Racons de Roma. Els secrets de la Ciutat Eterna


Del 19/05/2018 al 26/05/2018
8 dies
per persona 850
 • Del 19/05/2018
  al 26/05/2018
 • 8 dies
 • Clàssic
 • Arquitectura

 • Vicent Climent

Descripció

Racons de Roma. Els secrets de la Ciutat Eterna

De totes les Romes possibles volem proposar-vos una selecció meditada per carrers amb nom valencià, pòrtics impossibles, cúpules desaparegudes, escultures parlants, calendaris solars, on reviurem plànols cinematogràfics, guaitarem per forats en portes i murs, rememorarem episodis històrics irrepetibles i gaudirem de la nova arquitectura. En definitiva una meravellosa ciutat a descobrir farcida de petits detalls desconeguts i amagats a simple vista.

Inclou

 • Guia FPR
 • Hotel
 • 2 Mitjes Pensions
 • VOL DIRECTE
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 22/11/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 24/04/2018

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + 475 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 850 € + 42 € de taxes


Programació

19 maig. Les places de Roma

Concentració a les 05:00 a l’aeroport de Manises. Vol directe a Roma. Passeig per les places més característiques de la ciutat, Espanya, Trevi, Colonna, Rotonda, Navona, etc. Trasllat a l’hotel. Hotel a Roma 7 nits. Sopar.

20 maig. Roma romana

Pujarem al monte Aventino i visitarem Santa Sabina església del segle IV la més antiga de Roma bastida a l'interior d'un temple romà, els temples romans de Portuno i ercole, el circ Massimo L’arc de Constantí; el Mercat i la columna de Trajà; la de Marc Aureli, el Mausoleu d’August, l’Ara Pacis, el Teatre di Marcello...  

21 maig. Roma romana

Les termes de Caracalla, l’Anfiteatre, els oracles, la Lloba amb Ròmul i Remo; caminarem les muralles i la via Àpia Antica.

22 maig. Roma i els Borja.

Passeig per la ciutat que van viure els Papes valencians; el Palau de la Cancelleria, el Pasquino, Santa Maria Sopra Minerva, el col·legi Romà, i la via della Pilotta, (on jugaven els nostres avantpassats a pilota valenciana), entre d'altres.

23 maig.  SUBIACO I ELS BORJA. SANT BENET I SANTA ESCOLÀSTICA.

Excursió al bonic burg de la Vall d’Aniene, on restaven a l’estiu la família Borja. Destaquem el monestir de Sant Benet i la Santa Escolàstica fundada al segle VI. Sopar.

24 maig. ROMA ESCENARI DE PEL.LÍCULES.

Passejarem per les localitzacions de pel·lícules inoblidables, com ara Vacances a Roma, El lladre de bicicletes, La Dolce vita, El talent de Mr. Ripley o Àngels i dimonis. En acabant travessant l'isola Tiberina, passejarem pel Trastevere fins l'hora de sopar. Cal seleccionar una bona Tratoria entre les centenars que acull el barri.

25 maig. Roma contemporània

Esperem de la visita a Roma les nobles ruïnes, la ciutat barroca o la decimonònica, però també és una ciutat moderna amb una esplèndida arquitectura contemporània... La Chiesa di Dio Padre Misericordioso, El nou Palau de Congressos, el Museu d’arte Contemporània...

26maig. Tornada.

Temps lliure i trasllat a l'aeroport. Vol directe a Manises. Arribada a València cap a les 10:00 hores.Visitarem