Llista d'espera

Compromís de Casp i fira medieval.

Terres d’oliveres entre les serres ibèriques i l’últim tram de l'Ebre a l'Aragó. Paisatges rogencs de secà. Camps d’hortalisses i fruiters, aspror dels erms. El Baix Aragó és una terra dura i amable al mateix temps. Hem preparat un cap de setmana per a descobrir la terra on Jaume I va planificar la conquesta de València, la terra on va tindre lloc el celebèrrim Compromís de Casp, en què va ser elegit Ferran d’Antequera com a rei de la corona d’Aragó.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 2
  dies

  2 dies

  Del 30/06/2018 al 01/07/2018
 • Compromís de Casp i fira medieval.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
160

2 dies

30/06/2018

01/07/2018

+ Info

Queden poques places

Estònia. La llum dels boscos boreals.

Situada a la part nord-est de la mar Bàltica, Estònia és un d’aquells llocs del món en què, després d’haver-hi tornat, es té la impressió d’haver descobert una xicoteta meravella. Aquest país, un poc a banda, guarda ciutats excepcionals: la seua capital Tallin, amb una de les muralles medievals millor conservades de la Terra i amb un centre històric de primer ordre; Tartu, vila estudiantil i garant de les seues tradicions, i Pärnu, la capital costanera, encantadora amb les seues cases de fusta i un mar sempre present. Al seu costat, hi ha el bosc boreal, que ho ompli tot, que ho impregna tot amb un alé de misteri que fan que de la visita al país siga un goig. Si a aquests ingredients afegim la seua història, que ens conta el pas de tots aquells pobles que la dominaren: danesos, alemanys, russos... i amb ells la diversitat de castells, ruïnes medievals, granges històriques i tot envoltat d’un paisatge bucòlic de boscos i llacs, l’èxit està garantit. Volem que ens acompanyeu per a commemorar l’estiu, amb unes nits (quasi) blanques plenes d’encant i harmonia, per a gaudir amb serenitat i felicitat de les llums i la frescor del nord. Benvinguts a Estònia. El País Tranquil.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 07/07/2018 al 14/07/2018
 • Estònia. La llum dels boscos boreals.

 • Guia

  Ens acompanyarà Joan Grifoll, Guia de muntanya i Història.
1340

8 dies

07/07/2018

14/07/2018

+ Info

Queden poques places

L’Adriàtica Musical. “Les Marques” borgianes.

Endinsar-se en una Itàlia més rural i autèntica continua sent perfectament possible a través de camps i xicotetes muntanyes en les proximitats de la costa adriàtica. Aquesta regió té una vida cultural i musical molt activa, però el seu atractiu més interessant és el dia a dia de la seua gent: el mercat, les trattories, la pizza en cada cantó, les botigues de pasta fresca... en definitiva, un retrat de la verdadera vida italiana lluny de les grans ciutats.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 19/07/2018 al 26/07/2018
 • L’Adriàtica Musical. “Les Marques” borgianes.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1250

8 dies

19/07/2018

26/07/2018

+ Info