Milà...Gran llacs del Nord d’Itàlia.


Del 30/03/2018 al 06/04/2018
8 dies
per persona 1200
 • Del 30/03/2018
  al 06/04/2018
 • 8 dies
 • Clàssic
 • Avió
 • Vaixell

 • Ximo Corts

Descripció

Milà...Gran llacs del Nord d’Itàlia.

Malgrat estar contínuament en primer plànol (Moda, futbol, disseny...) i que quan hem viatjat per Itàlia algun dia sojornàrem a Milà, la capital de la Llombardia és en gran mesura per a molts de nosaltres una ciutat desconeguda. És una ciutat única, que va bressolar als grans del Renaixement, un replanell on s'atibaquen llegats artístics i belleses pictòriques o marmòries; una ciutat farcida d’obres amagades que adornen qualsevol claustre, església o museu. Però també és una ciutat moderna i dinàmica centre financer i econòmic amb les millors botigues d’Itàlia.

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel
 • Avió
 • 3 Mitjes Pensions
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/11/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 05/03/2018

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + €

Guia

Ens acompanyarà:

Ximo Corts
Professor i especialista en música antiga.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1200 € + 36 € de taxes


Programació

30 març. Milà

Eixida a les 06:00 h. de Nuevo Centro a l’aeroport d’Alacant. Vol directe a Milà-Malpensa. Trasllat a l’hotel. En arribar-hi passeig pels indrets més característics de la ciutat; Castell Sforzesc, via Dante, piazza Mercanti, Catedral, la Galleria, Teatro alla Scala. Hotel a Milà. 7 nits. Sopar

31 març.  Milà

De matí farem un passeig per la Rotonda, la Universitat, Sant Llorenç... A la vesprada Santa Maria delle Grazie, església gòtica singular acabada per Bramante en ple Renaixement, on es troba el més famós “Cenacolo” (Sant Sopar) obra de Leonardo Da Vinci. Fresc pintat entre 1494 i 1497 en la part principal del refectori de l’església on antigament es servien els menjars de la comunitat i es rebia els prínceps italians. Sopar

1 abril. Lago Maggiore. St. Giulio d’Orta.

Visitarem Stresa, situada a la vora del llac Major. Els xicotets pobles trets de la “Bélle Èpoque” completen junt el llac un paisatge idíl·lic. Podrem navegar en barca i visitar l'isola Bella i l'isola dei pescatori. De vesprada el llac d’Orta, de forma estreta i allargada, espenta els Alps fent-se lloc entre les muntanyes.

2 abril. Bergamo.

Ciutat dividida en dues parts; del Bergamo Basso passejarem el Sentierone, avinguda concorrudíssima amb arbres centenaris i visitarem Bergamo alta amb un nucli històric bellíssim encerclat de muralles sobre un tossal que caldrà pujar amb funicular, passejarem la Galleria Carrara, la plaça Vecchia, el Baptisteri i la capella Colleoni.

3 abril. Pavia, la Cartoixa i Vigevano.

La famosa Cartoixa de Pavia, envoltada pels característics camps d’arròs, és un dels edificis més importants de l’arquitectura religiosa italiana. Tot seguit la ciutat de Pavia reconeguda per la seua universitat una de les més importants d’Itàlia.

4 abril. Lago di Como

Ens endinsarem navegant pel llac de Como, on la serralada Alpina, cada vegada amb més alçària, es desenvolupa entre la bellesa dels indrets i de l’exuberant vegetació del paisatge. Vesprada lliure a la ciutat de Como. Sopar.

5 abril. Milà.

De matí visitarem la Pinacoteca Brera, una de les més importants d’Itàlia amb obres d’interès excepcional, entre d’altres cal destacar-hi obres de Bellini, Rafael, Caravaggio, Fontana... Vesprada lliure.

6 abril. Milà.

Temps lliure i trasllat a l’aeroport de Malpensa....16:00h Vol a Alacant. Arribada cap a les 22:00hVisitarem