de les àguiles.


Del 15/06/2019 al 24/06/2019
10 dies
per persona 1295
 • Del 15/06/2019
  al 24/06/2019
 • 10 dies
 • Avió
 • Gran viatge
 • NOVETAT
 • Mitja pensió.

 • Vicent Climent

 • Guia Local.

Descripció

Albània. El país de les àguiles.

Després de sofrir durant anys un dels règims totalitaris més rigorosos d’Europa, Albània ha començat a mostrar al món el seu patrimoni. País d’encreuament entre l’Orient europeu i Occident, passà de ser la província romana de la Il·líria a província bizantina i després a formar part de l’imperi Otomà. En FPR us convidem a descobrir aquest país arraconat entre les altes muntanyes dels Alps Dinàrics i les platges del Jònic. Un viatge per a gaudir de l’art i del paisatge d’un territori encara sense les aglomeracions del turisme de masses. Passaran davant els nostres ulls les empremtes deixades per les civilitzacions que han habitat aquestes terres. Ruïnes greges, basars orientals, esglésies ortodoxes, mesquites otomanes, castells medievals, pobles balcànics d’un encant salvatge, els búnquers de la dictadura... i tot emmarcat entre el blau turquesa del Mediterrani i les remotes muntanyes dels Balcans. I Mirëpritur!

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Hotel
 • Vol directe des de València

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 27/09/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 31/05/2019

Opcions

 • Habitació individual + 200 €
 • Assegurança cancel·lació + 40 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1295 € + 245 € de taxes


Programació

15 juny. Vol València-Tirana

Concentració a les 10.30 h a l’aeroport de Manises. Vol València-Tirana, via Istanbul. Trasllat a Kruja. Hotel a Kruja. Sopar.

 

16 juny. Kruja i el Parc Nacional Valbone

Encetarem el nostre viatge visitant la ciutat de Kruja, a prop de Tirana. D’aquesta ciutat destacarem el trafegós basar i la fortalesa amb la ciutadella. Després agafarem el camí cap al Parc Nacional de Valbona. Joia dels Alps dinàrics amb paisatges d’una bellesa impressionant. Gaudirem de les cascades i de la vall, fent-hi alguna passejada i respirant l’aire pur dels Balcans. Hotel a Valbona. Sopar.

 

17 juny. Del llac Koman a Shkodra

La presa que es va fer al riu Drini, el més llarg del país, va formar el llac Koman. Amb un vaixell el recorrerem cap al sud per una zona totalment verge i salvatge, envoltada d’altes muntanyes, cascades, etc. Després dinarem en l’agroturisme d'un poblet, en què tastarem el seu fabulós menjar. A la vesprada, arribarem a Shkodra, a la vora del llac que li dóna nom, i passejarem pel centre de la ciutat on es barregen esglésies i mesquites. Hotel a Shkodra. Sopar.

 

18 juny. Tirana

Tirana és la capital d’Albània i ofereix una varietat llarga d’activitats, museus i monuments per explorar. A la plaça principal de la ciutat, al llarg de l'avinguda anomenada Els Màrtirs de la Nació, es troben la majoria dels punts d’interés de la capital. Tot i que té un passat romà, la Tirana moderna va ser fundada com una ciutat otomana en 1614 per Sulejman Bargjini i es va convertir en capital del país en 1920. Visitarem les principals atraccions de la ciutat i donarem temps lliure per a bambar al nostre aire i fer alguna compra. Hotel a Tirana. Sopar.

 

19 juny. Korça

Continuem el nostre periple pel país baixant cap la ciutat de Korça. Va ser fundada en l’edat mitjana i ha conservat un basar molt important, ja que les caravanes cap a Grècia o Rússia feien parada en aquesta vila. També és el primer lloc on es van obrir les primeres escoles al país. Farem un recorregut per la localitat per veure la catedral, la mesquita, el museu d’art medieval, així com el recentment restaurat basar. Hotel a Korça. Sopar.

 

20 juny. Gjirokaster

Més cap al sud recorrerem la vall del riu Viosa. Ens detindrem a la ciutat de Permet. Després arribarem a Gjirokaster –UNESCO–. La coneguda com a Ciutat de Pedra. Té entre el seu patrimoni centenars de cases i torres d’estil otomà amb sostres de pedra, balcons de fusta, etc. Dominant el poble, la ciutadella del segle XII. Visitarem una casa del segle XVIII on prendrem el típic café turc. Hotel a Gjirokaster. Sopar.

 

21 juny. Butrint – Saranda

Ben a prop de Gjirokaster es troba l’església de la dormició de la Verge, de l'època del Despotat de l’Epir del segle XIII, la visitarem. En el nostre camí cap a la costa, ens detindrem al brollador anomenat de l’Ull Blau, al riu Bistrica. Dinarem a la vora del mar Jònic, on podrem tastar les famoses clòtxines de Butrint, que serà la nostra següent parada. Butrint va ser colònia romana i lloc d’estiueig de l’elit de l’època. Hotel a Saranda. Sopar.

 

22 juny. Costa jónica - Vlora

El dia de hui estarà dedicat a recórrer la costa. Farem unes quantes parades per gaudir del mar. La carretera voreja la muntanya amb el Jònic com a teló de fons. Ens aturarem al castell d’Alí Pasha, que domina una xicoteta península. També veurem els famosos búnquers de l’era d’Enver Oxha. El Parc Nacional Llogara es troba ja entre l’Adriàtic i el Jònic i gaudeix d’un microclima molt particular amb els vents frescos del mar i els corrents d’aire de les muntanyes. A la vesprada, ja a Vlora passejarem pel centre de la ciutat. Hotel a Vlora. Sopar.

 

23 juny. Apol·lònia, Berat, Tirana

El parc arqueològic més gran del país es troba a Apol·lònia. Empori comercial grecoromà ha conservat algunes de les ruïnes més importants d’Albània. El museu està dins del monestir de la Verge –segle XIV–. Després, anirem a Berat, la Ciutat de les Mil Finestres –Unesco–. La visitarem i hi dinarem. A poqueta nit, arribarem a Tirana. Acabarem el viatge amb sopar i espectacle folklòric albanés. Hotel a Tirana. Sopar.

 

24 juny. Vol Tirana-València

Trasllat a l’aeroport. Vol València-Tirana, via Istanbul. Arribada a València cap a les 16.30 h.Visitarem