Llenguadoc - La Camarga. Escapada de Pasqua.


Del 13/04/2023 al 17/04/2023
5 dies
per persona 690 Últimes places lliures
 • Del 13/04/2023
  al 17/04/2023
 • 5 dies
 • Bus
 • Clàssic
 • Escapada
 • Natura
 • Regions d'Europa

 • GUIA FPR

Descripció

Llenguadoc - La Camarga. Escapada de Pasqua.

Hem preparat una llarga escapada al Llenguadoc i la Camarga en aquests dies de Pasqua per conèixer una de les regions més dinàmiques i autèntiques de França. Situades a la vora de la Mediterrània comparteixen amb nosaltres eixa llum que el Mare Nostrum ens regala cada dia. Montpeller va ser lloc de naixement del rei Jaume Ii senyoriu vinculat durant segles a la Corona d'Aragó. La Camarga és una terra baixa, plana, de llacunes i estanys, de vents intensos, vius, que netegen el cel i deixen una atmosfera transparent, de blaus nítids. L'interior ens regala les poc conegudes muntanyes de l'alt Llenguadoc. Serres que van dels aspres mediterranis a boscos premuts de verds perennes. Una escapada amb tot l'encant d'una França plena del sabor del sud.

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 01/03/2023

Opcions

 • Habitació individual + 140 €
 • Assegurança cancel·lació + 35 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 690 €


Programació

13 abril. Montpeller - L’Antigone.

Concentració a les 08.00h del matí a Nuevo Centro. Eixirem de matí cap a Montpeller. Parerem a dinar pel camí. En arribar farem un passeig pel barri d'Antigone a Montpeller. Construït al lloc d'un antic terreny militar en els anys 80, s’estructura al voltant d’un carrer de vianants d'un quilòmetre de llarg destinat a unir el nucli antic amb el riu Lez. L'arquitecte Ricardo Bofill ha volgut retre homenatge a l'Antiguitat, fent servir un joc de perspectives i una combinació d'espais que suggereixen un retorn als orígens de la tradició cultural i arquitectònica del Mediterrani. El tamany de les seues places està definida per les lleis geomètriques de la proporció i l'harmonia. Hotel a Montpeller. 4 nits.

 

14 abril. Montpeller

Montpeller ha recuperat durant els últims anys el centre la ciutat, restaurant i posant al dia nombrosos edificis que fan d'aquesta ciutat mediterrània un lloc preeminent en les visites del sud de França. Dedicarem el dia en descobrir els indrets més interessants de la vila. El vell Montpeller des de la place de la Comédie es desplega per carrers i carrerons plens d'encant i amb una intensa vida estudiantil. Hotels particulars van puntejant aquest barri. Destacarem la promenade du Peyrou i sobretot la Catedral de sant Pere que és l'única de la ciutat que no va ser destruïda per la Revolució. Donarem temps lliure per gaudir d'alguna de les terrasses de la ciutat.

 

15 abril. La Camarga.

Farem un recorregut pels indrets més interessants del parc natural de la Camarga, entre altres visitarem la ciutat medieval d’Aigües Mortes, de la qual, cal esmentar les impressionants muralles que l'envolten. Tot seguit el poble i l’església de Santes Maries de la Mar, amb gran semblança amb les Torres de Serrans de València.

 

16 abril. De l’alt Llenguadoc a la Mediterrània. Sète.

Començarem visitant Valmagne, que avui ens permet contemplar, en gran mesura, el cenobi que conegué Jaume I. Fi d’etapa al camí de Sant Jaume, Sant Guilhem del Desert és un encantador llogaret on trobarem les restes del què fou una important abadia; visitarem l’església i la cripta que es remunta al segle VIII, dinarem en el poble. Tot seguit anirem cap al mar per fer un passeig per Sète. Al peu del Mont St-Clair és la pàtria de Paul Valéry- soterrat al cementiri marí- i de Georges Brassens.  Passejarem la ciutat sobretot pel port antic. Sète també és famosa a França per les seues clotxines. Tornada a Montpeller.

 

17 abril. Narbona. Tornada a València.

Eixirem de matí cap a Narbona fer per passejar la ciutat vella. El canal de la Robine posa un fil d'aigua al centre de la ciutat. Anirem descobrint els llocs més interessants de la magnífica i antiga capital de la Narbonesa. El Palau dels bisbes i la Catedral de Sant Just seran els eixos i punts fonamentals de la visita. Després encetarem el camí cap a València.Visitarem