Malta. Dues illes, un continent
CAP D'ANY 23/24


Del 28/12/2023 al 02/01/2024
6 dies
per persona 1430 Llista d'espera
 • Del 28/12/2023
  al 02/01/2024
 • 6 dies
 • Avió
 • Història
 • Arquitectura
 • Ciutat amb encant

 • Marisa Pellicer

 • Guia Local.

Descripció

Malta. Dues illes, un continent

Al centre de la Mediterrània, com una porta que obri i tanca les dues parts de la nostra mar es troba Malta. Un xicotet grup d'illes solitàries, centrals, amb un clima quasi tot l'any suau per la seua latitud. Hem preparat un especial per aquest Cap d'Any on descobrirem el millor que ens ofereix aquest intens país. La Valleta, capital barroca, com les altres petites viles de l'arxipèlag que ens conten una història fascinant d'aquella molt antiga civilització megalítica, de la cultura romana-bizantina, àrab, dels cavallers de l'orde de Sant Joan, de Carles I. Tots han deixat empremta. Un viatge de Cap d'Any pels apassionats de la Història i l'Art.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • 2 sopars
 • Guia local
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat

Opcions

 • Habitació individual + 300 €
 • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Guia FPR, profesora d'alemany..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1430 € + 78 € de taxes


Programació

28 desembre. Un passat prehistòric

Eixida a les 05.30h des de València (Nuevo Centro) trasllat a l’aeroport de Barcelona. Vol directe Barcelona – La Valleta. En arribar a Malta començarem visitant els temples prehistòrics que són patrimoni de la humanitat. Malta és coneguda per la riquesa del seu passat arqueològic. Aquest  viatge cultural ens portarà als temples megalítics deĦaġar Qim, Mnajdra,  i Tarxien. Aquestes construccions prehistòriques monumentals construïdes durant els mil·lennis IV i III aC es distingeixen per la diversitat de la seua planta, la seua articulació arquitectònica i la decoració. Aquests elements que decoren l'interior consisteixen en panells amb forats perforats i baixos relleus que representen motius d'espirals, plantes o animals. Tots demostren un alt nivell de coneixements. Hotel a Sliema, 5 nits. Sopar.

 

29 desembre. Les tres ciutats i la Valleta

A la descoberta del Gran Port oposat a Valleta: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Ací els Cavallers de Sant Joan es van establir en 1530. A Vittoriosa farem un passeig pels seus carrers estrets a l'ombra dels seus edificis històrics, incloent-hi els primers albergs de les distintes llengües en què estava dividida l'Orde de Cavallers. Sant Llorenç i el palau de l'inquisidor són alguns dels edificis que podrem vore. En Cospicua també passejarem els carrers històrics i en Senglea tindrem un temps en els cuidats jardins i el Belvedere de la badia. Després dinarem per lliure ja a la Valleta. Eixa vesprada caminarem la capital maltesa on visitarem la cocatedral de Sant Joan, i anirem descobrint palaus, com l'alberg d'Aragó, els jardins de Barraca, el carrer de la República o la Infermeria.

 

30 desembre. Medina i penya-segats de Dingli

Visitarem l'església de Mosta amb una de les cúpules més grans d'Europa, la fortalesa medieval de Mdina amb els seus carrers estrets que ens conduiran als imponents bastions des d'on tindrem unes vistes magnífiques i Rabat, ciutat d'innegable ressonància àrab ii passejarem pels penya-segats de Dingli, des d'on vorem la posta de sol.

 

31 desembre. L’est de l’illa. La Gruta Blava

L'últim dia de l'any visitarem tres ciutats de l'illa. A l'est Mrsaskala, portuària, on passejarem pels seus carrers. Marsaxlok veïna de l'anterior i també marítima. Els seus carrers reben una brisa de mar constant. També farem -si l'oratge ho permet- un passeig en vaixell a la Gruta marina blava. A la vesprada tornarem a l'hotel per a tindre un temps lliure i preparar-nos per al sopar de Cap d'Any.

 

1 gener. Gozo

Inaugurem l'any amb una visita a l'illa de Gozo. Agafarem el vaixell en Cirkewwa, situada en l'extrem oest de l'illa. 25 minuts de navegacióamb el ferry i arribem. Durant aquest trajecte podem vore la xicoteta illa de Comino. En arribar creuarem l'illa per visitar la badia de Dwejra, un lloc de gran bellesaon podem vore Fungus Rock. Visitarem la ciutadella de Rabat i acabarem les visites en Xlendi un dels típics pobles de pescadors de Gozo. Tenim el dinar inclòs en aquest dia. Tornarem a la vesprada a l'illa de Malta.

 

2 gener. Sliema

Temps lliure fins al trasllat a l’aeroport. Vol directe La Valleta - Barcelona. En arribar trasllat en bus propi a València.Visitarem