Normandia. Les platges del desembarcament.


Del 20/08/2018 al 27/08/2018
8 dies
per persona 1140
 • Del 20/08/2018
  al 27/08/2018
 • 8 dies
 • Història
 • Clàssic
 • Avió

 • Ximo Corts

Descripció

Normandia. Les platges del desembarcament.

El tossal de Saint-Michel sobre un imponent promontori de granit en el centre de la badia del mateix nom, va ser durant segles únicament accessible per via terrestre en els moments de marea baixa. Actualment es pot accedir a la badia en tot moment gràcies a la carretera que porta als peus de la roca. Les marees de la badia (fins a 14,50 m d'alçada, 2 cops al dia) van contribuir molt a fer del mont una fortalesa inexpugnable. Si la plenamar resulta extraordinària, no ho és menys la baixamar, que en només sis hores deixa sense aigua planures habitualment submergides.

Inclou

 • VOL DIRECTE
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel
 • 3 Mitjes Pensions

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 26/03/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 16/07/2018

Opcions

 • Habitació individual + 240 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Ximo Corts
Professor i especialista en música antiga.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1140 € + 73 € de taxes


Programació

20 agost. Caen

Concentració a les 10:00 h a l’aeroport de Manises. Vol a París. En arribar-hi, trasllat a Caen. Sopar. Allotjament a Caen, 7 nits.

 

21 agost. Caen

Capital de la baixa Normandia. Emplaçada en un paisatge amb suaus tossals i unida al mar per un canal, fou el centre de la batalla de Normandia, el juny de 1944. Rememorarem aquells dies i passejarem pels seus carrers.

 

22 agost.  Fécamp-Étretat

Excursió pel Parc Natural dels Penya-segats Blancs; recorrent un fascinant paisatge d’enormes parets que cauen en vertical per afonar-se dins la mar blava sobre Étretat, petit poble de pescadors. Dinar lliure. Travessarem el pont de Normandia, una impressionant obra d’enginyeria sobre la desembocadura del riu Sena. Sopar.

 

23 agost. Platges del desembarcament

Recorrerem la costa seguint els principals indrets utilitzats “el dia D” en el desembarcament de les tropes angloamericanes. Visitarem Omaha Beach i el cementeri militar sembrat per milers de fileres amb creus de marbre. Dinar lliure. Bayeux, primera ciutat alliberada pels aliats, miraculosament no va patir danys i conserva intacte tot el seu patrimoni cultural.

 

24 agost. Ruan

Trasllat a Ruan, capital de la regió de l’alta Normandia. Els seus nombrosos monuments l’han convertida en un centre artístic i turístic de primer ordre, la magnífica catedral, una de les més belles de França; l’abadia de St. Ouen, actual ajuntament; la torre de Joana d’Arc, etc. Sopar.

 

25 agost. Mont Sant Michel. Coutances

Visita de l’impressionant monestir construït entre Bretanya i Normandia, sobre un illot rocós en forma cònica, i naturalment, sentirem les marees marines més grans de la Terra. Coutances, xicoteta ciutat situada al bell mig d’una extensa regió agrícola coronada per una esplèndida catedral, a més del bell jardí botànic d’estil anglés romàntic que hi ha.

 

26 agost. Deauville-Honfleur

Gràcies als seus ports, marines, centre de conferències, casinos i hotels de luxe, Deauville està considerada com la «reina» de les platges normandes. A la vesprada, excursió a Honflreur; sabors i colors de l’arquitectura popular entre un laberint de carrerons a la vora del mar.

 

27 agost. Caen

Temps lliure. Trasllat a l’aeroport Charles de Gaulle. Vol directe a València. Arribada a Manises cap a les 18.00 h.Visitarem