Yunnan i Xian. La Xina multicultural.


Del 03/08/2019 al 17/08/2019
15 dies
per persona 3220
 • Del 03/08/2019
  al 17/08/2019
 • 15 dies
 • Avió
 • Gran viatge
 • Mitja pensió.
 • Història

 • Santi Tormo

 • Guia Local.

Descripció

Yunnan i Xian. La Xina multicultural.

Les regions del sud-oest de la Xina  abriguen una riquesa cultural i natural incomparable. Entre elles es troba Yunnan  , que  és d'una arquitectura atípica amb  paisatges sublimes. Un mosaic de colors que van des de les terrasses de Yuanyang a la blancor de les  stupes de Dali. Ens aproparem al descobriment de Zhongdian i la seua cultura tibetana. Les minories ètniques del país, com els Bai, també ens presentaran  un univers de sabors diferents. Tot un recorregut per una de les regions de  la Xina més autèntiques i al mateix temps exòtiques, que aporten en poc de temps una gran experiència al  mateix cor d'Àsia. També aprofitarem el nou tren ràpid per fer una escapada a  Xian, lloc que guarda el mausoleu de Qin Shi Huang i els mundialment coneguts "guerrers de terracota". Un viatge a la Xina més multicultural i sorprenent.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 06/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 08/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 550 €
 • Assegurança cancel·lació + 70 €
 • Visat + 126 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3220 € + 340 € de taxes


Programació

3 agost. Vol Madrird - Chengdu.

Eixida des de Nuevo Centro. Trasllat a l’aeroport de Barajas. Vol transcontinental a Madrid -Chengdu. Nit a bord.

 

4 agost. Chengdu. Megalòpolis picant.

Arribada a Chengdu, megalòpolis  xinesa, capital del Shixuan i del “menjar picant.” Farem una visita al famós carrer Jinlí, que ens transportarà al vell Chengdu. Antigues residències xineses, cases de te, posades, etc. ens introduiran en la mil·lenària cultura xinesa. Després el temple de Wuhou,construït en memòria del marquès de Wu, estrateg i primer ministre. Ha estat restaurat des del segle IV diverses vegades. Hotel a Chengdu. Dinar.

 

 

5 agost. Xian.

El tren d'alta velocitat ens portarà a Xian. Capital de la província de Shaanxi va ser al passat una de les ciutats que formaven part de la ruta de la seda. Amb una gran població musulmana visitarem aquest dia la gran pagoda de l'oca silvestre així com la Gran mesquita. Dinar. Hotel a Xian.

 

6 agost. Xian. Un exèrcit etern.

L'any 1974 es van descobrir els famosos guerrers de terracota, un "exèrcit" d'una dimensió inimaginable més de 8000 guerrers i dos carros de bronze guiats per un conductor imperial. Visitarem el museu i les diverses foses on es troben aquesta tropa "fantasma". Després vol a Kunming. Dinar. Hotel a Kunming.

 

7 agost. Yunnan. Dels boscos de pedra al país de l'arròs.

Gaudirem del "Bosc de Pedra" format per un estrany fenomen geològic que data de 270 milions d'anys. Després continuarem cap al sud apropant-nos al Vietnam per arribar de vesprada. Dinar. Hotel a Yuanyang. 2 nits.

 

8 agost. Yuanyang. Arrossars celestes.

 

De bon matí eixirem cap  a les terrasses arrosseres de Laohuizui, reputades com les més boniques de la Xina, on la minoria Hani ha aconseguit harmonitzar la humanitat amb la natura. També visitarem un poblat d'aquesta minoria i els seus magnífics mercats plens de color. Dinar.

 

9 agost. Tuanshan i el pont Shuanglong.

Ens traslladarem a Kunming – 7 hores-  i de camí visitarem el preciós i autèntic poble de Tuanshan. També gaudirem del fabulós pont de Shuanglong , literalmente significa dracs dobles-pels dos rius- i va ser construït al Segle XVIII i ampliat al S. XIX. Dinar. Hotel a Kunming.

 

10 agost. Les Pagodes i Dali.

Agafarem el tren d'alta velocitat Kumning-Dali. En arribar realitzarem un interessant creuer amb vaixell pel llac Erhai. Tot seguit visitarem el símbol de la ciutat, les tres meravelloses pagodes bastides als segles IX i XI. Per concloure les antigues muralles i el famós carrer "dels estrangers "a la ciutat vella de Dali. Dinar. Hotel a Dali.

 

11 agost. La ciutat Màgica. Lijiang.

Visitarem el característic poble de Xizhou, passejarem la ciutat vella de Lijiang, poblada pels "Naxi". Curiós l'urbanisme del nucli antic, travessat per canals d'aigua, tot ell bastit de pedra i rajola. Dinar. Hotel a Lijiang. 2 nits.

 

12 agost. Paisatges d'altura. Les muntanyes Yu-long.

El dia de hui visitarem les Muntanyes nevades de Ylong, pujarem i baixarem amb el telefèric, per poder apreciar el paisatge de muntanyes i les glaceres.-si l'oratge ho permet-.Per la vesprada ens aproparem a poble de Baisha per poder visitarl els murals  de més de 500 anys de l'època Ming.  Dinar.

 

13 agost. Cap els Himalaies. Gorgs del Salt del Tigre

Ens endinsarem gaudint de majestuosos paisatges cap a la mítica Shangri-la. Farem parades en les impressionants Gorges del "Salt del Tigre" amb la seua pròpia i curiosa llegenda, entre titànics penya-segats. La natura en estat lliure. Dinar. Hotel a Zhongdian 2 nits.

 

14 agost. Reflexió budista. Zhongdian – Shangri-La.

Visitarem el monestir Budista de Ganden fundat al segle XVII, conegut com el "Potala Menor”, de vesprada farem una excursió al Parc nacional "Pu Da Cuo" amb llacs d'un blau encisador i muntanyes de més de 4000 metres, un lloc on la natura triomfa amb tota la seua esplendor. Dinar.

 

15 agost. Del Llac Napa a Chengdu.

Agafarem el vol de Zhogdian a Chengdu. Abans però visitarem el llac Napa i en arribar a Chengdu  temps lliure. Dinar. Hotel a Chengdu.

 

16 agost. El Buda i els ossos.

El nostre últim dia a la Xina visitarem el Centre de Cria de l'ós Panda, únic al món i situat dins l'àrea metropolitana de la capital. A la vesprada farem una excursió per vore el Gran Buda de Leshan, que és l'estàtua de Buda més gran al món. Dinar. Trasllat a l’aeroport i nit a bord.

 

17 agost. València.

Arribada a Madrid i trasllat a València. Arribada cap a les 13.00h
 Visitarem