L’Adriàtica Musical. “Les Marques” borgianes.


Del 19/07/2018 al 26/07/2018
8 dies
per persona 1250
 • Del 19/07/2018
  al 26/07/2018
 • 8 dies
 • Música
 • NOVETAT
 • Avió
 • Arquitectura

 • Xavier Vidal

Descripció

L’Adriàtica Musical. “Les Marques” borgianes.

Endinsar-se en una Itàlia més rural i autèntica continua sent perfectament possible a través de camps i xicotetes muntanyes en les proximitats de la costa adriàtica. Aquesta regió té una vida cultural i musical molt activa, però el seu atractiu més interessant és el dia a dia de la seua gent: el mercat, les trattories, la pizza en cada cantó, les botigues de pasta fresca... en definitiva, un retrat de la verdadera vida italiana lluny de les grans ciutats.

Inclou

 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • 3 Mitjes Pensions
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 20/03/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 25/06/2018

Opcions

 • Habitació individual + 220 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1250 € + 76 € de taxes


Programació

19 juliol. Ascoli Piceno

Concentració a les 05:00 h a l’aeroport de Manises. Vol directe a Roma. Trasllat a Ascoli Piceno, meravellosa ciutat medieval, considerada una de les més monumentals d'Itàlia. Esguitada de torres i campanars, i envoltada en el càlid color daurat del travertí que revist quasi tot el nucli històric. Trasllat a Ancona. Hotel a Ancona. 7 nits. Sopar.

 

20 juliol. Pesaro. Gradara

Pesaro. (UNESCO). Ciutat de la Música, on Rossini és l’ambaixador de la bellesa italiana. Pesaro té música en totes les seues formes, la clàssica i les més populars, i sonen al centre, a les places, onsevol. Visitarem la sinagoga sefardita i el Museu Italià de la Música.

 

21 juliol. Gubbio. Grotte di frasassi 

Ciutat medieval, rica en antigues tradicions, magnífic el Palau dels Cònsols, esplèndida la plaça suspesa; en el museu podrem gaudir de l’studiolo del duc,  idèntic a l’original, que està exposat en el Metropolitan Museum de Nova York; trobarem en el centre històric tallers de bons artesans de ceràmica, cuir i ferro; la cuina de Gubbio està perfumada de l’aroma de la tòfona blanca.

 

22 juliol. Portonovo. Macerata. (Òpera)

Al matí farem una xicoteta excursió a peu per l’anella de Portonovo baix els impressionants penya-segats del Monte Conero, una passejada bellíssima a la vora de la mar Adriàtica. En acabant, embarcarem en el vaixell turístic a Numana. A la vesprada, La traviata degli specchi al Sferisterio, una impressionant arena a l’aire lliure adaptada a l’òpera, d’apreciable acústica i situada al centre històric de la ciutat, on se celebra la temporada lírica italiana d’estiu.

 

23 juliol. Ancona. Osimo

Ancona, situada en un promontori que arriba fins al mar i que forma una cala, era el lloc ideal per a construir un port. Visitarem la catedral de Sant Ciriac, l’arc de Trajà, la llotja i el Passeto. A la vesprada Osimo, és la terra del Rosso Conero. Un vi negre rubí amb la seua intensa aroma i el seu sabor afruitat.

 

24 juliol. Urbino. Fossombrone

Immersa entre suaus tossals sorgeix Urbino (UNESCO), ciutat d’immensa riquesa històrica i artística. Envoltada per una llarga muralla i adornada amb bonics edificis de pedra i atovó. Urbino es va convertir en el bressol del Renaixement en ser l’atracció dels més il·lustres estudiosos i artistes, tant italians com estrangers, Piero de la Francesca, Alberti, Bramante i Rafael. Sopar a l’hotel.

 

25 juliol. Recanati. Loreto, Fermo

Al matí, farem una encantadora excursió a peu pel tossal de Recanati des d’on es poden veure els cims de les muntanyes de Sibillini. El tossal de l’infinit, relacionat amb un dels idil·lis més famosos del gran poeta. Visitarem el santuari de Loreto. A la vesprada, Fermo, població situada a la part alta d’un bell tossal amb magnífiques vistes de la contornada.

 

26 juliol. Vol a Manises

Temps lliure. Trasllat a l'aeroport. Arribada a València cap a les 21.00 h.Visitarem