Renània i la Vall del Rin. Colònia daurada.


Del 11/08/2018 al 18/08/2018
8 dies
per persona 1240
 • Del 11/08/2018
  al 18/08/2018
 • 8 dies
 • Natura
 • Història
 • Avió

 • Xavier Vidal

Descripció

Renània i la Vall del Rin. Colònia daurada.

Què fa que siga tan especial el Rin?. Al voltant del majestuós Rin la tradició convergeix amb la fascinació pels viatges de descobriments. Limes de l'imperi romà ha anat construint-se  des de llavors una identitat cultural de primer ordre. No hi ha cap altre paisatge d'Europa on s’uneixen d’una manera tan sorprenent la natura amb uns cultius de més de 2000 anys d’antiguitat. Sorprenents camins , castells, increïbles miradors, poblacions de postal i ciutats monumentals, históriques i rabiosament comtemporànies. Descobrirem a poc a poc aquesta terra de dolçes i tranquiles meravelles. Willkommen am Rhein.

Inclou

 • Guia FPR
 • Avió
 • VOL DIRECTE
 • Assegurança de viatge
 • 4 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 10/04/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 09/07/2018

Opcions

 • Habitació individual + 210 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1240 € + 80 € de taxes


Programació

11 agost.  Bacharach.

Concentració a les  11h  a l’aeroport de Manises. Vol directe a Frankfurt. Hotel a Bacharach. 4 nits. Sopar.

 

12 agost. Boppard. Creuer pel Rin. Bacharach.

Pujarem en telecadira al Vierseenblick, (vista sobre quatre llacs), encara que en realitat és un efecte òptic. Visitarem Boppard. i  de vesprada navegarem amb vaixell  pel tram més suggerent del Rin, amb vistes espectaculars de les vores des de Boppard a Bacharach, (inclòs). Passeig pel nucli antic de Bacharach. Sopar.

 

13 agost. Magúncia.

Visita de la pintoresca Drogelgasse, capital del Apfelstrudel (pastis de poma) Tot seguit Magúncia,esplèndida i activíssima ciutat bolcada amb Gutemberg, inventor dels caràcters mòbils d’impremta. Esmentem la Marktplatz, les esglésies de St. Martin i St.Stephan, la Schillerplatz.. Sopar.

 

14 agost. El riu Mosela. Castell Eltz. Cochem. Trèveris.

Els trams més pintorescos del Mosela, on el riu passa dolçament per una bella vall plantada de vinyes daurades. Passeig rural: fins al Burg Elz; castell d’altes torres i bigues entramades, conserva la cambra del Tresor, pintures al fresc, xemeneies i mobiliari d’època. A la vora del Mosela Cochem guarda tot l'encant tantuvi. De vesprada Trèveris, (Augusta Treveorum) on es conserva la romana Porta Nigra. Sopar.

 

15 agost.  Coblenza, Bonn.

Coblenza, “el cantó alemany” punt de trobada dels quatre massissos muntanyosos a l’indret on el Rin i el Mosela conflueixen. De vesprada Bonn, una de les ciutats més il·lustres d’Europa, el 1949 va ser elegida provisionalment seu del Govern de la República Federal. Destaquem el Beethovenhaus, modest edifici construït a principis del segle XVIII i transformat en museu amb biblioteca i arxiu especialitzats. Hotel a Colònia. 3 nits.

 

16 agost.  Colònia i Aquisgrà.

Passejarem entre palaus i esglésies romàniques, fins la culminació de la imponent mola que suposa la catedral gòtica més gran d’Europa. Podrem acostar-nos per a comprar la famosa aigua de colònia que des de 1709 va començar a produir-la un italià en aquesta ciutat. Fundada pels romans amb el nom de “Aquae Granni” en honor del déu celta de la salut, és famosa perquè l’any 794, Carlemany va instal·lar ací la seua residència. Esmentem la basílica, viu testimoni de l’imperi carolingi, del Sacre imperi Germànic i santuari de tot l’orbe cristià.

 

17 agost. Düsseldorf.

La moderna ciutat dels espectaculars gratacels, una de les més dinàmiques d’alemanya, cal destacar-hi el Thyssen Hochhaus, conegut com “la casa de les tres llesques” perquè l’edifici recorda la figura d’un "sandwich". 

 

18 agost. Frankfurt.

Frankfurt, capital econòmica d'Alemanya, i seu del Banc Central Europeu  respira l'ambient d'una gran metròpoli. Els gratacels a la vora del riu Main mostren l'activitat financera i poder econòmic que destil·la el seu "Manhattan". Però a banda de tot açò aquesta ciutat dels diners també és un focus de noves idees, d'anti convencionalismes on s'exposen propostes que són l'impuls del progrés de la humanitat. Farem un passeig pel centre de la ciutat per a vore la catedral on eren coronats els emperadors del Sacre Imperi, o el Römerberg, plaça on se celebraven les cerimònies reials. Temps lliure. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport. Arribada a València cap a les 23:30.Visitarem